• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
ya hahahah geçen benimkide yaptı onu ne güldüm, şimdi sen söyleyince daha da güldüm hepsi aynı demek ki 😂
Öyle diyorlar ya, hala içindeymiş sanacaksın eksiklik hissedeceksin diyorlar 🥹 anneliğin her hali tuhaf 😂
O yüzden sling alcam ben hep kucağımda gezdireyim hep koynumda dursun 😅🥹🥹🥹

memnun musunuz hastaneden, doktordan. bende pazartesi gidicem oraya:)
Daha dün detaylı ultrason için hastanedeydik Erol Bey yaptı. Doktorumdan da hastaneden de ilgiden de memnunum açıkçası
Ben doğru doktora ulaşmak için çok hastane gezdim burası içime sindi :)
Hangi doktora gidiceksiniz siz :)

yaren tuba hocaya gitmeyi düşünüyorum bende. doğum paketi satın alıcam. kaliteli hastane olduğunu düşünüyorum bakalım:)

Daha dün detaylı ultrason için hastanedeydik Erol Bey yaptı. Doktorumdan da hastaneden de ilgiden de memnunum açıkçası
Ben doğru doktora ulaşmak için çok hastane gezdim burası içime sindi :)
Hangi doktora gidiceksiniz siz :)
yaren tuba hocaya gitmeyi düşünüyorum bende. doğum paketi satın alıcam. kaliteli hastane olduğunu düşünüyorum bakalım:)

Canım hiç kasma kendini, doktor uyumlu diyorsa sorun yoktur ben de cok takıyordum ki hala sorarım boyunu hesaplar mısınız kaç cm olmuş, kilosu kaç gr cıkıyor diye 😅
Orda bırakmak lazım ultrasonda ne kadar olduğunu gösteriyor cidden. Sonra işin içine dalınca insan çıldırıyor ahhaha

kızlar nasılsınız bebek araba ve yatak işini halleden var mı hangi marka alayım bilemedim çok ağır bişey istemiyorum ama sağlam kullanışlı olsun yine benim beynim yandı bu işte kurtulan varsa yazabilir mi fikir olsun :)

kızlar nasılsınız bebek araba ve yatak işini halleden var mı hangi marka alayım bilemedim çok ağır bişey istemiyorum ama sağlam kullanışlı olsun yine benim beynim yandı bu işte kurtulan varsa yazabilir mi fikir olsun :)
Ben bebek arabasını peg perego city look, Anne yanı park yatağı da kraft paris aldım 🫠

Ben de maxi cosi leona2 bebek arabası
Coral 360 oto koltuk
Elele bonte park yatak aldım

bunları da kaydettim teşekkür ederim canım
Daha uygun bişey bakayım dersen, kraft kenya veya tokyo almayı planlıyorduk biz. Onlara da bak istersen 🫶🏻
Bana da biraz maliyetli gelmişti ama chicconun anne yanı beşiği de güzel, indirimde şu an; oda aklında olsun 🫠

Tetanoz aşisi için sağlik ocagindan 18. Haftada gel demişlerdi 18+4 de bugün gittim yaptılar ama genelde burda okuduklarima göre 20lerde de giden var kafam karıştı sorun olmaz herhalde benim gibi 18lerde yaptıran var mı ? 1 ay sonra da diğeri için çağırdılar öyle çok abartılı bı ağri olmadı çok şükür 1 saat kadar kolum bedenime yapışık gezdim o kadar yavaş yavaş kaldirabildim sağ tarafa daha çok yatabildigim için sola yaptırdım hem sağ kol daha çok kullanılıyor diye korkarak gitmiştim sorun olmadı 🤭

Ben bebek arabası kraft Kenya aldım anne yanı da yine kraft tiger anne yanı beşiği aldık ben memnunum ✨

kızlar 20. Haftadan bildiriyorum 2 gündür akşam yemeğinden 2-3 saat sonra tansiyonum yükseliyor baş ağrısı yapıyor. Bunu yaşayan var mı ne yapıyorunuz yüksek tansiyonu olan varsa ?
Canım ölçüyo musun tansiyonunu ağrı olduğunda? Kaç çıkıyor?

Back
X