2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyyy öldüm sabahtan beri sayfaları okuyup bitiricem diye
Ulen ne yazmışsınız arkadaş..
Bissürü alıntılar yaptım oğlan çıldırdıkça yazamadan çıktım. Sonunda bitirdim sayfaları.
Evi pok götürüyo yine heryer çamaşır. Ben oturdum çekirdek çıtlatıyorum
Yine deee ben de istiyorum ulen 2. Bebişi

işte istediğim kafa
evi o dediğin şey götürürken
çekirdek çitlemek
bi de 2.istemek
tam da bundan
istiyorum

işte istediğim kafa
evi o dediğin şey götürürken
çekirdek çitlemek
bi de 2.istemek
tam da bundan
istiyorum

Sadece haftada 1 gün derli toplu tertemiz oluyo evim. Temizlik yaptığım gün. Etesi gün yine her yer her yerde.. Küçük süpürgeyi açsam da ancak kırıntıları topluyo üstünkörü temizlik. Ama şu dağınıklık hiiiççç bitmiyo. Çıldırıciimm. O evi götüren şey beni boğuyo.
İlk defa dedim kendime sal gitsin maze.. yoksa delireceksin.. boşver.. al çekirdeğini çıtlat.. sakin ol.. relax..

Ben gecen ay bir gun kandirdim aslinda biliyormusun, bugun tutacak bir gun degil diye

Yazıkları bende giydirmeye doyamadim.
Bende eşyalarla saçma bi bağ kuruyorum.
Yengecim bende.
Manyak mıyız ne

Ay canim hic sorma bu ara gece surekli uyandigi için gunduz 2 saat bi 2 saat bi uyuyo ama normalde 1 saatte bi uyanip emip geri yatiyodu ilk defa araliksiz 2 saat uyudu hatya emzrdm geri 1 bucuk saat daha uyudu masallah
Maşallah İlknur. Cok nadiren 10 günde 1 falan diyim öyle 2saat uyku yapıyor benimki de. Resmen hayatın anlamını kesfediyorum yeniden sanki. Cok guzel bir sey cok arada yapsınlar böyle. Hatta sık sık yapsınlar.

Süper ya..du bide ben yapıcam bakalım ne cevaplar gelicek bence herkes yapsın

@Pembedon5
Öyle bi mesaj atsam gün içinde.. büyük ihtimalle benimki işi bırakıp koşarak eve gelir

Tanimadan çekilmez oldugumu anladin demek

sakın pişman olmaaa
sakınnn
doğru yoldasın
ben aksini yapıp hata yapıyorum
dün hasta çocuğa çıldırdım

arada gerçekten salmak lazım....
olmuyorsa olmuyordur

Ben gecen ay bir gun kandirdim aslinda biliyormusun, bugun tutacak bir gun degil diye
vayyyy
itirafa bakkk

Tanimadan çekilmez oldugumu anladin demek
est. canım
yani iyi anlamda dedim be
senin dilinden anlamazsa zor yani
erkekler kendilerinden üstün hatunları sevmiyolar ya
o bakımdan

kızlar arkadaşım 7 aylık gebe 2.bebeğine
bel fıtığı yok ancak - o ayarda ağrı yaşıyor hamileliğinde
bu tür bi durum yaşayan oldu mu aranızda
doğumdan sonra düzeldi mi?

Est. kimseden bir üstünlüğüm yok sukur.
Ama problem çözme becerim fena sayilmaz :)

kızlar arkadaşım 7 aylık gebe 2.bebeğine
bel fıtığı yok ancak - o ayarda ağrı yaşıyor hamileliğinde
bu tür bi durum yaşayan oldu mu aranızda
doğumdan sonra düzeldi mi?

Hamileyken bel ağrısından ağlardım artık özellikle son aylarda. Doğumdan sonra hiçbir şey kalmadı şükür. Normal doğum bu arada.
Arkadaşın sabretsin iki aycik daha. Geçecektir büyük ihtimalle. Allah yardimcisi olsun.

amann böyle mi söylenır yaa. endişelendir biraz
bak arada yaş farkı az olursa arkadas olur bızım yakamızı bırakırlar
hazır her sey elımızde sadece fazladan bi hastane bi bez parası..
bak ruh halım, kilolarım ve ben hazırız şuan bu fikre. 2 sene sonra gözüm kesmeyebılır..
şuan hormonlar hazır hemen olabilir. sonra belkı olmaz bile
gel lan yapalım bee inceldiği yerden kopsun
benı de düşün biraz. şaka bi yana ruh halım buna hazır. sonra deprosyona gırebılrıım.

Est. kimseden bir üstünlüğüm yok sukur.
Ama problem çözme becerim fena sayilmaz :)

Maşallah...
Bende kördüğüm yaparım problemleri :)))

Ayy inşallah canım yaaa
Sağol cevapladığın için...

Sanada çok geçmiş olsun
Çok şükür ki kurtulmuşsun...

Hamilelik zaten zor bi de böyle ağrısı sızısı olunca daha da zor oluyo...

Ya suan ogrendim 2 yas bir kenara, birde 4 yas sendromlari varmis bu veletlerin. Hic bosa umitlenmeyin yani allah huylu cocuk versin ya

Bitmiyor...
Çocukla rahata erme kavramı yok atommm
Yapıp çekilcez kenara
Okula başlayana kadar
Sendromlular işte

oku oku beynim sulandı
Lafada girenedim misafirim vardı bugün anlık haber verdi arkadaşlar Allahtan akşamdıda kepaze camlarımı kimse görmedi
Ama karar verdim hafta sonu silecem

Herkes 2. Çocuğa koşuyor ben daha adet olmadım
Güzel bi uyku cekicem şimdi sağolsun arkadaşlar moral verdi Ahsene iyi bakmışsın falan diye
Bu alerjiyi çok takıyorum kafama tabi Allah beterinden korusun ne hastalıklar var

bu gunlerde gececek canım takma. alerji sevıyenız nasıl? yani yiyince hemen yüzü gözü kızarıyor mu?

Yavas yavas isleyecegim

Ohooo yas olacak zeyno okula baslayinca 36.. ben benden gittikten sonra... kenara cekilemem tarzim degil biraz laftan anlasin adam edecegim umudum o yonde tabiii, yada o beni adam edebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…