2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım cevabın için çok teşekkür ederim...
Şimdi şöyle bir durum var.
Ben çocukluğumdan beri çalıştım
Çok seviyorum çalışmayı
Evliykende . Hamileykende. Son aya kadar hep işteydim...
Şimdi artık kreşe kadar rabbim bi sıkıntı vermeZ ise iş olayları askıda...

Tek çocukta düşünmüyorum...
Ve çevremde oğluma arkadaş olacak
Akraba yada komşu yok

Dolayısıyla tüm bu doneler bir araya gelince yapmak en mantıklısı...

Ben ilk önce diyordum ki
Oğlum gece beslenmesini
Ve uyanmasını bitirsin o zaman düşünürüm. Ama bakıyorum ki 5 aylık bebe var 5-6 saat uyuyor deliksiz 2 yaşında çocuk var hala gece çok kez kalkıyor..
Yani benim oğlum ne olur nasıl olur kestiremiyorum...

Sanırım arkadaşın tam benim düşündüğüm şu dönemde 2.ye hamile kalmış
O da inşallah sıkıntısız bi gebelik geçirir...

Benim 2 korkum var
Biri gebelik uykusu
Biri asabiyet....

Gerçi ben biliyor ve inanıyorum ki
İnsan yüreğini ve aklını hayırlı şeylere yorup niyet ederse güzellik bulur...

Burda konuşuyorum inanın
Yoksa bu düşüncemden
Kafa sesim ve sizden başkasının haberi yok

Ve yine ekliyorum
Plan yapmaktan çok korkarım
Yoksa işmiş güçmüş uykuymuş düzenmiş
Bunlar bahane...

Herşey aksine dönebilir...
Tek dileğim sağlıklı olmak
Önce ruh
Sonra beden...

Çok dağınık yazdım farkındayım
Kafamda birçok birbirine zıt çelişen duygu ve fikir var
Ondan ona atlıyorum
Telefondan da yazınca ne yazdım diye sürekli bakamıyorum
Affola.....
Hayirlisi olsun canim. Allah bi kolayligini verir insallah

8.5 aylık....
Günde 2 uyku..

Normal düzen şöyleydi
1. uyku 10 yatış - 11 kalkış
2. uyku 15 yatış - 16 kalkış...

(Stabil değil saatler.. yarım saat ya da 15 dk oynamalar oluyordu... çünkü max 45 dk uyuyordu... ben o nedenle 1 saat yazdım)

Gece uykusu yatış 19
Sabah uyanış 07...

Gece uykusu en fazla 2 saat...
Her 2 te bir beslenme...
Nasil yani hiuf gece 2 saatte bir besleniyormu hala :KK57:

Arkadasim 7 haftalik hamile oglu bir yasina girecek bu ay . Tayini baska memlekete cikti. Nasil yapacak bilmiyorum ama konsulari var orda vede oglu cok uysal. 7 aydan beri aksam uykusu gelince eeee diyormus yatagina koyuyorum uyuyo diyordu hala oyle. Yoldasim diyo onun icin düsun. Seninkide boyleyse yap bence ama diger turlu yipratici olur. Yaşin cok ileri degilse bekle bence. Burda konusu gecince insan gaza geliyor hevesleniyor ama. Sen bilirsin yine de karar senin. Sadece tek bakanlara uzuluyorum gercekten zor. Allah yardimciniz olsun
sende mi tek bakıyorsun?

Oğlan hamakta ve sonunda uyudu..öğlen hiç uyumamıştı..iyice dalınca tulumunu giydirip yatağına alıcam..
Şimdi hemen bende uyusammmm...
Gel gör ki yapılacaklar var..
Somon aldım..temizlenip inceltilecek ve dolaba konulacak..duş alınacak..çıktı alınacak:110:
Ve daha saçma sapan şeyler..ben herşeyi bitirip yattığım zaman oğlan uykuyu yarılıyor:110:
Arkadaş!
Bu gece cıngar koparmalar ne zaman tükenecek ya..
Tamam 2 defa uyan..bende sana devam sütü veriyim öncesinde mememi em ..eyvallah ..
Ama bu yatak depme ne ya..
Ruhum bedenime dönmeden beşik önünde bitiyorum ne oldugınu anlamadan..
Bazen kollarımda derman olmuyor kuyudan su çeker gibi yatağın derinliklerinden kaskatı bir bebek kaldırıyorum kollarıma alınca sesi kesilen..
Hmm
.demek kokumu beni istedin..hadi tekli yatağa otur yaslan ve kucağında mışıllanan evladını sev..yüzüne dokun..
Bir sihir etkisi olan varlığınla övün..
Bütün ol...
Sonra usulca yatır ve git yat..
Sonra mı kosırdöngü:deli:
Yatak depme, anne depme bizdede var pembe :işsiz: hatta bot depme de var, botunun tekini atmis bugun disarda :işsiz: bulamadim 2 tur attim. Daha evvelde zurafayi kaybettik zaten. Ona da dolandim, su cektigim cileye bak:KK14:

Hobaaa...
Yazık bea...
Af gelmedi mi...

Yahu 2.75 krş luk kaçak geçiş için
3 el sahip değiştirmiş araçlara bile üşenmeden adres adres dolanıp aylar yıllar milim milim hesaplanıp faiz ekleyerek şu yukarıda bahsettiğim iki kuruşluk meblayı lüks bir araç fiyatına getirecek enerjiyi bulanlar....
Canım memleketime faydalı olmuş ilim öğrenirken aç kalmış devletine sığınmış az biraz yardım almış öğrencinin binbir emekle evlat doğurup büyütmeye çalışırken karşısına bu fatura çıkar mı be...
Bunlar için harcasınlar o enerjiyi...

Ama yinede bi kapı kapanmış
Diğeri açılmış çok şükür
Sevindim senin adına...

İyi bir eleman olmalısın ki
İş yerin bu zorlu süreçte talebibi olumlu karşılamış

Bu memlekete böyle iş verenler
Böyle emekçiler lazım

Yürüyelim arkadaşlar....
Laylalaylayyy
Cok iyidir patronum Allah bin kere razi olsun..

Kizlar 3 gündür çok hastayım. 40.5-41.0 arasi değişen ateşim var. Parolle 39 a düşüyor.. Basim, kulaklarım ve bogazim ağrıyor. Çocuklarıma bile bakamadim 3 gündür. Doktora gidecek halde değilim, zira beni hastaneye götürmeye ambulans ve sedye gerek.
Bir dua gönderin lütfen...
Sağlıcakla kalın hepiniz...
Cok geçmiş olsun canım acil şifalar

Stok yapman mantikli degil.. Sürekli balik var türkiyede cok şükür.. Ha saklarim diyosan filetosunu yada baliğin karni solungaci bide pulunu temizle öyle stokla -18 yada -20 de.. Palamut şu an mevsimi.. Göç zamanlari oldugu icin en lezzetli döneminde.. Hamsi levrek alabalik verebilirsin
Teşekkür ederim canım balık alerjik bünyesi olduğumuz için 9.aydan sonra denenecek inşallah hepsini yer:kk77:
Bizim bi büyük marketlerden kipa gibi aldığımız somonlar nasıl sence

Teşekkür ederim canım balık alerjik bünyesi olduğumuz için 9.aydan sonra denenecek inşallah hepsini yer:kk77:
Bizim bi büyük marketlerden kipa gibi aldığımız somonlar nasıl sence
Kipa en cok balik alan markettir.. Özel denetçileri oluyor onların.. Ve oldukça da titizler bu konuda.. Bizim müşterilerimizden birisi kipa ordan biliyorum..
Somon baliğini da verebilirsin tabiki..

Cok iyidir patronum Allah bin kere razi olsun..

Bizimki gece sadece 1 kere besleniyo:deli:

Bu iki iletine maşallah....

Kipa en cok balik alan markettir.. Özel denetçileri oluyor onların.. Ve oldukça da titizler bu konuda.. Bizim müşterilerimizden birisi kipa ordan biliyorum..
Somon baliğini da verebilirsin tabiki..

Yaw ne nimet şu kk
Yakının kipa olanlar yaşadı...
Yarın kipa balık satışlar tavan sayende...

Back
X