• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Kızlar doğum nasıl düşünüyorsunuz doktorum iri bebeğe benziyor dedi 😂 3.5 kg üstü olursa ilk doğumlarda normal doğum önermiyorum bilinçsiz yırtılma çok oluyormuş. Aslında normalden biraz çekiniyorum yüksek kiloda olursa risk almam gibi
Kilo 500gr aşağı veya yukarı yanılma payı oluyor ultrason ölçümünde her doğum kişiye has tabiki genel bir ihtimalden bahsetmiş ama herseyin yolunda gitme ihtimali de var yeğenim tam 4kg doğmuştu normal zorluk derecesindeydi😄 bu benim değil yengemin yorumu tabi.

Bense 3kg doğurdum normal olarak başladı doğum ama kanala bir türlü yerleşmedi ve yeterli açılma olmadı sonunda sezaryene alındım hayat biz planlar yaparken başka şeyler çıkarıyor karşımıza. Hayırlısı ile sağlıkla kavuşalım.

Şimdi ise ssvd istiyorum ama gideceğim hastane kabul etmiyor sanırım yine sezaryen olacağım 😄

Kilo 500gr aşağı veya yukarı yanılma payı oluyor ultrason ölçümünde her doğum kişiye has tabiki genel bir ihtimalden bahsetmiş ama herseyin yolunda gitme ihtimali de var yeğenim tam 4kg doğmuştu normal zorluk derecesindeydi😄 bu benim değil yengemin yorumu tabi.

Bense 3kg doğurdum normal olarak başladı doğum ama kanala bir türlü yerleşmedi ve yeterli açılma olmadı sonunda sezaryene alındım hayat biz planlar yaparken başka şeyler çıkarıyor karşımıza. Hayırlısı ile sağlıkla kavuşalım.

Şimdi ise ssvd istiyorum ama gideceğim hastane kabul etmiyor sanırım yine sezaryen olacağım 😄
Evet çok zor her ikiside nasip hangisi ise 🙏☺️ sağlıkla gelsin

Kızlar yeni bir güncelleme ile geldim. Yaklaşık 1 haftadır sabahları ilk kalktığımda bir ıslaklık hissediyorum. Gece yer çekiminden dolayı gelemeyen akıntım mı geliyor acaba, sıvı kaçağı mı acaba diye düşünmeden edemiyorum. 1 tl bozuk para boyutunda bir ıslaklık bırakıyor çamaşırımda. Gün içinde de yine ara ara oluyor tabi de. Turnusollu ped mi alsam, doktora mı gitsem ne yapsam bilemedim. Siz de böyle bir şey yaşıyor musunuz?
Normalde beyaz bi akıntı ile ıslaklık geliyor bende ama bi kere sadece su gibi olmuştu. Kadın doğum acil olan şehir hastanesine gitmiştim. Hemen bi su akışı var mı diye kontrol ettiler ama vajinal muayene ile bakmışlardı, bir de kapıla amniyon sıvısı testi yapmışlardı. Kadın dopum acil olan bi hastaneye giderseniz hemn içiniz rahatlar hem de gerekli testleri yaparlar.

Kızlar doğum nasıl düşünüyorsunuz doktorum iri bebeğe benziyor dedi 😂 3.5 kg üstü olursa ilk doğumlarda normal doğum önermiyorum bilinçsiz yırtılma çok oluyormuş. Aslında normalden biraz çekiniyorum yüksek kiloda olursa risk almam gibi
Kendi epizyo yapsın 😅 ilk doğumum sezeryan 2. Doğum normal ve kızım 3.550 oldu. Rahmimde sezeryan dikişleri olduğu halde. Dr orantısız kesiler olma ihtimaline karsı kendileri ufak bi kesi atıyor dikmesi kolay olsun diye. Baska sıkıntı yoksa bence normali deneyin derim. Ama dr çok önemli ve anladığım kadarınile sezeryan yanlısı bi dr sizinki direk 3.500 üstüne sezeryanı tavsiye ettise

hiç düşünmeden ona doğurturum bu ara gerçekten 😂 canı tatlı bi insanda değilim ama zaman geçtikçe daha çok korkuyorum doğumun her şeklinden 😂
2sinide yaşamış biri olarak sezeryanlar eskisi gibi değil doğumdan bi kaç saat sonra ayaga kalkıyorsubuz evet ağrınız sızınız olacak ama geçiyor. Normal doğumda canınız cok tatlı drğilse mesela iğne batar ayy uff diyen biri değilseniz abaetıcak bişey değil. Ve bebek çımtıktan sonraki o rahatlama hissini başka türlü alamıyorsunuz ve bebeğinşz kucagınızda odanıza geçiyorsunuz. (Tabi bunlar nırnal şaetlardaki doğumlar. Doğum işi nasip işi ne olucagı o güne kadar belli olmuyor)
Normal doğum düşğnenlere öini tavsiye en basiti plates topu alıp tv karsısında oturun sağ sola kalcanızı oynatın cpk etkisi oluyır. Doğum başladıpında da sıcak duş ağrıları hafifletiyor. Çaylar masajlar vs var ayrıntıkı kobular. Bide okuyabiliyorsanız hergün bi şişe suya meryem suresini okuyun doğum başladığında Rabbim hz meryem annemize sağladığın kolaylığı banada sağla sıkıntısız sağlıklı bişekilde doğumum gerçekleşsin diye dua edşp 1 yudumda olsa için 💙 Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize

Kendi epizyo yapsın 😅 ilk doğumum sezeryan 2. Doğum normal ve kızım 3.550 oldu. Rahmimde sezeryan dikişleri olduğu halde. Dr orantısız kesiler olma ihtimaline karsı kendileri ufak bi kesi atıyor dikmesi kolay olsun diye. Baska sıkıntı yoksa bence normali deneyin derim. Ama dr çok önemli ve anladığım kadarınile sezeryan yanlısı bi dr sizinki direk 3.500 üstüne sezeryanı tavsiye ettise
Evet olabilir doğumum bayrama denk geliyor belki tatil planları vardır 😂😂😂 Bayram öncesi almak için olabilir 😂

2sinide yaşamış biri olarak sezeryanlar eskisi gibi değil doğumdan bi kaç saat sonra ayaga kalkıyorsubuz evet ağrınız sızınız olacak ama geçiyor. Normal doğumda canınız cok tatlı drğilse mesela iğne batar ayy uff diyen biri değilseniz abaetıcak bişey değil. Ve bebek çımtıktan sonraki o rahatlama hissini başka türlü alamıyorsunuz ve bebeğinşz kucagınızda odanıza geçiyorsunuz. (Tabi bunlar nırnal şaetlardaki doğumlar. Doğum işi nasip işi ne olucagı o güne kadar belli olmuyor)
Normal doğum düşğnenlere öini tavsiye en basiti plates topu alıp tv karsısında oturun sağ sola kalcanızı oynatın cpk etkisi oluyır. Doğum başladıpında da sıcak duş ağrıları hafifletiyor. Çaylar masajlar vs var ayrıntıkı kobular. Bide okuyabiliyorsanız hergün bi şişe suya meryem suresini okuyun doğum başladığında Rabbim hz meryem annemize sağladığın kolaylığı banada sağla sıkıntısız sağlıklı bişekilde doğumum gerçekleşsin diye dua edşp 1 yudumda olsa için 💙 Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize
Hiç canım tatlı değildir. Yoğun adet ağrıları da yaşayan biriydim hatta. Ama şimdi ne yaşayacağımı hiç bilmiyorum ya, sanırım ondan korkuyorum. Ne bileyim 🤷🏻‍♀️
Hepimiz için en hayırlısı ne ise o olsun, sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı da gerisi boş 🙏🏻🫠

Hiç canım tatlı değildir. Yoğun adet ağrıları da yaşayan biriydim hatta. Ama şimdi ne yaşayacağımı hiç bilmiyorum ya, sanırım ondan korkuyorum. Ne bileyim 🤷🏻‍♀️
Hepimiz için en hayırlısı ne ise o olsun, sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı da gerisi boş 🙏🏻🫠
Ben hiç adet sancısı da çekmedim bilmem yani günümü bilmesem adet olurum o yüzden ilk sancım doğum sancısı olucak galiba 😂

Aminn. Evet en önemlşside bu zaten.

Ben hiç adet sancısı da çekmedim bilmem yani günümü bilmesem adet olurum o yüzden ilk sancım doğum sancısı olucak galiba 😂
Bende sizin gibiydim ama bnm acı eşiğim yüksekmiş onu anladık normal doğumda çünkü neredeyse hiç hissetmedim. Ama şöyle bişey oldu bendr normal doğum sonrası adet ağrısı cekmeye başaldım 😅 daha doğrusu olmadan 1 hafta önce belim ağrır sadece anlarım bnde. Düzensizim iyi oluyordu 😁

ben bu yastıktan aldım sıkıştırıyorum kendimi içinde ama kafamı koyduğum kısım ince biraz rahat edemiyorum da katlanıyorum işte ebebek Baby Mom Baby Mom Hamile Destek Yastığı Seti - Fiyatı, Yorumları
Ay ben 7 yıl önce kızıma hamıleymen e bebekten aldm hamile yastığı aman Allahım cok zor uyunmuyor nrmal yastıga döndüm ertesi sbah. İade ettim hemen. Bu gebelikte de almıcagm seylerden biri. Kucuk yastık bacak arasına dha rhat ettm ben

Kızlar selam bu sabah akıntım var diye yazmıştım gruba. Sonrasında öğlene doğru İş yerindeyken 3-4kere 5er dk arayla kasılmam oldu hemen doktoruma gittim. Baktı rahim ağzı uzunluğu 41 mm ve kapalı iyi dedi. Gelen şey de su değil akıntı ama kasılma sevmeyiz bu haftalarda idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi ve yatış verdi . Ardından idrar yolu enfeksiyonu için serum iğne fitil bir şeyler verdi ve idrar tahlili istedi. Lökosit 2 eritrosit 3 yassı epitel 2 bakteri 47 çıktı. Nst bağladı ilk deneyimim olmuş oldu onda da sancı çıkmadı . Başka da bir sebep bulamadık idrar yolu enfeksiyonundan olmuştur yalancı sancı için erken dedi ve taburcu oldum. Sancı ya da idrar yolu enfeksiyonu deneyimi olan var mı? Sizce bu değerler enfeksiyon mu çünkü sınırlar içinde gibi gözüküyor. Sancı nedir onu da tanımıyorum başta bağırsaklarımı bozdum falan sandım tekrarlayınca panik oldum. Doktor da çok erken daha diyip panik oldu falan. 25+2 den bildiriyorum bugün en panikli günümdü ☹️

Back
X