2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizim doktor 9. ay kendı yemeklerınızden verebılırsınız dedi
ama ben bi müddet daha ayrı yapıcam ona
Tuz olmadığı sürece sorun yok. 1 ay sonra sen ne yiyorsan ver bence. Tuzsuz yaparsın onunkini ayırdıktan sonra atarsın sizinkine tuz. Tek bakıyorsun anladığım kadarıyla çok zor... Zaten herşey yiyorlar artık.

pembe, cok yoruyorsun yaa.. bu ne len hayatını yazmıssın

organik ben buldum sayılır. şehriyelı corba yaptım bayıldı

bu ney kız uzay mekiği mi
Hahaha :)) temizlik robotu o :) basıyorsun düğmeye başlıyor temizliğe giremediği delik yok valla. Koltuk altları vs. Şarjı bitince gidiyor kendi yerine şarj oluyor,çok akıllı valla :) öyle üsttende temizlemiyor en ince toza kadar alıyor. Dışarı çıkarken bi bascan düğmeye eve gelince tertemiz :)))

kaç milyar dolar ola ki

şimdi şöyle anlatıyım canım,ben kendi yediğimiz yemeklerdeki salçayı ve tuz oranını bayaa bi azalttım,isteyen sonradan tuz ekliyor..margarin ve baharatları çıkardım yemeklerden..katıyorsam onlardan vermiyorum..sıvı yağ kullanıyorum..çocuğun benim elimin lezzetine alışmasını amaçlıyorum..ben böyle yapmaya devam edicem,

selam kızlar sorduğum su sorusuna aldığım cevaplar için teşekkür ederim
dün bana buharlı temizleyici hediye geldi süper bişey parkeye gitse bile içim rahat artıkın

Akıllı insanları seviyorum
Ne düşüceli insan kişileri var
Hayırlı olsun

Markası fuakir mi
Bezleri nasıl temizleniyo
Halıyı ıslatıyo mu
Daha çok mikrop üretmesin sonra
Bide bunu kullanmadan önce evi normal olarak süpürmek gerekiyo mu
Sesi ne seviyede
......
Sessiz makine almayı düşünüyodum amaaa

Ben de ayni canim,cok kotu ilerledi gozum. Yillardir vardi ama su an cok kotu cidden..
Gözlük şart mı oldu ne

Moralim bozuldu beee
Bugün nasıl alp peki

Beyine de geçmiş olsun
Bi sıkıntı varmış üzerinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…