• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin annisler bugun melegimle buluscaz ay cok heycanli saat 2 olmaz simdi....:KK55::KK76:

Sabah dis etimin kanadigini farkettim doktora sorucam cok asiri degildi ama bu neyin nesi anlamadim uyurken kanamiso_O
Bacagimin ust kisminda putur putur seyler cikti sicaktanmi acaba onuda sorucam
Bel agrimi mutlaka sorucam ben en iisi kagida yazayim simdi bebisi gorunce unuturum :KK46::KK200:
Dua edin bana canlar guzel sonuclar alayim ikili testi yapar insallah bugun opuldunuz hepinizzz:KK15:
canım inşallah güzel sonuçlar alırsın, bize de bilgi ver. benimde tüylerim çok abuk sabuk çıkıyo bacaklarımda pıtır pıtır bişiler var sıcaktan olabilir. sorularını ya da aklına takılan herşeyi kağıda yaz gerçekten işe yarıyor. ben en son öyle yapmıştım.

Ben takiplerimi ve doğumumu özelde yaptırmış olmama rağmen (ilk çocuğumda)tüm testlerimi Zekai Tahir Burak devlet hastanesinde yaptırmıştım.sonuçların daha Güvenilir olacağını düşündüğüm için.bu hamileliğimde de aynısını yapıyorum.
Bende normalde ozele gidiyorum ama tahlilleri devlette yaptiracagim birde burdaki ozel hastane normal hemogram ibile 90 tl ye yapiyor ikiliyi düşünemiyorum bile hayırlı sonuçlar alalım inşallah

Gunaydin annisler bugun melegimle buluscaz ay cok heycanli saat 2 olmaz simdi....:KK55::KK76:

Sabah dis etimin kanadigini farkettim doktora sorucam cok asiri degildi ama bu neyin nesi anlamadim uyurken kanamiso_O
Bacagimin ust kisminda putur putur seyler cikti sicaktanmi acaba onuda sorucam
Bel agrimi mutlaka sorucam ben en iisi kagida yazayim simdi bebisi gorunce unuturum :KK46::KK200:
Dua edin bana canlar guzel sonuclar alayim ikili testi yapar insallah bugun opuldunuz hepinizzz:KK15:
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah
Bende geçen doktora gittiğimde rapor alcaktim heyecandan unutmuşum bebis iyi diyince rapor uçtu gitti aklımdan :KK49:

canım inşallah güzel sonuçlar alırsın, bize de bilgi ver. benimde tüylerim çok abuk sabuk çıkıyo bacaklarımda pıtır pıtır bişiler var sıcaktan olabilir. sorularını ya da aklına takılan herşeyi kağıda yaz gerçekten işe yarıyor. ben en son öyle yapmıştım.
Aynen bende not aldim simdi
Sorularla bogucam yine ama napayim yani anne olcaz sunun surasinda soralım dimii:D

güaydın gzüeller nasılsınız ...ben iim çok şükür kızlar benim boynumda çenmed pütür pütür şeyler çıktı bu nedir ya ..moarlim sıfır oldu valla :( birde güneş kremi alamadım lekelrim çıkmaya başladı ..hamilelik yaramdı yaaaaa

Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah
Bende geçen doktora gittiğimde rapor alcaktim heyecandan unutmuşum bebis iyi diyince rapor uçtu gitti aklımdan :KK49:

Dimi hareketlerini kalp atisini duyunca herseyi unutuyor insan :) insallah güzel haberler aliriz canimm

Günaydın kızlar ikili testten geliyoruz. Ense kalınlığımız 1.6 mm çıktı iyi mi kötü mü bilemiyorum doktorum biraz az konuşuyor hiç yorum bile yapmadı :KK43: ben sırf bebişi ayrıntılı görmek için yaptırdım ama saolsun tek kelime edip yorum yapmadı:KK61: ayrıca testin sonucu 2 saat sonra çıkar ddi ben 1 2 hafta sonra çıkar diye bekliyodum çok erken değil mi ya ?

Günaydın kızlar ikili testten geliyoruz. Ense kalınlığımız 1.6 mm çıktı iyi mi kötü mü bilemiyorum doktorum biraz az konuşuyor hiç yorum bile yapmadı :KK43: ben sırf bebişi ayrıntılı görmek için yaptırdım ama saolsun tek kelime edip yorum yapmadı:KK61: ayrıca testin sonucu 2 saat sonra çıkar ddi ben 1 2 hafta sonra çıkar diye bekliyodum çok erken değil mi ya ?
Demek ki hastane kendi yapıyor testi o yüzden erken çıkıyordur bazı hastaneler dışarıda yaptırıyor sonuçlarda geç çıkıyor sıkma canını...

Oyy ramazan ayı yemek yapma anlamında zor geçecek sanırım. Bi gün iyiym bi gün kötü. Demin yemeği fırına verdim ama okadar tiksinmeyle yaptığım yemeği yiyebilirmiyim bilmiyorum :110: Kocamın önüne bi tabak yemek koyacak ne anne var ne kayınvalide amaaaann duygusala bağladım şuan :KK61:
Allah yardımcın olsun nikin gibi musmutlu ol insallah, anne kayınvalide sonra gelir bebiş olunca daha çok ihtiyaç olacakkk

Demek ki hastane kendi yapıyor testi o yüzden erken çıkıyordur bazı hastaneler dışarıda yaptırıyor sonuçlarda geç çıkıyor sıkma canını...
Cevabın için çok tşk ederim bende neden bu kadar çabuk diye kendimi yiyodum. Doktor gözüme baka baka bu testin sonucu genelde yanlış çıkar 2.500 tl lik test var sana onu yapalım kesin sonuç diyince tam sinirlerimi bozdu zaten hala gönlüme göre bir doktor bulamadım bulunduğum şehir küçük olduğu için seçenek yok ne yazık ki

Kızlar gunaydın sabah 6 dan berı mıgde bulantısı cekıyorum hıc uyuyamadım hıcbırsekılde de gecmıyor ıstıfra edınce rahatlıyorum yıne bır saat sonra aynısı oluyorum bıktım artık kendımı cok ama cok kotu hıssedıyorum

Aynen bende not aldim simdi
Sorularla bogucam yine ama napayim yani anne olcaz sunun surasinda soralım dimii:KK70:
aynen öyle yani bi zahmet cevaplasın onlarda. bir önceki doktorum zoraki cevaplamıştı sorularımı uyuz kadın. kurtulcam inşallah ondan rüyalarıma bile girdi kadınya.

Gunaydinlarrr burnum tıkalı gözlerim akıyor hapsirmak istemiyorumm yaa bu nasıl allerjiymis nisanda başladı hala devam ediyor:KK24:
Geçmiş olsun, benim de nisan da bahar nezlesi olarak başladı, kac aydır neredeyse her gece burnum tıkalı, gözlerim kuruyor, kasiniyor.. hapsiriyorum.
Doktoruma soracam bir daha ki randevumda

Back
X