2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gel gel bay bay öpücük atma baslica yaptiklari... Koltuklardan tutunarak yürüyo.. Abi baba dede gel bide sarki cikinca eşlik ediyo
Yaptiklarimiz bunlar masallah deyin
Ohh ne guzel konusunca ses tonunu hayranlikla dinliyorum ben. Merak ediyordum ben hep insan ses tinu nasil olacak diye. Koltuk altindan tutup yuruttuk. Yere kiyameti kopartti. İlla yurutec aldiracak bana. Simdi pipi hasta gecer umarum bunlar

Tam benlik nolur koysunlar muneee duy beni

Ben kullaniyorum .
aldım sürdüm
önce kendim denedim
rengi bal gibi , tadı da baharatlı bal gibi
hafif bi uyuşma oldu
damaklarına süremedim
çünkü izin vermedi
boca ettim ağzına
sürmekten çok yedirdim galiba...
çok eziyet çekiyor çocuğum yaaaa

he bide taze soğan verdim
iyi geliyo filan demişlerdi..
Yavrum jel kullanınca parmağımla diş kaşıyo aynı anda..tozda kendi yiyio..ama dökmesi sıkıntı üfleyince boğazınn altıboncuk boncuk toz oluyo
ya yokk nerde
ne ağzını açıyo
ne de sürdürüyo
masaj yapamadım
bi işe yaramadı
atı verdim ağzına
bir ara serçe parmağımı bir ısırdı zonkladı resmen...

yahu ne hatun be...
beyinde sen gibi olmalı
yoksa çekemez adam
Iyiyim canim cok sukur camasir mak. Bozuldu maalesef suan sinirden oluyorum bi ton camasiri elimde yikadim
ooo
kabuss
en uyuz olduğum şey
su ve onla alakalı çalışan herşey....
bozuldumu bittimi çıldır...
elle yıkamakta ne zor yaw

Gel gel bay bay öpücük atma baslica yaptiklari... Koltuklardan tutunarak yürüyo.. Abi baba dede gel bide sarki cikinca eşlik ediyo
Yaptiklarimiz bunlar masallah deyin
maşallah....
rabbim korusunnn
eymenta topiğin en atılganı senin oğlan çok sevindim...

geçen misafir geldiğinde ocaktan kahve döküldü
ocak , fırın , fırının asla temizlenemeyecek olan 2 cam arası , mutfak dolabı ve halı...
komple kahve oldu
ömrümde öyle rezillik görmedim
attım halıyı
dandik bişeydi zaten

Şimdi şöyle bişi var..
Evet tamam derse..
Adını başka koymak ister koz onda ya güya..
Ne bilem bişi aldırcak olsam para yok şimdi der ..tafra yapsan e sen istedin..borcumuz vardı ..o zaman yapmasaydık sen istedin sen istedin diye diye önüme geçer
Napıp edip onun beni ikna etmesini sağlamalıyım ki 2. Oto koltuğu için ee aşkım sen istedin alıcazzzz diyebileyim

Karsi atak gelistir, sen istemedin yani? Tribi

pembe sanki sende yan çiziyon be...

Biriniz bi blog açın ve ikinci cocuktan sonra memeler dipdiri olur diye bi bilimsel yazı yazın..adama okutayım o zaman koşar peşimden
blog mu
ah ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…