2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bende 3 yıldır hashimoto tiroid var ilac kullaniyorum her sabah gebeliktede aynen devam hatta 9.haftada ilac almadan baktirdim 4 kusur cikti doza ayni devam et dedi ama belki ctesi yine bakilir ayda 1 baktir dedi bana doktorum..

aynen zeynepciğim benimde ayda 1 mutlaka troıdımı ölçtürmem gerekıyor .. hamıle kalmadan 1 ay once ölcturdugumde hersey yolundaydı ,hamılelık nasıl vücut dengesını degıstırıosa artık 4 katına cıkmıs değerler :) birde bizim normal hamılelere göre daha fazla kilo alma riskimiz var bu yuzden hep dengede tutmamız lazım

Nasıl sıkıntılar ortaya çıktı yani nasıl anladın duzeldigini

5 yıldır troıd hastası oldugum ıcın anlıorum artık belırtılerden bır dengesızlık olup olmadıgını =) mesela ılacı artırmadan önce 2 saatte bir midem kazınıyodu tansıyonum düşüyodu ateş basıyodu , halsızlesıodum,hamılelıktenmı acaba dıyodum . megerse kuzucugun hıc bı sucu yokmus , suan mıde sorunundan tansıyona kadar rahatsızlıklarım daha azaldı

Kesinlikle iç karın dar deri esnek değilse çatlıyorsun kimi hiç çatlamıyor ne güzel ama 2. gebelikte 1. Gebelikte Oluşan çatlaklar tekrar belirginleşiyormuş fazlası olmaz umarım

canim lekem yok cok sukur akintida azaldi ama gecen hafta bikere olmustu ya o korkuttu beni onu yazmistim

boşver o kadar zıplatan arabalara binme eşinin boş günlerini bekle. ben o konuda biraz şanslıyım eşim olmasada ablamın arabası var o götürebiliyo e öğretmende olunca onun için sorun olmuyo

Canim ben koru hastanesi anil hanima gidiyorum.cokda memnunum istersen arastir.tavsiye ederim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…