- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #103.681
Okurken Yoruldum pembeEniştemi severim..söz konusu dünya tatlısı yeğenimin eğitim hayatı..
Ve muşa gelme ihtimalleri
Ve gelememe
Arkadaş nasıl bir gün geçiriyorum bende bilmiyorum..öğlen hem peynir ekmek yerken sizi okudum..hemde staj planının taslağını hazırladım.öğretmenin bir günü incelemesi..netten baka baka bişi oluştrdum..ama staj hocasını incelemeden
Aynı şeylerdir zati..
Yığın yığın fotokopi sahibiyim..
İran edebiyatı bana ne katacak bilemem ama okumam lazım zira kalmak istemiyorum..2. Sınıftan cumhuriyet bile verdiler kredi olayından
Kocam şuan ateşten gömleklerin cıktısını alıyor 9. Hariciyr koğuşuda dahil..okudukta ortaokulda
Al sana elinde kalem çize çize tahlil
Hafta sonu yatak odasının henüz gelemeyen komidini şifonyeri pufu cartu curtu gelecek
Musanın odasını düzenledim..
Annem çamaşırı yıkar katlar koyar ..bide ütülü gibi katlar mis mis .ama kızım sen yerleştir koyarım bulaman der..
Bigünün ek gıda menüsü yedirmeden ertesi günü planlarım
Lahana aldım ama vermeye korkarım
Ha bide bacaklarım kocamınkini koydu geçti..makine varda hani zaman
Saçlarıc ucunda düğümcükler var...kesilmesi gerek
Kaş bıyık
Uykum var hani yastık haniii
Şu koltukta sızsam anacım üzerimi örtersiz çenenizle beni bıktırdınız ..nanda sizde bıkın yazıcam ülen..
Tv de dizi yüksek sosyete diye
Anne bu ne
Bi düşünürken ayak tırnağımla oynamışım kırdım ..testere gibi olmuş..kim kesecek
Bak aklıma bişi gelemiyo
Çünkü gözüm uykuda
Ha bide nutella yemek istiyom bal ve kaymakta
Ayın 15 ini beklecez
Bu koca iletinin hangi cümlesininEniştemi severim..söz konusu dünya tatlısı yeğenimin eğitim hayatı..
Ve muşa gelme ihtimalleri
Ve gelememe
Arkadaş nasıl bir gün geçiriyorum bende bilmiyorum..öğlen hem peynir ekmek yerken sizi okudum..hemde staj planının taslağını hazırladım.öğretmenin bir günü incelemesi..netten baka baka bişi oluştrdum..ama staj hocasını incelemeden
Aynı şeylerdir zati..
Yığın yığın fotokopi sahibiyim..
İran edebiyatı bana ne katacak bilemem ama okumam lazım zira kalmak istemiyorum..2. Sınıftan cumhuriyet bile verdiler kredi olayından
Kocam şuan ateşten gömleklerin cıktısını alıyor 9. Hariciyr koğuşuda dahil..okudukta ortaokulda
Al sana elinde kalem çize çize tahlil
Hafta sonu yatak odasının henüz gelemeyen komidini şifonyeri pufu cartu curtu gelecek
Musanın odasını düzenledim..
Annem çamaşırı yıkar katlar koyar ..bide ütülü gibi katlar mis mis .ama kızım sen yerleştir koyarım bulaman der..
Bigünün ek gıda menüsü yedirmeden ertesi günü planlarım
Lahana aldım ama vermeye korkarım
Ha bide bacaklarım kocamınkini koydu geçti..makine varda hani zaman
Saçlarıc ucunda düğümcükler var...kesilmesi gerek
Kaş bıyık
Uykum var hani yastık haniii
Şu koltukta sızsam anacım üzerimi örtersiz çenenizle beni bıktırdınız ..nanda sizde bıkın yazıcam ülen..
Tv de dizi yüksek sosyete diye
Anne bu ne
Bi düşünürken ayak tırnağımla oynamışım kırdım ..testere gibi olmuş..kim kesecek
Bak aklıma bişi gelemiyo
Çünkü gözüm uykuda
Ha bide nutella yemek istiyom bal ve kaymakta
Ayın 15 ini beklecez
3 kase mi dediiiiiKiz pembe su kadar uzun nasil yaziyosnellerin agrimiyo mu kafan karismiyo mu yazarken okuyorm okuyorm bitmiyo nutella dedin canim cekti kac gundr acayip derecede tatli yemek istyrm gecen gun 3 kase profiterol yedm bugn 3 tane cikolata agzim bos durmuyo surekli bsyler yiyesim var
Anam gidince ne yazıcam len sizeOkurken Yoruldum pembeannen var tadini çıkar gittiginde yazdiklarini da okuruz
Elinimizden geldiği kadar kocaları sömürekEv işini iyice kafama taktim her yer tem temizlnecek pasa durmuyor annem hasta birini cagiracam eve tavsiye ettiler umarım memnun kalirim eşim istemiyor borc var diyor ben de halimi görüyorsun dedim gece gündüz uyku yok pesindeyim yapamam dedim sustubelki bir aya tasiniriz ama şimdilik burdayiz bu arada demir ben de veriyorum ama birşeyle karıştırmak nasıl olur öyle denrmedim
Ülen başka zaman döktürüsünBu koca iletinin hangi cümlesinin
Kelimesindeki cevap olayım şimdi...
Sen niye istiyon ki gelmelerini
Tayin isteyecaadınıZ
Maşallah...Oglum tutunarak bir kac adim atiyor.
He ya uygunnOo cok uygunms bizim geri verdigimiz 130 tlydi
Aynen çok haklısınCok steril buyumesi de iyi degil. Yasadigi ortama alisacak. Havadada toz parcalari var. Bagisikligi guclensin.
Sağol canımmm
Canım aldım ben geçen haftaYarın bime renkli toplardan geliyormuş 100 tane 20 tl ebebekte görmüştüm 40 TL di aynı kalitede mi acaba
Kalırsa bi bakıcam minik şişme havuzu doldururum
Pembe biz senle gerçek hayattaÜlen başka zaman döktürüsün
Yatıcam gari geç kaldın
Bende istiom ya...Ev işini iyice kafama taktim her yer tem temizlnecek pasa durmuyor annem hasta birini cagiracam eve tavsiye ettiler umarım memnun kalirim eşim istemiyor borc var diyor ben de halimi görüyorsun dedim gece gündüz uyku yok pesindeyim yapamam dedim sustubelki bir aya tasiniriz ama şimdilik burdayiz bu arada demir ben de veriyorum ama birşeyle karıştırmak nasıl olur öyle denrmedim
Ne yapiyim her gün bir paket sigaraya veriyor icmesin acımak yokElinimizden geldiği kadar kocaları sömürek
Canım inşallah yetisemiyorum çalışırken hamileyken bile her şeyi kendim yapıyordum ama bebek doğunca yapamiyorum yorgun uykusuz geziyorum bakalım deneyecem ilk defaBende istiom ya...
Şöyle dip köşe cam pervaz iyi bi temizlik istiyo
İnşallah memnun kalırsın
Öyle canımCanım inşallah yetisemiyorum çalışırken hamileyken bile her şeyi kendim yapıyordum ama bebek doğunca yapamiyorum yorgun uykusuz geziyorum bakalım deneyecem ilk defa
Yarin ye kiz valla ben yemezsem aklim kaliyo bide memem sisiyo hemen
Maşallah...
He ya uygunn
200 e de var...
Mesela pembeninki
Aynen çok haklısın
Zaten yanlış yaptığımı biliyodum ama bir türlü adım atamıyordum
Zaten artık epeyde harekerlendi.. hiç bi yerde tutlmuyo zaten mecbur bırakıyorsun
Sağol canımmm
Çok teşekkürler.....
Canım aldım ben geçen hafta
Ebebekten 100lü 19.90
4 renk 25 er adet
Renkleri çok güzell
Hatta bugün yürüteç alınca toplarıda attım önüne onları kovaladı...
Ama havuz almadım havuz gelmişmi
Ben biraz cok yiyorn hiuf allahtan kilo almiyorm ama emzrmeyi bırakınca da aynısı olur mu ki hep cok yerdm ama smdi daha cok yiyorm3 kase mi dediiiii
Rejimde olan varKiz pembe su kadar uzun nasil yaziyosnellerin agrimiyo mu kafan karismiyo mu yazarken okuyorm okuyorm bitmiyo nutella dedin canim cekti kac gundr acayip derecede tatli yemek istyrm gecen gun 3 kase profiterol yedm bugn 3 tane cikolata agzim bos durmuyo surekli bsyler yiyesim var
Valla senin robot resmin kafamda öle bişiki...Öyle canım
Helak oldukk
Bir kadın olmayı vs geçtim
İnsan olduğumuzu unuttuk...
Bi şekilde yardım almak gerekiyor..
Bana hep diyorlar çağır birilerini diye...
Ben yapamam diyet felan iradem yok insallh hep yiyip yiyip kilo almadan hayatıma devam ederm yoksa top gbi yuvarlanir giderimRejimde olan var
Tatlı isimlerini anmayalım
Zira benim de hep bişeyler yiyesim var
Ama bu sefer çok çok kararlıyım
Hadi len evvelsi gün başlayıp dün bozduydun...Rejimde olan var
Tatlı isimlerini anmayalım
Zira benim de hep bişeyler yiyesim var
Ama bu sefer çok çok kararlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?