- 15 Nisan 2009
- 872
- 558
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #10.041
Doktorun yanında ağzını burnunu yeriiimmm dedim doktor bile güldü. Annelik böyle bir şey demek kiÇok tatlı dimiii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorun yanında ağzını burnunu yeriiimmm dedim doktor bile güldü. Annelik böyle bir şey demek kiÇok tatlı dimiii![]()
Hemde ne güzel birşeymiş bileydim bukadar durmazdımDoktorun yanında ağzını burnunu yeriiimmm dedim doktor bile güldü. Annelik böyle bir şey demek ki![]()
sen ne kadar bekledinHemde ne güzel birşeymiş bileydim bukadar durmazdım
3 sene doğrusu son bir sene tedavi falan surdusen ne kadar bekledin
Gerçekten mii yaaCnm yeme lütfen hem mısır kimse onermiyor hemde zaten gazimiz oluyor uyunmaz valla dikkat et
Ben en başından beri onu kullanıorum canım :)Kizlar ben folik asiti biraktim. İMOM omega adinda bi vitamin verdi doktor.icinde ekstra bir suru vitaminde var.
aman değmesin, ikinci cocuk da çıkar belkiMasallah guzel anne kendi kendine nazar degdirmee![]()
valla hiç bilmiyorum ama geçse fena olmazzz benim de göz migrenim var, önce gözlerim kararıyor sonra da başım agrımaya baslıyor gözlerimi kapatıp dinlenmem gerekiyor karanlık olunca geçiyorGünaydın herkese. Bu baş ağrısı ne zaman geçer ya![]()
Canım geçen hafta aynı şeyi bende yaşadım ağladım ve nasıl bir korku sonunda anlatamam cok sukur bir şey olmadı ama şunu farkettim aglayinca direk oramiz kasildigi için kasilmaktan sanci yapıyo demekki[/QUOTE]Canım ayni seyi geçen hafta bendeUOTE="Zeyneb21, post: 41439598, member: 656199"]Kızlar günaydın dun aksam biseye uzuldum agladim birazcik sonra bi 10 dakika kasik agrim oldu tam rahmin ustu agridi...Allah im cok korktum bisey olcak sandim...Dua ede ede bekledim gecmesini...Gecti cok sukur...Sizce bisey olmusmudur? Kendimi cok suclu hissediyorum...![]()
oyle insanla ra okadar cok kiziyorumki hic insan gormemisler sanki ne varsa suzecek aptallarCnm keşke yapabilsem evler birbirine çok yakın ve karşımdaki bina komple balkondalar çekiniyor insan hiç ayrilmiyorlar birde aralarını dönüp otursalar iyi bildiğin suzuyorlar nefret ettim böyle gorgusuzlerden
canım çok aşırıysa dr una sorKızlar kasıklarım sabah 5 ten beri aşırı derecede ağrıyor. Sizce normal mi
Sanki adet sancısı gibicanım çok aşırıysa dr una sor
Çilekli doktora bir görün istersen, gaz agrısı olabilir mi?Kızlar kasıklarım sabah 5 ten beri aşırı derecede ağrıyor. Sizce normal mi
günaydınlaaaaarrr.. benim dün çok ağrıdı.biraz uyudum geçmedi, nane yağı aldım sürdüm,geçti.yalnız iki çeşit varmış.biri daha keskin diğeri seyrelti halindeymiş. keskin olanı etki eder sana dedi aktar. cidden de çok iyi geldi.ilaç içmeden kesin çözüm ama migren yok bende.migrene etkisi olur mu bilemem..Günaydın herkese. Bu baş ağrısı ne zaman geçer ya![]()
aayy kıyamam ya.keşke gitmeseydin işe.o kdr kötüyse dikkat et yorma kendini canım dr unu aramanı sormanı tavsiye ederim.belki gel bi bakalım der için rahat eder..Sanki adet sancısı gibiyürüyemiyorum. İşe zor geldîm