2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Fırında nasıl yapıyorsun anlatır mısın sademi bişeler ekliyomusun
Yavrum tepsiye firin kagidi seriyorum.baliklari dizip soganlari halka seklinde dogruyorum bosluklara.biraz su ve tereyagi ya da zeytinyagi ekliyorum.azda tuz ve karabiber serpiyorum.istersen patatesde koyabilrsn doyurucu ve tatli oluyor cnm.

Yavrum tepsiye firin kagidi seriyorum.baliklari dizip soganlari halka seklinde dogruyorum bosluklara.biraz su ve tereyagi ya da zeytinyagi ekliyorum.azda tuz ve karabiber serpiyorum.istersen patatesde koyabilrsn doyurucu ve tatli oluyor cnm.
Saol cnm pazar günü yapıcam inş :)

kizlr bise daha sorcam oncelikle cok tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin burda tecrubeleri olanlar var otobusle geri donmem gerekiyo gitmesem mi doktor degistirmem dogru mu gidip doktoruma devam mi etsem randevum var cunku yoksa burda mi kalayim evime gitmeyip burda mi doktora gideyim yola cikarsam ne yapayim ne yiyeyim nasi durayim

kizlr bise daha sorcam oncelikle cok tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin burda tecrubeleri olanlar var otobusle geri donmem gerekiyo gitmesem mi doktor degistirmem dogru mu gidip doktoruma devam mi etsem randevum var cunku yoksa burda mi kalayim evime gitmeyip burda mi doktora gideyim yola cikarsam ne yapayim ne yiyeyim nasi durayim
Canim bence yola cikmadan bi doktora git derim.kafan rahat olur en azindan.insan dusune dusune kafayi yer.

Mrb bende hamileyim Allah izin verirse ocakta dogum olcak.bu ikinci hamileligim bi kizim var

Maşallah annesi :) Allah kucağına almayı nasip eylesin <3

Kizlar bulantilariniz basladimi? Bende hic bisey yok hafif yorgunluktan baska.. Benmi tuhafim :KK17:

Korkma bebişim korkma, bende de bulantı yok :)) En çok hamileliği hissettiren kasık ağrısı:) Doktora ne zaman gideceksin kese için?

Back
X