- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #98.201
yok
Ağlarken anne benzeri bişey çıkıyor ama anne değil yani eminim :) ba ba ba ba yapıyordu zaten bide şimdi gel diyor hain. Ba ba gel ne ya,biz neciyiz burdabAba diyor bazen hıııaaannne gibi bişi çıkıyo
koazzz bende merak ettim..yazlıkta işi pişirdimi
bi fışlanıp geleymentaa
Başlıcam buharlı şeyine
Kafama soktun
Daha dün dedim başka bişi almıcam bitti ihtiyacc beğiiiiim dedim...
Bu ne şimdi
Bi bakim fiyatları nedir
Tuz olmadığı sürece sorun yok. 1 ay sonra sen ne yiyorsan ver bence. Tuzsuz yaparsın onunkini ayırdıktan sonra atarsın sizinkine tuz. Tek bakıyorsun anladığım kadarıyla çok zor... Zaten herşey yiyorlar artık.bizim doktor 9. ay kendı yemeklerınızden verebılırsınız dedi
ama ben bi müddet daha ayrı yapıcam ona
pembe, cok yoruyorsun yaa.. bu ne len hayatını yazmıssınYaaaa sen orasını karıştırma
Bide her dediğime inanma
Hannnneee diyor doğru özellikle açken ve kaşıkla mama yedirirken tekmeler ve hanne ler eşliğinde...doymaya yakın tekme bitiyor dönüp gidiyor
Daha oturamadığı ve oturmayı çok sevmediği için yastık üstünde yiyior..şiödi sen mama koltuğundan nasıl dönüyor dersin
Ankara nuh renkli makarna aldım..peynirli erişte kadar sevmedi..dün garnitürlü tavuklu börek yapmıştım ..tavuga bayıldı
Geçenlerde market görevlisine kıyma çekilirken 'organik tavuk nerden bulabilirim' dedim ..
Tuvalet üst katta hocam dedi
Muşlular hocam diye söylüyorlar ,(annemede demişler başı tülbentli bir kadın 60 ında çok tuhaf hissetmiş)
Neyse kocamın çay servisi eden mesut abisi 'ben kövden kapıp gelem canlı canlı temizlen mi' demiş ...
Organik tavuk arayışı devam ediyor
Bizim oğlan tatlı sevdalısı bir canlı...
Hurma aldık kilosu 45 tl olandan
(zenginliğimi görün )
1 tane ezdim yedi bitirdi...
Birde üzümün kabugunı soyup ezip veriyorum..ben bu işlemi yaparken pür dikkat izliyoe
Çok tatlı bişi.bu ya çokkk...
Bide sabahın köründe kaka ile güne başlatmasa iyide
evet, tek bakıyorum. hemde ne zorTuz olmadığı sürece sorun yok. 1 ay sonra sen ne yiyorsan ver bence. Tuzsuz yaparsın onunkini ayırdıktan sonra atarsın sizinkine tuz. Tek bakıyorsun anladığım kadarıyla çok zor... Zaten herşey yiyorlar artık.
bu ney kız uzay mekiği mi
Hahaha :)) temizlik robotu o :) basıyorsun düğmeye başlıyor temizliğe giremediği delik yok valla. Koltuk altları vs. Şarjı bitince gidiyor kendi yerine şarj oluyor,çok akıllı valla :) öyle üsttende temizlemiyor en ince toza kadar alıyor. Dışarı çıkarken bi bascan düğmeye eve gelince tertemiz :)))bu ney kız uzay mekiği mi
Tek çok zor,allah güç versin.. 1 yaşından önce tuz verilmesi ilerde damar-kalp- tansiyon hastalıklarına sebep oluyormuş. O yüzden ver kendine yaptığının tuzsuzunu tamam işte :)evet, tek bakıyorum. hemde ne zor
aynen 1 ay sonra başlarım artık.
kaç milyar dolar ola kiHahaha :)) temizlik robotu o :) basıyorsun düğmeye başlıyor temizliğe giremediği delik yok valla. Koltuk altları vs. Şarjı bitince gidiyor kendi yerine şarj oluyor,çok akıllı valla :) öyle üsttende temizlemiyor en ince toza kadar alıyor. Dışarı çıkarken bi bascan düğmeye eve gelince tertemiz :)))
kaynana köyden tavuk kesmiş gelmiş temizleyip doğramış eve gidince çorba yapcampembe, cok yoruyorsun yaa.. bu ne len hayatını yazmıssın
organik ben buldum sayılır. şehriyelı corba yaptım bayıldı
Bikaç binlik vardır bilmiyorum fiyatını. Bence herkes bunu aldırsın kocasına :) hem çocuk hem ev işi çok zor :)kaç milyar dolar ola ki
şimdi şöyle anlatıyım canım,ben kendi yediğimiz yemeklerdeki salçayı ve tuz oranını bayaa bi azalttım,isteyen sonradan tuz ekliyor..margarin ve baharatları çıkardım yemeklerden..katıyorsam onlardan vermiyorum..sıvı yağ kullanıyorum..çocuğun benim elimin lezzetine alışmasını amaçlıyorum..ben böyle yapmaya devam edicem,ben doğmadan evvel tv izletmemenin hayalini kurardım.
ama işte öyle olmuyormuş. ilk aylar iadere ediliyor. şimdi illaki, özellikle akşamları babamız gelince, tv açılıyor, o da bakıyor mecbur. ama Allahtan çok meraklı değil. ilk bir bakıyor sonra kendi kendine oynamaya devam.
benimkinin ayakları çok hareketli. tırnaklarıyla diğer ayağını çiziyor. diğeriyle de öbürünü. sonuç ikiside çizik içinde.
yani onlarıda uzun bırakamıyorum ben.
teşekkürler. balkonda kesmek cidden iyi fikir.
geçmişler olsun.
ne mercimek çorbasıymış he..
Maşaallah.
yani şimdi, salçalı, yağlı, tuzlu, bildiğimiz bizim yediğimiz yemekten veriyorsunuz yani.
e, bize verilen o listeler neci o zaman. boşuna mı uğraşıyoruz biz. bende vereyim istiyorum ama cesaret edemiyorum...
bi fışlanıp gel
pembe, cok yoruyorsun yaa.. bu ne len hayatını yazmıssın
organik ben buldum sayılır. şehriyelı corba yaptım bayıldı
selam kızlar sorduğum su sorusuna aldığım cevaplar için teşekkür ederim
dün bana buharlı temizleyici hediye geldi süper bişey parkeye gitse bile içim rahat artıkın
Gözlük şart mı oldu neBen de ayni canim,cok kotu ilerledi gozum. Yillardir vardi ama su an cok kotu cidden..
Moralim bozuldu beeeOf dun boyle kotu bir gundu diyebilirim.. Bebege ogle erik verdim,pek begenmedi ben de zorlamadim. Sonra muz gordu istedi ,verdim yedi. Huzursuz uyandi,babasi aldi durdurmaya calsiirken bir kustu ama oyle boyle degil,midesindeki her seyicikardi kuzum. Ben sok oldum agzim acik donakaldim,korktum valla.. Ama sukur ki o anlik bi durummua,bence erik eksiymis ondan oldu,babasina gore fazla muz yedi ondan.. Ama bilemiyorum,cok dikkatli olcam az ve oz yesin.
Ardindan aylar sonra bi mercimek corbasi yapaym dedm,adam elini kesti benim yzuumden. Cope attigm kirik bardak,kac posetin icindeydi halbuki ama kesmis iki yerden,fena derin hem de. Alt komsu doktor,geldi iste saolsun yapistirdi temizledi vs.
Durum ilginc cunku 5aylij hamileyken corba yaparken ben de elimi blendirda dogramistm! Boyle giderse su mercimek corbasini hayatimdan cikarcamtovbe estagfrrllaaanhh
Bi naz bi naz,benmki dikislikti boyle naz yapmamistm iki canliyke .. Allah kadinlara iyi dayanma gucu vermis vallahineyse hayrolsun kaza bela vermesn Allah kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?