- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
Insallah canim sende subat annesi olursun:)ben de iyiyim canım.inşallah boşuna yapmamışımdır takvimi
sağol canım.benim de çok hoşuma gitti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim sende subat annesi olursun:)ben de iyiyim canım.inşallah boşuna yapmamışımdır takvimi
sağol canım.benim de çok hoşuma gitti
şimdilik ocak annesine talibim sat 23 nisan çünküInsallah canim sende subat annesi olursun:)
Yavrum tepsiye firin kagidi seriyorum.baliklari dizip soganlari halka seklinde dogruyorum bosluklara.biraz su ve tereyagi ya da zeytinyagi ekliyorum.azda tuz ve karabiber serpiyorum.istersen patatesde koyabilrsn doyurucu ve tatli oluyor cnm.Fırında nasıl yapıyorsun anlatır mısın sademi bişeler ekliyomusun
Heee oyle mi oluyor.dogru ben tam 1 ocakta anne olcakmsm.. bende araliga kayabilirimşimdilik ocak annesine talibim sat 23 nisan çünkü
ama hayırlısı tabi
Saol cnm pazar günü yapıcam inş :)Yavrum tepsiye firin kagidi seriyorum.baliklari dizip soganlari halka seklinde dogruyorum bosluklara.biraz su ve tereyagi ya da zeytinyagi ekliyorum.azda tuz ve karabiber serpiyorum.istersen patatesde koyabilrsn doyurucu ve tatli oluyor cnm.
Hmmm bende yapicam :) cok leziz oluyor.yaninda da bol roka ye cnm.dere otu maydanoz dusuk yapiyormus ama roka iyi onla ilgili bisi duymadm.Saol cnm pazar günü yapıcam inş :)
Roka iyimiş cnm benim kuzen sut içemiyordu bol bol roka ye demiş doktorHmmm bende yapicam :) cok leziz oluyor.yaninda da bol roka ye cnm.dere otu maydanoz dusuk yapiyormus ama roka iyi onla ilgili bisi duymadm.
eğer geçen ay tutsaydı benim de 31 aralıktıHeee oyle mi oluyor.dogru ben tam 1 ocakta anne olcakmsm.. bende araliga kayabilirim![]()
Evet cnm 27 mart:)eğer geçen ay tutsaydı benim de 31 aralıktı
adetim 26 marttı çünkü
o zaman senin sat 27 martmı
Yaa bende bulamazsam diye ona guvenmistim.ama ondada bol miktarda cıca varmisben doguda cok tezat biyerde yasiyorum saglikli balik bulaabilir miyim acaba tuh ya ton baligi yasakmis
kizlr bise daha sorcam oncelikle cok tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin burda tecrubeleri olanlar var otobusle geri donmem gerekiyo gitmesem mi doktor degistirmem dogru mu gidip doktoruma devam mi etsem randevum var cunku yoksa burda mi kalayim evime gitmeyip burda mi doktora gideyim yola cikarsam ne yapayim ne yiyeyim nasi durayim
Canim bence yola cikmadan bi doktora git derim.kafan rahat olur en azindan.insan dusune dusune kafayi yer.kizlr bise daha sorcam oncelikle cok tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin burda tecrubeleri olanlar var otobusle geri donmem gerekiyo gitmesem mi doktor degistirmem dogru mu gidip doktoruma devam mi etsem randevum var cunku yoksa burda mi kalayim evime gitmeyip burda mi doktora gideyim yola cikarsam ne yapayim ne yiyeyim nasi durayim
Mrb bende hamileyim Allah izin verirse ocakta dogum olcak.bu ikinci hamileligim bi kizim var
Kizlar bulantilariniz basladimi? Bende hic bisey yok hafif yorgunluktan baska.. Benmi tuhafim![]()
Gunaydin kizlar bende ocak annesi olacagim inşallah. Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah![]()
Merhaba hosgeldin aramiza.Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.Mrb bende hamileyim Allah izin verirse ocakta dogum olcak.bu ikinci hamileligim bi kizim var
Hoşgeldin tebrik ederim sağlıkla kucağımıza alalım inşMrb bende hamileyim Allah izin verirse ocakta dogum olcak.bu ikinci hamileligim bi kizim var