- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #102.401
Ayakta sallamaktan sikayet ediyordum simdi basi omuzumda oyle sallanarak uyuycak yaaa off uyumuyor 4 ten beri. Guluyor
Yatıyorum öyle yüz üstü odasında bırakıp..sonra 10 dk geçiyor gidip bakıyorum..sonra gelip uyuyorumBenimki hep yuzustu yatiyor. Kurtariyir kendini yine kontrol ediyorum ama
Kız silme burnu yastığa..Rahat ol pembe istedikleri gibi yatiyolar artik engelleyemezsin, yenidogan degil bu kapanmaz burnu
Ben ayirmadim odayi halaYatıyorum öyle yüz üstü odasında bırakıp..sonra 10 dk geçiyor gidip bakıyorum..sonra gelip uyuyorum
Park yatak benimki ama . Enine yatmayida seviyor. Fileye yuzunu yapistiyor. Ne kadar buyuk olsada yetmez bunlara. Koca yataklarada yatirdim. Uykuda uca kadar gidiyorlarKız silme burnu yastığa..
Deli edicek beni bu oğlan..sığmıyor beşik yatağa..hiç sevmedim bu yatağı..hiç..dönmek isterken dönemiyor ağlıyor..petekler yanarda gece fena olmazsa içerisi beşiği atıp yere yatak yaptırıcam..
Gece uyanma sebebinin coğu bundan..
arkadaş zamane bebeği bunlar dürüm gibi koyup sabah öyle almıyoruz..geniş yapın ya yatakları
O dağınıklık bizim de bitmiyo nrdenseSadece haftada 1 gün derli toplu tertemiz oluyo evim. Temizlik yaptığım gün. Etesi gün yine her yer her yerde.. Küçük süpürgeyi açsam da ancak kırıntıları topluyo üstünkörü temizlik. Ama şu dağınıklık hiiiççç bitmiyo. Çıldırıciimm. O evi götüren şey beni boğuyo.
İlk defa dedim kendime sal gitsin maze.. yoksa delireceksin.. boşver.. al çekirdeğini çıtlat.. sakin ol.. relax..
Ben ayırdım 6. AydaBen ayirmadim odayi hala
Inşallah verirsin canım
Defnede surunuyor tutunup kalkma fln yok daha sekiz ay sekiz günlük daha senin fıstık abla ama)
Istahsizlik bizdede var çok şükür bugün yarım kaseden fazla çorba icirdim suan emziriyorum uyudu
Bi odanın yerini komple yer yatagiyla kaplasam benim kız gene gider duvara vurur kafasınıPark yatak benimki ama . Enine yatmayida seviyor. Fileye yuzunu yapistiyor. Ne kadar buyuk olsada yetmez bunlara. Koca yataklarada yatirdim. Uykuda uca kadar gidiyorlar
Merhaba ben örnekevet cnm benim kız abla:) ama defne de yetişir merak etme. Emen bebeklerde genelde bir iştahsızlık oluyor hakkaten ya çok örneğini gördüm. napalım artık böyle böyle bu günlerde geçecek. Çok öpüyorum seni ve güzel kızını
Oglen uyudugu iki saatin acisini gece cikardi sagolsn 4de bi kalkti 6 bucuga kadar zor uyuttmYazıkları bende giydirmeye doyamadim.
Bende eşyalarla saçma bi bağ kuruyorum.
Yengecim bende.
Manyak mıyız ne
Maşallah İlknur. Cok nadiren 10 günde 1 falan diyim öyle 2saat uyku yapıyor benimki de. Resmen hayatın anlamını kesfediyorum yeniden sanki. Cok guzel bir sey cokarada yapsınlar böyle. Hatta sık sık yapsınlar.
Bizimkide atopik dermatut. Bugun onlugu biynunu kizartmis kabartmiş. Sirtindada kizariklik vardi. Biz dokununcami oldu bilmiyirum. Ananas verdim bide belki indan vermiycem daha. Cok zor ya dokunsan kizariyor. Kabiz oldugu icin az az katı yapiyor zaten. Her yaz deniz suyuna sokucam cildi sertlessin diye belki ise yarar. Buyudukce insallah duzelirler. Zaditen damla bir bucuk aydir kullaniyoruz devam yine. Herseyi veremiyorsun iyi bakmissan bravo sana
Bagirsaklarda hareketlilik bizdede oluyir. Kabiz rahat yapamadigi icin oluyor. O ses arada bizdede oluyor.
Arkadaşlar moral olsun diye öyle diyor iki öğün ek gıda meyve ve sebze püresi arada hipin tahillisiDevam sutu veriyor musun . Onda birsey oluyor mu
Allahın izniyle sıkıntı olmaz diyorlar ama bende korkarım...Ya yüzüstü yatıyor aklım gidiyor..çevirdim döndü yine..burnu kapanacak diye korkuyorum ..
Yada o naptığını biliyor mudur?
Tencere yuvarlanıp kapağını bulsun o zaman :)Bi odanın yerini komple yer yatagiyla kaplasam benim kız gene gider duvara vurur kafasını
Ya mukusu biliyorum da bu lop mukus ne olakievet emınım. 2-3 kere gördüm. valla ciddiye almıyorum canım. alıp dert edınmek istemıyorum. farzedıyorum ben hiç bişi bilmiyorum. görmüyorum yani
Tabiri caizse tam balgam gibi cikiyor ve cocuk yapincaya kadar agliyorYa mukusu biliyorum da bu lop mukus ne olaki
Ne kadar oldu ki canim masaallahayyyyy benim oğlan bu sabah üç adım attı heleeeenefesimi tutmuşum gözlerim yuvalarından fırlamış yüzüm kızarmış eşim öyle diyo..tay tay duruyo şimdi ...ayy çok erken daha yaaa, kafayı her yere çarpacak bu da işin kötü yanı...
Gündüz uyumak bizim ne haddimizeOglen uyudugu iki saatin acisini gece cikardi sagolsn 4de bi kalkti 6 bucuga kadar zor uyuttm
Ne kaynanasıAllahın izniyle sıkıntı olmaz diyorlar ama bende korkarım...
Rabbim hepsini korusun ya
Sürekli bakıyorum
Tencere yuvarlanıp kapağını bulsun o zaman :)
Çekil aradan kaynana kişisi
sekiz ay 10 günlük canım..20 ocak doğumluNe kadar oldu ki canim masaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?