2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cok steril buyumesi de iyi degil. Yasadigi ortama alisacak. Havadada toz parcalari var. Bagisikligi guclensin.

Benim besige acilen bi cozum bulmam gerekiyo uyanir uyanmaz ayaga kalkiyo gecede gundzde hadi gunduz neyse surekli kontrol edyrm ama gece napcam burdan biri ikeada var demisti ama internetten baktim yuksek bsy goremedm

Tam bir meme duskunu oldu..Emmeden uyumuyo gece uyanip surekli emmek istiyor..Emzigini verim artik uyuyalim diyorum atiyo kavga ediyo emzikle..Lara kara dusunuyorum birde bunu biraktimasi var coķ sık emzirip bu cocugu bu hale ben mi getirdim diye =)

Benim besige acilen bi cozum bulmam gerekiyo uyanir uyanmaz ayaga kalkiyo gecede gundzde hadi gunduz neyse surekli kontrol edyrm ama gece napcam burdan biri ikeada var demisti ama internetten baktim yuksek bsy goremedm
Bende ayni dertten muzdaribim maalesef bugun 9 saniye tek basina ayakta durdu sonra adim atacakken dustu

Canım bendim o netten buldum aklıma yattı ama görmeden almak istemiyorum aynı dertten muzdaribim. Çok yğksek depil evet ama kafa hizasına gelse bile yeter atamaz kendini.
http://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/ikea-cocuk/3-7-yas/karyolalar/30099293/vikare-parmaklik.aspx

Yüksekliği 7.5 cm imiş bakmamıştım. Şimdilik idare edebilir ama geçici çözüm. Birkaç ay sonra boyları bir tık daha uzadığında napcaz ? Araştırmaya devam edicem.

Eniştemi severim..söz konusu dünya tatlısı yeğenimin eğitim hayatı..
Ve muşa gelme ihtimalleri
Ve gelememe
Arkadaş nasıl bir gün geçiriyorum bende bilmiyorum..öğlen hem peynir ekmek yerken sizi okudum..hemde staj planının taslağını hazırladım.öğretmenin bir günü incelemesi..netten baka baka bişi oluştrdum..ama staj hocasını incelemeden
Aynı şeylerdir zati..
Yığın yığın fotokopi sahibiyim..
İran edebiyatı bana ne katacak bilemem ama okumam lazım zira kalmak istemiyorum..2. Sınıftan cumhuriyet bile verdiler kredi olayından
Kocam şuan ateşten gömleklerin cıktısını alıyor 9. Hariciyr koğuşuda dahil..okudukta ortaokulda
Al sana elinde kalem çize çize tahlil
Hafta sonu yatak odasının henüz gelemeyen komidini şifonyeri pufu cartu curtu gelecek
Musanın odasını düzenledim..
Annem çamaşırı yıkar katlar koyar ..bide ütülü gibi katlar mis mis .ama kızım sen yerleştir koyarım bulaman der..
Bigünün ek gıda menüsü yedirmeden ertesi günü planlarım
Lahana aldım ama vermeye korkarım
Ha bide bacaklarım kocamınkini koydu geçti..makine varda hani zaman
Saçlarıc ucunda düğümcükler var...kesilmesi gerek
Kaş bıyık
Uykum var hani yastık haniii
Şu koltukta sızsam anacım üzerimi örter siz çenenizle beni bıktırdınız ..nanda sizde bıkın yazıcam ülen..
Tv de dizi yüksek sosyete diye
Anne bu ne
Bi düşünürken ayak tırnağımla oynamışım kırdım ..testere gibi olmuş..kim kesecek
Bak aklıma bişi gelemiyo
Çünkü gözüm uykuda
Ha bide nutella yemek istiyom bal ve kaymakta
Ayın 15 ini beklecez

Bingildak degilde, disi daha cabuk cikarabilir diye 3 gunde 1 olmak sartiyla 2 damla kullanacagim canim. 400 unitelik bi d vitamini carlson, kista gelsigi icin gunes gormeyecegi icin bu sekilde verebilirsin dedi.

birickm offf sen ne yazmissin ben anlamisin canim ya... evet bingildagi gayet iyi dedi doktor, kusura bakma ha bu cadi kafa birakmiyo insanda
Atom repeat please
Hiç bise anlamadım
Şimdi birinci gün bir damla ikinci gün bir damla üçüncü gün iki damla mi demek istedim
Google gibi oldu ha

Bendim canim o. Yanlis anlasilmasin d vitamini ise yarar. Alinan yerle alakali. Suphem vardi . Degistirdim
Ben n11 den aldım ya sen

Oglum tutunarak bir kac adim atiyor.
Masallah

Ahh o tahliller
Hele o mai ve siyah.... Ahmet Cemil...
Müzmin hastalıklı 9.hariciye koğuşu,bugünün saraylisiille de aski memnu
Nasil geçti yıllar ya

Bende ayni dertten muzdaribim maalesef bugun 9 saniye tek basina ayakta durdu sonra adim atacakken dustu
Evde hep ayakra duruyo zaten aksama kadar pesinde kosuyorm ya duvardan tutunup ayaga kalkiyo byle bsy var mi duruyo oyle dusmuyo ama ellerini birakiyo bi anda hadi yanindayim orasi onemli degl gece nasil olcak

Kiz pembe su kadar uzun nasil yaziyosn ellerin agrimiyo mu kafan karismiyo mu yazarken okuyorm okuyorm bitmiyo nutella dedin canim cekti kac gundr acayip derecede tatli yemek istyrm gecen gun 3 kase profiterol yedm bugn 3 tane cikolata agzim bos durmuyo surekli bsyler yiyesim var

Profiterol mu

Profiteeeerööölll ve ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…