• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim de 9 -1 arasi branş branş ayrilip rapor yaziyoz rapor aldım ben yine bu arada hangi sehirlerdesiniz kizlar her şehre göre degisiyomu bu seminer arkadaslarim boş boş oturuyoruz diyolar
Canim ben Ankaradayim. Kursumuz bitti dün. Artik biz de bos bos oturacagiz. Her günün konusu var onunla ilgili rapor hazirliyoruz sadece.

Mrb teyzoslar biz dr dan geldik.tam uc aylik olmusuz.herseyimiz olusmus ve saglikla devam ediyormus:KK200:

Eklentiler

• IMG_20150620_100629.webp
    IMG_20150620_100629.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 122
aa süper ya inşallah. dayanılmaz oluyor bazen çarede bulamıyorum limon yiyiyorum sürekli :) seninle 2 hafta var aramızda. tarama testi yaptırdınmı sen? ben onun sonucunu çok merak ediyorum. 3 temmuzda çağırdı beni de.
canim merhaba benden haber beklicektin.dr cok sorun olcagni sanmiyorum.herseyi orantili ikili test istersen yapariz dedi.bende istiyorum dedim.kan verdik.haftaya cikacakmis

Geçmiş olsun, benim de nisan da bahar nezlesi olarak başladı, kac aydır neredeyse her gece burnum tıkalı, gözlerim kuruyor, kasiniyor.. hapsiriyorum.
Doktoruma soracam bir daha ki randevumda
Ben söyledim ilaç falan onermedi kullanma dedi...ama neden bu kadar uzun surdugunu sormadım

Maşallah canım Rabbim kucağınada almayı nasıp etsin doktor cinsiyeti konusunda bişey dedimi ?
Amin canim.hepimize nasip etsin ins.su an belli degil dedi.bir ay sonra.bende dedim sen anlamssindir diye goruntuden anlasiliyormus diye ama yok oyle bisey dedi.su haftada tahminde bulununca yanlsi cikabilio dedi ama bence kiz.erkek olsa bu haftada belli oluyomus.

ikili test sonucumu jet hızı ile aldım kızlar :KK17: Sabah 10 da verdiğim tahlilim 12 de çıkmış. Doktor olmadığı için pazartesi göstereceğim. Sonuçları yazayım ben anlamadım yorum yapamadım fikri olan var mı ?
size de örnek olur belki ikili test sonucu böle bişiymiş :KK24: ;
FBHCG: 14,44 MLU/ML 0,35 MoM
PAPP-A: 3048 MLU/I 1,09 MoM
NT: 1,6 mm 1,15 MoM

T.21 RİSK 1:10000
T.18-13 RİSK : 1:45600
AGE RİSK : 1:816

ikili test sonucumu jet hızı ile aldım kızlar :KK17: Sabah 10 da verdiğim tahlilim 12 de çıkmış. Doktor olmadığı için pazartesi göstereceğim. Sonuçları yazayım ben anlamadım yorum yapamadım fikri olan var mı ?
size de örnek olur belki ikili test sonucu böle bişiymiş :KK24: ;
FBHCG: 14,44 MLU/ML 0,35 MoM
PAPP-A: 3048 MLU/I 1,09 MoM
NT: 1,6 mm 1,15 MoM

T.21 RİSK 1:10000
T.18-13 RİSK : 1:45600
AGE RİSK : 1:816
canım internetten baktığım kadarıyla bir sorun yok sanırsam ihtimaller çok düşük diyor. mesela down sendromu 10binde 1 belki diye. 1/100 ün üstünde çıksaydı tehlikeliymiş. diğeride sanırsam 45.600de 1 ihtimal diyor. en alttakinden pek birşey anlamadım ama yaşınla alakalı bir riski gösteriyor.
birde burdada açıklamalar var canım inceleyebilirsin. http://www.jinekolognet.com/ikili-test.asp

canım internetten baktığım kadarıyla bir sorun yok sanırsam ihtimaller çok düşük diyor. mesela down sendromu 10binde 1 belki diye. 1/100 ün üstünde çıksaydı tehlikeliymiş. diğeride sanırsam 45.600de 1 ihtimal diyor. en alttakinden pek birşey anlamadım ama yaşınla alakalı bir riski gösteriyor.
birde burdada açıklamalar var canım inceleyebilirsin. http://www.jinekolognet.com/ikili-test.asp

Çok çok tşk ederim pazartesine kadar çatlardım heralde. Hemen linki inceliyorum

Gunaydin annisler..ya benim doktorum herseye normal diyo vucudum morardi bacaklarim normal diyo karnim cok agriyo agliyrm diyorum normal agrir diyo sonra akintilarim kanamlarim normal diyo esimde diyo candan can geliyo kolay mi bende diyorum ama kadinlar kulubund benim kadar cekn yok kimsr karnim agriyo vucudum morarmis yazmiyo diyom herkesin vucudu bir degil diyo neyse..dun doktora gittik teyzeleri once vucudumun morluklatini inceledi mormal dedi sonra ultrasyona yattim bebek hareket etmiyo doktorum bian panik oldu buarada doktorumda 5 aylik hamile:))neyse hrmen kalp atisina bakti benim gozlerumden yaslar iniyo tabi dinledik atiyodu yavas yavas doktor dediki uyuyo bole bakamam git yarim sa yuru uyandir gittim yurudm geldim uyanmis bitanem gobek kordonuylavoynuyodu nasil gulduk doktor ense kalinligi 1.6 iyi dedi ikili testte 10gun sonrq cikacak baskada bisey demedi 2defa cinsiyet sorduk gostermiyomus ilkinde uyurken bagdac kurup uyuyodu ikincisinde gostermedi doktor zaten erken cok merak ederseniz 15 gun sonra gelin dedi normaldede 1ay sonra gidicez bole gecti maceramiz brn folik asite ve progestana devam edicem buarda 10gun sonra imamly diye ilac alcakmisim folik asiti birakip. Eger cinsiyet merak ediyosaniz ve biraz iyiseniz gev gidin bence opuyorumm
canım benimde ağrım çok fazla lekelenmelerimde oluyor.2 gecedir ağrıdan uyku uyuyamıyorum.Dayanıklıyımdır öyle kolay kolay alayan biri değilimdir ama artık ağrıdan acıdan hıçkıra hıçkıra ağladım.Hamileliğimin başından beri ağrım var çünkü miyomlarım var.ama son 3 gündür çok şiddetli yatıyorum sürekli.Perşembe günü gittim doktora pıt pıtımın hareketlerini gördüm çok mutlu oldum.Doktor banada ağrılarının olması normal hem rahim büyüyor hemde miyomum var oda büyümüş o yüzden bu denli ağrın oluyor dedi.Kanamanda olabilir korkma dedi.Bende ne yapacağımı şaşırdım.Salı günü asıl doktorumla randevum var yeni seçtiğim bir doktor bakalım o neler diyecek.İnşallah çektiğimiz acılar biran önce biter ve bebeklerimiz bizimle olur

Back
X