- 10 Haziran 2012
- 870
- 1.297
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #102.381
Insallah Sağol canımbu gunlerde gececek canım takma. alerji sevıyenız nasıl? yani yiyince hemen yüzü gözü kızarıyor mu?
Hicbisey yiyemezken iyi baktiysan bebege, duzelince ne iyi besleyeceksin demekki :) allah beterinden korusun minnoslariInsallah Sağol canım
1 çay kaşığı yoğurt denememiz oldu 15 gün günde 6-7kez lop mukuslu kaka yapti şimdi iyi
Beni ek gıda işi kasıyor üzüyor daha Yumurta et balık ve tabi süt ürünü tuketemiyor yavrum alerjik olduğu için yumurta balık deneyemedik
Cok Sağol canımHicbisey yiyemezken iyi baktiysan bebege, duzelince ne iyi besleyeceksin demekki :) allah beterinden korusun minnoslari
bu mu yani, lob mukus? cildinde döküntü kızarıklık ?Insallah Sağol canım
1 çay kaşığı yoğurt denememiz oldu 15 gün günde 6-7kez lop mukuslu kaka yapti şimdi iyi
Beni ek gıda işi kasıyor üzüyor daha Yumurta et balık ve tabi süt ürünü tuketemiyor yavrum alerjik olduğu için yumurta balık deneyemedik
Vardı en başta atopik dermatit zaten ordan anladı doktorumuzbu mu yani, lob mukus? cildinde döküntü kızarıklık ?
benımkının de bazen lob mukus oluyor. ciltte belırtı yoksa takmıyorum . yiye yiye bi müddet sonra baarsakta tepki vermez diye düşünüorum. mesela ıspanak verdim, dudagının kenarı kızarmıs cilde degdıgı için .Vardı en başta atopik dermatit zaten ordan anladı doktorumuz
diyet yaptığımız için artık olmuyor çok şükür yoğurt yediğinde olmadı cildinde tepki bağırsakta tepki verdi mukusu dışında sıvı kakada zorlanma belirtisi bağırsaklarda hareketlilik ses oluyor
Tek tük mukus ve döküntüyü bizde ciddiye almıyoruz alerji doktorumuz öyle diyorbenımkının de bazen lob mukus oluyor. ciltte belırtı yoksa takmıyorum . yiye yiye bi müddet sonra baarsakta tepki vermez diye düşünüorum. mesela ıspanak verdim, dudagının kenarı kızarmıs cilde degdıgı için .
Tek tük mukus ve döküntüyü bizde ciddiye almıyoruz alerji doktorumuz öyle diyor
Ama bizimki süt ürününe çok tepki veriyor diyet şart yoksa bagirsaklari tahrip edebiliriz
yogunluk süt ürünüyse takma kafana fazla. allahın izniyle belırlı bi zaman sana o da gecerTek tük mukus ve döküntüyü bizde ciddiye almıyoruz alerji doktorumuz öyle diyor
Ama bizimki süt ürününe çok tepki veriyor diyet şart yoksa bagirsaklari tahrip edebiliriz
evet emınım. 2-3 kere gördüm. valla ciddiye almıyorum canım. alıp dert edınmek istemıyorum. farzedıyorum ben hiç bişi bilmiyorum. görmüyorum yaniSurrender biz iyi bir alerji uzmanına gidiyoruz lop mukusu ciddiye almak lazım
Sizde lop mukus mu oluyor eminmisin
Bizimkide atopik dermatut. Bugun onlugu biynunu kizartmis kabartmiş. Sirtindada kizariklik vardi. Biz dokununcami oldu bilmiyirum. Ananas verdim bide belki indan vermiycem daha. Cok zor ya dokunsan kizariyor. Kabiz oldugu icin az az katı yapiyor zaten. Her yaz deniz suyuna sokucam cildi sertlessin diye belki ise yarar. Buyudukce insallah duzelirler. Zaditen damla bir bucuk aydir kullaniyoruz devam yine. Herseyi veremiyorsun iyi bakmissan bravo sanaVardı en başta atopik dermatit zaten ordan anladı doktorumuz
diyet yaptığımız için artık olmuyor çok şükür yoğurt yediğinde olmadı cildinde tepki bağırsakta tepki verdi mukusu dışında sıvı kakada zorlanma belirtisi bağırsaklarda hareketlilik ses oluyor
Bagirsaklarda hareketlilik bizdede oluyir. Kabiz rahat yapamadigi icin oluyor. O ses arada bizdede oluyor.Vardı en başta atopik dermatit zaten ordan anladı doktorumuz
Devam sutu veriyor musun . Onda birsey oluyor muTek tük mukus ve döküntüyü bizde ciddiye almıyoruz alerji doktorumuz öyle diyor
pembe sanki sende yan çiziyon be...
blog mu
ah ahhh
Rahat ol pembe istedikleri gibi yatiyolar artik engelleyemezsin, yenidogan degil bu kapanmaz burnuYa yüzüstü yatıyor aklım gidiyor..çevirdim döndü yine..burnu kapanacak diye korkuyorum ..
Yada o naptığını biliyor mudur?
Benimki hep yuzustu yatiyor. Kurtariyir kendini yine kontrol ediyorum amaYa yüzüstü yatıyor aklım gidiyor..çevirdim döndü yine..burnu kapanacak diye korkuyorum ..
Yada o naptığını biliyor mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?