2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gelusiguzel neye gore. Saglik bakanligi zaten baslayin dedigi icin rutin basliyor. Baslamayanlar kendi kafalarina gore gelisiguzel baslamiyor

Cok sukur hic kabizlik cekmedik her gun 3 4 kez yapar 1 haftadir 1 kere yapiyo ama veririm bende canim sagol bilgi verdgn icin

Burda okudum kabız yapmayanı varmış :)
Gözünü karartıp test işinede girebilirsin :) çok sıkıyolar çocuğun kolunu ama bikerede buluyolar :)
inan testı cok istiyorum. hatta ara sıra aklıma gelıyor kafamda hep '' acaba...'' var
test yapılmadan vermek de ıstemıyorum. zaten verırsem o kabız yapmayandan verırım.

benımkının kabızlığı fitilsiz olmuyor. bakıyorum cok az ucunu yapıyor sonra gerı gıdıyor o
cocuk kıpkırmızı oluyor. yapamıyor bir türlü. kaka gelıp gıdıyor geri.

Sebzeden meyveden alinan vitamini yetersiz buluyorum. Allah bilir hormonludurlar. O yuzden kaşik mamasi veriyorum devam sutude iciyor.

benımkının kabızlığı fitilsiz olmuyor. bakıyorum cok az ucunu yapıyor sonra gerı gıdıyor o
cocuk kıpkırmızı oluyor. yapamıyor bir türlü. kaka gelıp gıdıyor geri.
Benimkide arada oyle gunde kac kez yagliyorum . Z. Yag iciriyorum. Bir kez yaglayinca yapmiyor. Karnini ovuyorum. Altini acmadan yapamiyir bazen. Kabiz yapmayan dusuk ayarli demir ilaci var. Dr ismini dedi ama unuttum. Sonra sordum soylemedi. Ona baslayacaktim. Simdi sorcam israrla

sor bakalım neymiş. bize de söylersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…