- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.652
- 448
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #103.481
Ozaman çok zor. Ben oturdum koltuğa,kızımıda oturur pozisyonda aldım kucağıma. Babası hem kolunu tuttu hem oyaladı. Zaten hemşirede tutuyor kolunu. Öyle hallettik.ben tek basıma tutuyorum bır de. babasını kan tutuyor
e
2 aylikken parmagindan aldrmstk hemsireler sasrmsti ne kadar hareketli duscek smdi tutun biriniz diye bide cok sinirlidirnapıcaz bılmem
O işe yarıyorsa onu al senöff hiç bilemıyorum valla. aslında bi hafta sonu kv ile gidip ona kitlemek lazım cocugu.
tek başıma zor oluyor işte. aslında ben yapılırken orda bulunmamak ıstıyorumOzaman çok zor. Ben oturdum koltuğa,kızımıda oturur pozisyonda aldım kucağıma. Babası hem kolunu tuttu hem oyaladı. Zaten hemşirede tutuyor kolunu. Öyle hallettik.
aynı benımkı işte. çocuk dogdu kafası havada yaa kaplumbaga gibi2 aylikken parmagindan aldrmstk hemsireler sasrmsti ne kadar hareketli duscek smdi tutun biriniz diye bide cok sinirlidir
Kizlar zor gercekten . Bebeklerimizin uzerine titrerken igneler batmasi. Ama onlarin iyiligi icin kan aldirmak zirundayiz. Aşiyi yaptiriyoruz onun iyiligi icin. Hastanede o kadar kotu hastaliklarla savasan . Dogar dogmaz kalp ameliyati olmak zorunda kalan. Vucudundan buyuk hirtumlar sallanan. Vucudundan buyuk hastaliklarla savasan. Kan aldirmak onlarin yaninda hic birsey. Onlar aklima geldikce şükür ediyorum. Kan aldirmak sadece kontrolleri icin olsun insallah. Allah tum bebeklere cocuk lara yardim etsinYa bende istyrm ama bnm oglan bi dk durmaz ki yerinde nasl olcak
Hep yanlış ölçtüler...tartıdan bende çok şüphelenıyorum aslında. çocuk kilo alıyor ama nedense orda tartılınca gıdım gıdım gidiyor
Düşüncem o yöndeAnladm canim hemen dusunuyosn yani 2.ciyi
hiuf, bebe mı düşünüyorsun
O zaman biz unutalim bu kan aldrma isiniaynı benımkı işte. çocuk dogdu kafası havada yaa kaplumbaga gibi
bir kere kafasını yasladıgını görmedık.
Dogru söylüyorsun canim amin Allah onlarada sifa versinKizlar zor gercekten . Bebeklerimizin uzerine titrerken igneler batmasi. Ama onlarin iyiligi icin kan aldirmak zirundayiz. Aşiyi yaptiriyoruz onun iyiligi icin. Hastanede o kadar kotu hastaliklarla savasan . Dogar dogmaz kalp ameliyati olmak zorunda kalan. Vucudundan buyuk hirtumlar sallanan. Vucudundan buyuk hastaliklarla savasan. Kan aldirmak onlarin yaninda hic birsey. Onlar aklima geldikce şükür ediyorum. Kan aldirmak sadece kontrolleri icin olsun insallah. Allah tum bebeklere cocuk lara yardim etsin
Bende istyrm ama esimle cok problemlerimiz var smdilik kalsn bi kosede 2. Bi cocugu hakettiğini dusunmuyormHep yanlış ölçtüler...
Hiç güvenmiyorum
Giç ilgili ve bilgili bulmuyorum
Ayrıca en sevmediğim sıfır hijyen..
Düşüncem o yönde
Ama cesaretim geri adım atıyor
korkuyore
Her evlilik geçiyor sıkıntılı süreçlerdenBende istyrm ama esimle cok problemlerimiz var smdilik kalsn bi kosede 2. Bi cocugu hakettiğini dusunmuyorm
Aklım kalır ya yanında olmayınca.. sen yanında olsan güvende hisseder kendini bebişte. Annem yok,yabancı birileri var,canım yanıyor. Bebiş açısından böyle olsa gerek.tek başıma zor oluyor işte. aslında ben yapılırken orda bulunmamak ıstıyorum
Yaninda mutlaka olun. Guvende hissettigi tek yer annesinin kucagiAklım kalır ya yanında olmayınca.. sen yanında olsan güvende hisseder kendini bebişte. Annem yok,yabancı birileri var,canım yanıyor. Bebiş açısından böyle olsa gerek.
Maalesef anlayamadim ayaklarinin altina sicak su torbasi da koydum fitil dd verdim agrisi olsa biraz olsun rahatlardi kabizligimiz yok hasta degil gece sabaha kadar oturmak oynamak istiyor yemiyor icmiyor emmiyor ataktanmidir nedirVardir bi sıkıntısi. Disi kabizligi kabizligi gazi. Bizimki gazli bebekti. Gece devamsutu aliyor . Gaz damlasiyla hafifledi biraz
Suan dis cok uzak gorunuyor canim ya hatta bayagi uzak gibi yerleri bile belli degil baska bir derdi var sanki dis zamani isirmak istiyordu simdi oylede degil az disari cikardim yanima haslanmis makarna almistim disarda yedi evdenmi sıkıldı nedirO zaman distir canim cikmadan 1 ay oncr bassliyo skntiwi sen daha iyi blrsn
Ismi ardaydi demi benim ortancada ardayfi vok hareketliydi haala da oyle2 aylikken parmagindan aldrmstk hemsireler sasrmsti ne kadar hareketli duscek smdi tutun biriniz diye bide cok sinirlidir
Ismi ardaydi demi benim ortancada ardayfi vok hareketliydi haala da oyle2 aylikken parmagindan aldrmstk hemsireler sasrmsti ne kadar hareketli duscek smdi tutun biriniz diye bide cok sinirlidir
Canım sıkılmış ta olabilir. Bnm ki de canı isterse yiyor canı istemezse yemiyor. Canım hazır paketteki makarnayı veriyorsun demi yumurtanın beyazı yok muIsmi ardaydi demi benim ortancada ardayfi vok hareketliydi haala da oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?