- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #103.501
Demekki bi bizim saglik ocagi duzgun. Inan hicbi yere goturmeme bile gerek yok aslinda, tepeden tirnaga muayene edilip oldu hep asilarini. Her ay arayip durumunu sorarlar hala. Hatta ozelde yanlis aliyolar olcumlerini, saglik ocaginda duzgun olcup biciliyo bizim kizda. Ben cok memnunum saglik ocagindan. Hemsiresinden, doktorundan..Hiç güvenmiyorum sağlık ocağına
Normalde aile hekimi muayene etmeliymis ama hiç oralı olmuyorlar
Hemşireler desen baştan savma ya kısalıyoruz ölçümde ya zayıflıyoruz
Allah imkanı olmayanlara yardım etsin valla
Hergun dusunecegime birgun cile cekip yaptiririm dedim, gozumu karartip yaptirdim valla. Pisman degiliminan testı cok istiyorum. hatta ara sıra aklıma gelıyor kafamda hep '' acaba...'' var
test yapılmadan vermek de ıstemıyorum. zaten verırsem o kabız yapmayandan verırım.
Canım sıkılmış ta olabilir. Bnm ki de canı isterse yiyor canı istemezse yemiyor. Canım hazır paketteki makarnayı veriyorsun demi yumurtanın beyazı yok mu
Ya bizim aile hekimimizde mukemmeldi cok.memnunduk ama meslekten ihrac edildiHergun dusunecegime birgun cile cekip yaptiririm dedim, gozumu karartip yaptirdim valla. Pisman degilimferromixin piyasadaki en verilebilir demir ilaci bence bu arada..
Geçenlerde bende paketin arkasına baktım yumurta yazmıyordu. Ama bilemedim bende vermek istiyorum nasıl yiyebildi mi canımVerdim bugun valla ankara makarnada yumurta yok diye biliyorum
Geçenlerde bende paketin arkasına baktım yumurta yazmıyordu. Ama bilemedim bende vermek istiyorum nasıl yiyebildi mi canım
Bizim aile hekimiz bizi hiç bilgilendirmiyor. Ebemiz aşı olacağı zaman çağırıyor. SadeceYa bizim aile hekimimizde mukemmeldi cok.memnunduk ama meslekten ihrac edildi
Neden ihrac edildi acaba... dusundurucu..Ya bizim aile hekimimizde mukemmeldi cok.memnunduk ama meslekten ihrac edildi
Artik 1 aile hekimimiz bile yokkBizim aile hekimiz bizi hiç bilgilendirmiyor. Ebemiz aşı olacağı zaman çağırıyor. Sadece
Fetocu ciktiNeden ihrac edildi acaba... dusundurucu..
Fetocu cikti
O maşallah canım. Biz doktora gittik canım yüzündeki kızarıklık için egzama dedi. Krem verdi kortizon var canım düşük dedi. Kullanmazsan artabilir dedi bir hafta kullan dediBurgu.makarnayi hasladim parka gittik eline verdim atti agzina yedi yuttu cok.sukur 6 tane burgu yedi
kendini yakti desene...
Gecmis olsun canim gecer gider insaallahO maşallah canım. Biz doktora gittik canım yüzündeki kızarıklık için egzama dedi. Krem verdi kortizon var canım düşük dedi. Kullanmazsan artabilir dedi bir hafta kullan dedi
İnşallah canım. Bn biraz takıntılı biriyimGecmis olsun canim gecer gider insaallah
Baktim atak haftasi diyor ama en kotusu haftaya olacakmis yandikchocolate19 cnm benimkide uc gun yemedi bugun guzel yiyor maşallah. Bende cok stres yapiyorum yemeyince ama onlarinda arada cani istemeyebilir . Yada sıkıntisi vardir. Yzun surerse iştahsizligi dr a gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?