2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynıyım şuan, çikolata da iyi gelirmiş, bi elimde çikolata ni elimde su, kafamda tülbent, zombi gibiyim ya ((

Nurbebekistiyor cok guzelmis bayildim :)
Canan_Ela canim ilactan once ani acikmalar oluyordu demissin o bendede var ama burda falanda okudum gebelige bagliyodum herkeste oluyo genelde acaba benimdemi ilacin dozu az geliyor

Seninki yine normal canım bende daha ileri haftadasın ama akşamki gerginliği anlatamam sanki bi iğne batırsan patlıcak ben daha kremlere başlamadım alsam iyi olacak sanırım

Seninki yine normal canım bende daha ileri haftadasın ama akşamki gerginliği anlatamam sanki bi iğne batırsan patlıcak ben daha kremlere başlamadım alsam iyi olacak sanırım
başla başla ben 1 aydır kullanıyorum, kremin üzerine hamileliğin başından sonuna kadar kullanın yazıyor demekki etkisi öyle çıkıyor

gördüm insallah saglıklı olurlar da cinsiyetleri hiç önemli değil, ikili yaptırmak şart ben de yaptırcam salı günü randevum işte kan alıcak doktorum, cinsiyete de bakarız:, habersiz bırakma bizi =)
evet herşeyleri tastamam olsun da benim içimden hiç illa şu olsun diye geçmedi zaten. haber veririm canım, salı günü de seni bekleriz :))

ben doktor değişikliği yapıcam bu gideceğim doktora ilk defa gidicem.Devletteki doktora daha önce gittim .Offf Kabızlıkta var odamı ağrı yapıyor bilmiyorum.Ben daha önce hiç kabız olmamıştım :)
dr tutturmak zor iş..bende hiç olmadı ama bazen zorlamıyor değil.zeytinyağına batır ekmek canım kahvaltıda bol bol hem mideni rahatlatır

biz çeşme düşündük ,hem daha serin oluyor hemde istanbula daha yakın ,yoksa ben bu sene fethiye ıstıyodum . arabayla gıdıcez canım bi aksılık olmazsa, ama doktora sormadım işte, sen sordunmu? siz neyle gıtceksınız?

pinkperest çok sevindim cnm ikili testi yaptırdın o zaman sen, bir de tekrar gittin mi?

Bebişlerimmmm 2li testimi yaptırdım çarşamba günü çok basit bir işlemmiş usg ile ilk başta kontrol ediyor bir takım anket yapıyor kilo ilk bebek mi sigara kullanıyor musun şeker vs var mı gibisinden. Usg ile bebeğin vücut taramasını yapıyor ellerini ayaklarını bacaklarını kafasını kontrol ediyor. Kaç günlük olduğunu teyitleştiriliyor uyuşuyor mu diye. Ardından anneye gösteriyor kollarını bacaklarını :) Ve kan testi yapıyor, çarşamba günü 10da yaptırdım cuma günü 14:00 da sonuçlarım çıkacak. Doktor ben pipiş göremiyorum dedi :) Benim oğlum kızda olabilirmiş Sağlıklı olsunlarda ne olurlarsa olsun cinsiyeti hiiiç önemli değil annecikler inşallah sizlerde de bir sorun yoktur hepiniz çoook çoook iyisinizdir.

12 haftada mide bulantıları haaat saffada artıyor bilginiz olsun 7-8-9 hak getire :) Öpüldünüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…