- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #102.341
Ohh ne guzel konusunca ses tonunu hayranlikla dinliyorum ben. Merak ediyordum ben hep insan ses tinu nasil olacak diye. Koltuk altindan tutup yuruttuk. Yere kiyameti kopartti. İlla yurutec aldiracak bana. Simdi pipi hasta gecer umarum bunlarGel gel bay bay öpücük atma baslica yaptiklari... Koltuklardan tutunarak yürüyo.. Abi baba dede gel bide sarki cikinca eşlik ediyo
Yaptiklarimiz bunlar masallah deyin
Masallah tay tay erken baslamisGel gel bay bay öpücük atma baslica yaptiklari... Koltuklardan tutunarak yürüyo.. Abi baba dede gel bide sarki cikinca eşlik ediyo
Bizede lazim aslindaPembeye lazım atomm
Ben cevap yazamayinca aradi :) o yuzden yukleyemeyecegimSüper ya..du bide ben yapıcam bakalım ne cevaplar gelicek bence herkes yapsın güleriz
Tam benlikYazlıklarını giydrmeye doyamadım
Havalar soğudu
Çok üzülüyom
Niye bu kadar bağ kuruyosam eşyalarla aramda
Yengeç kadınıyım diye galiba
Ama nazı sen yine de yengeç yap
Şuraya bi de fışfışlı smiley koysalar nr iyi olurdu di mi
Adam uyumuşYatıcan mı?yalnız mı?
Ben cevap yazamayinca aradi :) o yuzden yukleyemeyecegim
aldım sürdümBen kullaniyorum .
ya yokk nerdeYavrum jel kullanınca parmağımla diş kaşıyo aynı anda..tozda kendi yiyio..ama dökmesi sıkıntı üfleyince boğazınn altıboncuk boncuk toz oluyo
yahu ne hatun be...Bence ona bilimsel bir çalışmadan kaynak göstererek bir kadının iki adet döngüsü arasında gebe kalabileceği sadece 24 saati olduğunu açıkla... ...sonra da bugün o gün değil dersin :))
Sonra pozitif sonucu öğrendiğinde de spermlerin kadın vücudunda 72 saate kadar yaşayabileceği gerçeğini aciklarsin
oooIyiyim canim cok sukur camasir mak. Bozuldu maalesef suan sinirden oluyorum bi ton camasiri elimde yikadim
maşallah....Gel gel bay bay öpücük atma baslica yaptiklari... Koltuklardan tutunarak yürüyo.. Abi baba dede gel bide sarki cikinca eşlik ediyo
Kanepeye kahve döküldü
Mutfakta bi tava dolusu et halı da dahil olmak üzere yere döküldü
Yetmezmiş gibi tereyağın kabının kapağı kırıldı.yerler tereyağ
Duru şu an salondan firar etmek üzre
Eşim nöbettw
Ben hala mesaj yazmaya çalışıyorum
İmdaaatttt
Şimdi şöyle bişi var..yalnız bişey dicem
dün gece topiğe resmen doping yaptık...
bugün bi dışarı çıkıp geldim 15 sayfa birikmiş
maşallah...
böyle iyi oluyor ya...
yazın yazınnn
Pembedon5 noldu şimdi vazmı geçtin nazdan
Karsi atak gelistir, sen istemedin yani? TribiŞimdi şöyle bişi var..
Evet tamam derse..
Adını başka koymak ister koz onda ya güya..
Ne bilem bişi aldırcak olsam para yok şimdi der ..tafra yapsan e sen istedin..borcumuz vardı ..o zaman yapmasaydık sen istedin sen istedin diye diye önüme geçer
Napıp edip onun beni ikna etmesini sağlamalıyım ki 2. Oto koltuğu için ee aşkım sen istedin alıcazzzz diyebileyim
Bilimselde yazsak bu burusuk memenin duzelmeyeceginin farkindalardir herhaldeBiriniz bi blog açın ve ikinci cocuktan sonra memeler dipdiri olur diye bi bilimsel yazı yazın..adama okutayım o zaman koşar peşimden
Ülen atom..Karsi atak gelistir, sen istemedin yani? Tribi
Ümit fakirin ekmeğiBilimselde yazsak bu burusuk memenin duzelmeyeceginin farkindalardir herhalde
Acele etmicem, yavastan isliyorum ben onuİ
Ülen atom..
Kelin ilacı olsa yada terzi kendi söküğünü desem
Ümit fakirin ekmeği
Şimdi şöyle bişi var..
Evet tamam derse..
Adını başka koymak ister koz onda ya güya..
Ne bilem bişi aldırcak olsam para yok şimdi der ..tafra yapsan e sen istedin..borcumuz vardı ..o zaman yapmasaydık sen istedin sen istedin diye diye önüme geçer
Napıp edip onun beni ikna etmesini sağlamalıyım ki 2. Oto koltuğu için ee aşkım sen istedin alıcazzzz diyebileyim
blog muBiriniz bi blog açın ve ikinci cocuktan sonra memeler dipdiri olur diye bi bilimsel yazı yazın..adama okutayım o zaman koşar peşimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?