- 8 Ocak 2015
- 1.183
- 1.488
- 63
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #9.901
Aynıyım şuan, çikolata da iyi gelirmiş, bi elimde çikolata ni elimde su, kafamda tülbent, zombi gibiyim yaTatlım sabah benimde delicesine ağrıyodu. Doktora danıştım günde 1tane parol alabilirsin demişti. Aldım ve 1saate geçti. yalnız çok su iç oda geçiriyomuş. İlaçla birlikte sabahtır litrelik şişeyle geziyorum
buldumbuldum.com da canım eşim kız istiyo diye pembe aldım ben :)
teşekkürler canımNurbebekistiyor cok guzelmis bayildim :)
Canan_Ela canim ilactan once ani acikmalar oluyordu demissin o bendede var ama burda falanda okudum gebelige bagliyodum herkeste oluyo genelde acaba benimdemi ilacin dozu az geliyor
Seninki yine normal canım bende daha ileri haftadasın ama akşamki gerginliği anlatamam sanki bi iğne batırsan patlıcakBen dün çok kötü uyudum yaKarnım şişmeye başladı o kadar gerilme agrısı oldu ki karnımda saga dön sola dön evde gezdim durdum, sanki spor yapmışım da kaslarım hamlamış gibi ağrım oldu lierac catlak kremi kullanıyordum, onu sürdüm yumusasın biraz diye, sonra uyumuş kalmışım
başla başla ben 1 aydır kullanıyorum, kremin üzerine hamileliğin başından sonuna kadar kullanın yazıyor demekki etkisi öyle çıkıyorSeninki yine normal canım bende daha ileri haftadasın ama akşamki gerginliği anlatamam sanki bi iğne batırsan patlıcakben daha kremlere başlamadım alsam iyi olacak sanırım
evet herşeyleri tastamam olsun da benim içimden hiç illa şu olsun diye geçmedi zaten. haber veririm canım, salı günü de seni bekleriz :))gördüm insallah saglıklı olurlar da cinsiyetleri hiç önemli değil, ikili yaptırmak şart ben de yaptırcam salı günü randevum işte kan alıcak doktorum, cinsiyete de bakarız:, habersiz bırakma bizi =)
ne kremi var sende adı nebaşla başla ben 1 aydır kullanıyorum, kremin üzerine hamileliğin başından sonuna kadar kullanın yazıyor demekki etkisi öyle çıkıyor
dr tutturmak zor iş..bende hiç olmadı ama bazen zorlamıyor değil.zeytinyağına batır ekmek canım kahvaltıda bol bol hem mideni rahatlatırben doktor değişikliği yapıcam bu gideceğim doktora ilk defa gidicem.Devletteki doktora daha önce gittim .Offf Kabızlıkta var odamı ağrı yapıyor bilmiyorum.Ben daha önce hiç kabız olmamıştım :)
Nurbebekistiyor cok guzelmis bayildim :)
Canan_Ela canim ilactan once ani acikmalar oluyordu demissin o bendede var ama burda falanda okudum gebelige bagliyodum herkeste oluyo genelde acaba benimdemi ilacin dozu az geliyor
Kıyamam caımya benim ilaç kesti biraz ama hala hareket edince beynimin içi sallanıyo. Bide eşim oruçlu yemek hazırlıcam temizlik yaptım yoruldumdaAynıyım şuan, çikolata da iyi gelirmiş, bi elimde çikolata ni elimde su, kafamda tülbent, zombi gibiyim ya((
lierac catlak kremi diye geçiyor ismine kremi var sende adı ne
nerden aldın en uygunu nerdeymiş.netten alıyım bende canım.lierac catlak kremi diye geçiyor ismi
Haziranin basinda canim yani 20gun olcak hemen hemen....Ctesi kontrolum var doktora sorayim ben tiroidle alakali olablir canim tesekkur ederimmmolabilir zeynepcıgım , en son ne zaman ölçtürdün?
Haziranin basinda canim yani 20gun olcak hemen hemen....Ctesi kontrolum var doktora sorayim ben tiroidle alakali olablir canim tesekkur ederimmm
Tansiyonum 10/7 cikmisti o gun ama hemşire normal gebelikte dusuk olabilir dedi acaba odami tiroidden ay bu supheler ctesi olsada rahatlasamevet evet bencede sor ,cunku benım ani mide kazınmalarım tansıyon dusmelerım hep azaldı cok sukur ,
pinkperest çok sevindim cnm ikili testi yaptırdın o zaman sen, bir de tekrar gittin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?