2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Rahat ol pembe istedikleri gibi yatiyolar artik engelleyemezsin, yenidogan degil bu kapanmaz burnu
Kız silme burnu yastığa..
Deli edicek beni bu oğlan..sığmıyor beşik yatağa..hiç sevmedim bu yatağı..hiç..dönmek isterken dönemiyor ağlıyor..petekler yanarda gece fena olmazsa içerisi beşiği atıp yere yatak yaptırıcam..
Gece uyanma sebebinin coğu bundan..
arkadaş zamane bebeği bunlar dürüm gibi koyup sabah öyle almıyoruz..geniş yapın ya yatakları

Park yatak benimki ama . Enine yatmayida seviyor. Fileye yuzunu yapistiyor. Ne kadar buyuk olsada yetmez bunlara. Koca yataklarada yatirdim. Uykuda uca kadar gidiyorlar

O dağınıklık bizim de bitmiyo nrdense
3 artı bir eve 3 kişi sığamıyoz
Ivır zıvır çok
Girişte portmantom ,banyoda dolabım yok
Apartman eski ama yeri çok güzel
Taşınmak gibi bi düşüncemiz de yok
Günayfddfıııın bu arada :):):)

Ben ayirmadim odayi hala
Ben ayırdım 6. Ayda
İlk iki hafta odasındaki tekli yatakta yatarak onu izledim.ağladığında hemen yanında bittim..tabi bende alıştım..
Etrafımdaki hemen hemen tüm çocuklu anneler gece uykusundan ve yalnız yatamadıpından şikayetçi..yada yanında anneyi isteyen çocuklar..yeğenimde dahil..
Bebeğim olursa odasını ayırıcam demiştim hep ve yaptım..biraz büyüdüğü zamanaklı erince annem beni istemiyo beni bıraktı gibi düşünceleri olmasındı hem..en zor mevzu ..
Şimdi rahatım..telsiz var şükür..ağladığı zaman gidiyorum..odasında oynuyor..hamağında sallanıyor..daha ne olsun
Arada birde aramıza alıyoruz..aklı erince kendi teklif eder

evet cnm benim kız abla:) ama defne de yetişir merak etme. Emen bebeklerde genelde bir iştahsızlık oluyor hakkaten ya çok örneğini gördüm. napalım artık böyle böyle bu günlerde geçecek. Çok öpüyorum seni ve güzel kızını

Park yatak benimki ama . Enine yatmayida seviyor. Fileye yuzunu yapistiyor. Ne kadar buyuk olsada yetmez bunlara. Koca yataklarada yatirdim. Uykuda uca kadar gidiyorlar
Bi odanın yerini komple yer yatagiyla kaplasam benim kız gene gider duvara vurur kafasını

Oglen uyudugu iki saatin acisini gece cikardi sagolsn 4de bi kalkti 6 bucuga kadar zor uyuttm

Bagirsaklarda hareketlilik bizdede oluyir. Kabiz rahat yapamadigi icin oluyor. O ses arada bizdede oluyor.

Devam sutu veriyor musun . Onda birsey oluyor mu
Arkadaşlar moral olsun diye öyle diyor iki öğün ek gıda meyve ve sebze püresi arada hipin tahillisi
devam sütü neocate diye alerji mamasi var ama icmiyor tadı kötü
Deniz suyu alerjiye çok iyi geliyormuş doktorlar öneriyor

Ya yüzüstü yatıyor aklım gidiyor..çevirdim döndü yine..burnu kapanacak diye korkuyorum ..
Yada o naptığını biliyor mudur?
Allahın izniyle sıkıntı olmaz diyorlar ama bende korkarım...
Rabbim hepsini korusun ya
Sürekli bakıyorum
Bi odanın yerini komple yer yatagiyla kaplasam benim kız gene gider duvara vurur kafasını
Tencere yuvarlanıp kapağını bulsun o zaman :)

Çekil aradan kaynana kişisi

Oglen uyudugu iki saatin acisini gece cikardi sagolsn 4de bi kalkti 6 bucuga kadar zor uyuttm
Gündüz uyumak bizim ne haddimize

Alırlar işte böyle intikamını gece chucky gibi ilknurcum

Allahın izniyle sıkıntı olmaz diyorlar ama bende korkarım...
Rabbim hepsini korusun ya
Sürekli bakıyorum

Tencere yuvarlanıp kapağını bulsun o zaman :)

Çekil aradan kaynana kişisi
Ne kaynanası
Onu nerden çıkardın kız şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…