2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Iron needs of babies

Our bodies need iron to make hemoglobin, which takes oxygen through the blood to all the cells. Hemoglobin is what gives colour to red blood cells. When you don’t have enough iron, red blood cells become small and pale, a condition called anemia. They can’t carry enough oxygen to your body’s organs and muscles.

Babies and children need iron for their brains to develop normally.

What are the symptoms of iron deficiency in babies?

When babies don’t get enough iron, they may show these signs:

• Slow weight gain.
  • Pale skin.
  • No appetite.
  • Irritability (cranky, fussy).
Babies with an iron deficiency may be less physically active and may develop more slowly.

In children, iron deficiency can affect how they do in school. Not having enough iron can lead to problems concentrating, a shorter attention span, and poor academic performance. Low iron levels can make you feel tired and weak.

How much iron do babies and children need?

Babies are born with a reserve of iron, which comes from their mother’s blood while they are in the womb.

For the first 6 months of life, breastfed babies will get what they need from their mother’s milk. If breast-feeding is not an option, use a store-bought iron-fortified infant formula for the first 9 to 12 months. The formula should be cow’s milk-based. Once babies start eating solid foods, the amount of iron they need depends on their age. (Table 1)

Table 1

Health Canada defines the Recommended Dietary Allowance (RDA) as the average daily dietary nutrient intake level sufficient to meet the nutrient requirement of nearly all (97% to 98%) healthy individuals.

SOURCE: Developed by the Canadian Paediatric Society Nutrition Committee

Ya bende istyrm ama bnm oglan bi dk durmaz ki yerinde nasl olcak
Kizlar zor gercekten . Bebeklerimizin uzerine titrerken igneler batmasi. Ama onlarin iyiligi icin kan aldirmak zirundayiz. Aşiyi yaptiriyoruz onun iyiligi icin. Hastanede o kadar kotu hastaliklarla savasan . Dogar dogmaz kalp ameliyati olmak zorunda kalan. Vucudundan buyuk hirtumlar sallanan. Vucudundan buyuk hastaliklarla savasan. Kan aldirmak onlarin yaninda hic birsey. Onlar aklima geldikce şükür ediyorum. Kan aldirmak sadece kontrolleri icin olsun insallah. Allah tum bebeklere cocuk lara yardim etsin

tartıdan bende çok şüphelenıyorum aslında. çocuk kilo alıyor ama nedense orda tartılınca gıdım gıdım gidiyor
Hep yanlış ölçtüler...
Hiç güvenmiyorum
Giç ilgili ve bilgili bulmuyorum
Ayrıca en sevmediğim sıfır hijyen..

Anladm canim hemen dusunuyosn yani 2.ciyi
Düşüncem o yönde
Ama cesaretim geri adım atıyor

hiuf, bebe mı düşünüyorsun
korkuyore

Dogru söylüyorsun canim amin Allah onlarada sifa versin

Bende istyrm ama esimle cok problemlerimiz var smdilik kalsn bi kosede 2. Bi cocugu hakettiğini dusunmuyorm
Her evlilik geçiyor sıkıntılı süreçlerden
Bu da onlardan biridir ve geçer gider inşallah
Daha büyük sevgi ve huzurla devam edersiniz...

Evladı huzurla birlikte beklemek çok önemli...

Vardir bi sıkıntısi. Disi kabizligi kabizligi gazi. Bizimki gazli bebekti. Gece devamsutu aliyor . Gaz damlasiyla hafifledi biraz
Maalesef anlayamadim ayaklarinin altina sicak su torbasi da koydum fitil dd verdim agrisi olsa biraz olsun rahatlardi kabizligimiz yok hasta degil gece sabaha kadar oturmak oynamak istiyor yemiyor icmiyor emmiyor ataktanmidir nedir

O zaman distir canim cikmadan 1 ay oncr bassliyo skntiwi sen daha iyi blrsn
Suan dis cok uzak gorunuyor canim ya hatta bayagi uzak gibi yerleri bile belli degil baska bir derdi var sanki dis zamani isirmak istiyordu simdi oylede degil az disari cikardim yanima haslanmis makarna almistim disarda yedi evdenmi sıkıldı nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…