- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
Hoşgeldinnnnnnnnn gittikçe kalabalıklaşıyoruzGunaydin kizlar bende ocak annesi olacagim inşallah. Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldinnnnnnnnn gittikçe kalabalıklaşıyoruzGunaydin kizlar bende ocak annesi olacagim inşallah. Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah![]()
Kıyamam sana ben sürekli dua et Allah'a inan inşallah bırakmayacak seni yavrun..hepimizin hakkında hayırlı olan ne ise o olsuniyi degilim canim doktor artarsa geri don dedi ma ben yolculuga bidaha cikmak istemiyorum kanamam azaldi ama kahverengi leke devam ediyo sizdede var mi cokkorkuyorum bebegimi kaybetcem diye hep benim yuzumden yola cikmicaktim ama zorundaydim
Hoşgeldin canımMrb bende hamileyim Allah izin verirse ocakta dogum olcak.bu ikinci hamileligim bi kizim var
Benim arada bulaniyo ama cok az.bigun cok kotu bulanmisti bidaha da oyle olmadi.niye acaba diye dusunmeden yapamiyorum.hep cikartiliyor saniyordum hamilelikte ama.artar mi acaba..bigun iyiyim bigun kotuyum bende.kasik agrilarim da azaldiKizlar bulantilariniz basladimi? Bende hic bisey yok hafif yorgunluktan baska.. Benmi tuhafim![]()
Sende Hoşgeldiniz papatyaesraGunaydin kizlar bende ocak annesi olacagim inşallah. Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah![]()
Tebrikleeer hosgeldinMrb bende hamileyim Allah izin verirse ocakta dogum olcak.bu ikinci hamileligim bi kizim var
Benim ilk hamileliğimde kalp atışı Başladıktan sonra başlamıştı bulantılar yani 8.haftadan sonra..yine öyle olur mu artık yoksa hiç bulantı olmaz mı bilemiyorum ama şuanda bulantım yok canım ama zor bi dönem umarım olmazKizlar bulantilariniz basladimi? Bende hic bisey yok hafif yorgunluktan baska.. Benmi tuhafim![]()
Kızlar şimdi ben bu hafta sonuna doğru kese için gidicem doktor karnımdan bakıcak dimi alttan falan değil siz nasıl gördünüz
Aman yaa inş alttan bakmazlarCanımm ben gittiğimde alttan bakar iye gittim karından baktı. Ama sen kontrollü git bazen göremiyormuş alttan usg ile bakabilirmuş.
Evet bende o yuzden bikac gun gec gidiyorum.su an alttan baktrmak istemem.aslnda pers falan gozukurdu ama dr um da pzrtsi gel daha rahat olsun dedi.ins goruruz.sen hangi gun gordun pinkCanımm ben gittiğimde alttan bakar iye gittim karından baktı. Ama sen kontrollü git bazen göremiyormuş alttan usg ile bakabilirmuş.
Istemezsen bakmaz cnm.bikac gun daha beklersin.gozukur karindan da.Aman yaa inş alttan bakmazlar
Mrb cnm tebrikler.ayni zamanda ayni seyo yasamisiz.ve ustune ayni zamanda hamile kalmisiz.hala korku var bendede dedigin gibi.sanki ben gelin guvey oluyorum:) adetim iki gun gectgnde 924 du ama dr bakmadi hic.bir hafta sonra gel dedi yani pzrts gidicem nasipse goruruz ins.ama dedgn gibi icimde yine olursa korkusu var.gerci baya bi zamani da geride biraktik.umarim hayirlisiyla kavusuruz evlatlarimiza.Herkese merhaba
28 mart sat tarihim.
İnsallah allah nasib ederse bende ocak annesi olacagim.
5 yasinda bir oglum var
Bundan iki ay once hamile kalmistim maalesef 1.5 ayda dusukle sonuclandi. Sagliksiz dollenme dendi. O yuzden bu sefer cok temkinli ve korkuluyum
1 ay korundum ikinci adet doneminden sonra hamile kaldim. Cok sukur allah aratmadi.
Adetim geciktiginde ucuncu gun kan testi yaptirdim 73 cikti.
Onumuzdeki hafta tekrar kan testi yaptiracagim
Kadin dogumdan 25inde randevu aldim
Ozaman ben 6.haftada gideyim karından baksınIstemezsen bakmaz cnm.bikac gun daha beklersin.gozukur karindan da.