- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #103.701
İnşallah bi gün benim gibi 70 kilolarda olup zayıflamak zorunds kalmazsınBen yapamam diyet felan iradem yok insallh hep yiyip yiyip kilo almadan hayatıma devam ederm yoksa top gbi yuvarlanir giderim
Bozmadım lenHadi len evvelsi gün başlayıp dün bozduydun...
Bu sigara yakıp son bu son diyen gibi
Valla senin robot resmin kafamda öle bişiki...
Kocan bile yok evinde ..ve sen sadece oğlunlasın..onunla..penceren yok..evdesin..
Tertemiz evinde..
Nasıl yalnız olduğunu belletiysen bağa
Oğlandaki özgürlüğe bak benapalım anası kılıklı velet gitti gitti en pahalısını bulup beğendi..
Ama ya annemde yapboz alacaktı ahşap..onuda niloyalı olanı beğendi
Diğeri pahalı idi..tuttuk baktı baktı ucuza uzandı .babası indir kaldır oyuncak tuttu eline bile almadı..bi ggitti 59 liraya kurbağalı bişi aldı kıcağına
Bıraktırdık..sonrası oyun masası
Ama oynuyor seviyor da kucağına almak istiyip alamayıncao sıkıntı işte...
Ben yemek yemeği seviyorum yaBen biraz cok yiyorn hiuf allahtan kilo almiyorm ama emzrmeyi bırakınca da aynısı olur mu ki hep cok yerdm ama smdi daha cok yiyorm
bende cok severim muzik dinlemeyi, usb ye attim biseyler artik 2 kisi dinliyoruz evde :)
'cok biliyosunuz siz' diye yanitta aliyosun dimi piti
WaaoouuwwwEve yardımcı çağırma mevzuu geçmiş. Geçen ay eşime dedim birini çağıralım temizlik için ben yetişemiyorum çok daraldım dedim yorum yapmadı. Ertesi gün evdeydi dedi ki kalk hadi temizlik yapalım. Ben de unutmuşum önceki gün söylediklerimi ay bi sevindim tamam dedim. Adam bir çalıştı bir çalıştı bütün evi bal dök yala yaptık akşama kadar çookkk mutlu oldum. Sonradan hatırladım ve anladım ki birini çağırcam da parası gitcek diye canını dişine takıp çalışmış adam akşama kadar
Ama hakkını yemeyim çok yoğun ve yorgun oluyo yine de evde olduğu müddetçe elinden gelen yardımı yapar canımcım benim
O geçen aydı hif. Sonra evi malum şey götürüyodu. Bugün misafirim gelecek olunca dün sabah bir başladıysam akşam ona kadar iş yaptım bee. Ama heryer tertemiz çok şükür çok mutluyum. Tabi dün gece yatağa girdiğimde bütün kemiklerim sızlıyodu. Bi de sular kesik be akşam bulaşığı mutfakta. Kurumakta olan çamaşırlar katlanacaklar... falan filan amaann hiç bitmiyo iş beeWaaoouuwww
Hamaratgillerr
Tavuk hariç herseyi yiyiyor benimki. (Tavuk arayışındayım hala) Ama demir eksikliği çıktı. Başladık ilaca.referans aralığı sabit oldugu için ben inanmıyorum . bebekle ınsan bir olamaz. ek gıda ile aranız nasıl?
Birbirinizi korkutmayin yahuBurda okudum kabız yapmayanı varmış :)
Gözünü karartıp test işinede girebilirsin :) çok sıkıyolar çocuğun kolunu ama bikerede buluyolar :)
iki günde bir et yiyiyor, her sabah yumurta.. pekmez her gün kahvaltıda ve akşam muhallebiye katıyorum.Et,yumurta,pekmez sıkça tüketiyorsa çok düşük çıkmaz. Diş varmı diş :)
ben aldım e bebekten 20 tl 100 tanesı. 6 cm boyYarın bime renkli toplardan geliyormuş 100 tane 20 tl ebebekte görmüştüm 40 TL di aynı kalitede mi acaba
Kalırsa bi bakıcam minik şişme havuzu doldururum
Bastan aliyim canim cok karistiAtom repeat please
Hiç bise anlamadım
Şimdi birinci gün bir damla ikinci gün bir damla üçüncü gün iki damla mi demek istedim
aynı benımkıEve yardımcı çağırma mevzuu geçmiş. Geçen ay eşime dedim birini çağıralım temizlik için ben yetişemiyorum çok daraldım dedim yorum yapmadı. Ertesi gün evdeydi dedi ki kalk hadi temizlik yapalım. Ben de unutmuşum önceki gün söylediklerimi ay bi sevindim tamam dedim. Adam bir çalıştı bir çalıştı bütün evi bal dök yala yaptık akşama kadar çookkk mutlu oldum. Sonradan hatırladım ve anladım ki birini çağırcam da parası gitcek diye canını dişine takıp çalışmış adam akşama kadar
Ama hakkını yemeyim çok yoğun ve yorgun oluyo yine de evde olduğu müddetçe elinden gelen yardımı yapar canımcım benim
Masallah benimkide oyledir, annemden gelecegim gun ben ugrasmiyim diye toz almis, yeri supurmus silmis, banyoyu temizlemis bol camasir suyuyla, oluyodum az kalsin diyoduEve yardımcı çağırma mevzuu geçmiş. Geçen ay eşime dedim birini çağıralım temizlik için ben yetişemiyorum çok daraldım dedim yorum yapmadı. Ertesi gün evdeydi dedi ki kalk hadi temizlik yapalım. Ben de unutmuşum önceki gün söylediklerimi ay bi sevindim tamam dedim. Adam bir çalıştı bir çalıştı bütün evi bal dök yala yaptık akşama kadar çookkk mutlu oldum. Sonradan hatırladım ve anladım ki birini çağırcam da parası gitcek diye canını dişine takıp çalışmış adam akşama kadar
Annene Taşınma işini naptın atom?Masallah benimkide oyledir, annemden gelecegim gun ben ugrasmiyim diye toz almis, yeri supurmus silmis, banyoyu temizlemis bol camasir suyuyla, oluyodum az kalsin diyoduBugunde belim agriyodu regl oldum, ben girmicem aksam mutfaga dedim, isten geldi cay koydu patates kizartti kahvaltilik falan. Saolsun halden anlar... (kalp koyduguma gore bu ara aramiz iyi demekki)
ben temızlıkçi alma kısmından bahsedıyorum aslındaMasallah benimkide oyledir, annemden gelecegim gun ben ugrasmiyim diye toz almis, yeri supurmus silmis, banyoyu temizlemis bol camasir suyuyla, oluyodum az kalsin diyoduBugunde belim agriyodu regl oldum, ben girmicem aksam mutfaga dedim, isten geldi cay koydu patates kizartti kahvaltilik falan. Saolsun halden anlar... (kalp koyduguma gore bu ara aramiz iyi demekki)
E baydan aldim ama birinin araciligiyla oldu.Atom repeat please
Hiç bise anlamadım
Şimdi birinci gün bir damla ikinci gün bir damla üçüncü gün iki damla mi demek istedim
Google gibi oldu ha
Ben n11 den aldım ya sen
Masallah
Bir dizi vardi eskiden Sıdıka diye dizi vardi. Pencereden bakar bakar konusur gunlugune yazi yazardi.Pembe...
Ben şu an şoktayım...
O neydi öyle yaaa ...
Gerçekten tıpkısının aynısı
Ufak bir rütuşla
Pencere var ama dışarda hayat yok
Tabi zaten ona da pencere yok demek mantıklı olur ...
Okey hepsi tamam
Tamda dediğin gibi
Oğlandaki özgürlüğe bak be
Oyuncağını bilem kendi seçiyomuş
Hey gidinin melenyum anaları...
Ben yemek yemeği seviyorum ya
Seviyordum...
Hala seviyorum ama yiyemiyorum
Uykusuzluğa dayandığım gibi açlığada dayanabiliyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?