- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #104.261
yap değişiklik olsunUykusuzdusunceli bide
3 gundur hic bisey yapmiyorm evde ne yemek ne temzlk bgn yapsam mi acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yap değişiklik olsunUykusuzdusunceli bide
Dusunene kadar yap canim. Dusunmek daha yoruyorUykusuzdusunceli bide
Baska bir cozum bul ya. Sanada yazikBende kucağımda gezdirerek yediriyorum son zamanlarda. Oynatınca geze geze yiyiyor zilli. Sandalyede versem 3-5 kaşık anca.
Tabi her yemekte kol pert![]()
Yatmak cok guzeldi ama kac gundur iyi alistimyap değişiklik olsun![]()
Aynen oyle yapsam iyi olck ama yataktan kalkasim yokDusunene kadar yap canim. Dusunmek daha yoruyor
boşver yahu senin ruh halınden önemli değil. eşin sorun etmıyorsa dinlen. canın yapmak ıstemıyorsa yapmaYatmak cok guzeldi ama kac gundur iyi alistimbi yarim saat uyuyumd oyle kalkiyim bari
![]()
Kalktm yaa tvyi kapatiyim yatiyim dedm kalkinca bi daha yatasim gelmediboşver yahu senin ruh halınden önemli değil. eşin sorun etmıyorsa dinlen. canın yapmak ıstemıyorsa yapma
nasıl olsa bi gün yapmak ısteyeceksın![]()
Her hafta şunu demesenselam anneler nasılsınız? öfff her sey cok sıkıcı yaa![]()
e yalan mı kiHer hafta şunu demesen![]()
e yalan mı ki![]()
ben artık atom karıncamın 2-3 yaşına gelmesini istiyorumsen öle diyince..sıkıldığımı anlıyorum..dürtmesen sağa sola bakınıcam
![]()
nasıl yedırmısler ki? ben olsam kızardım sanırımEvime kalorifer doseniyor heryer ayaga kalkti minnos.surekli kucagimda dun aksam oglum yemedi bende uzuluyordumki benim oglanlar ilgilenemiyorum diye kardeslerine asure yedirmisler4 saat boyunca yemedi emmedi ne oluyo buna deyince ogluslar sana bisey dicez ama kizma biz ona asure yedirdik dediler
sormadan yedirmezlerdi ama bu karisiklikta yapmislar minik dipada bende yemedigini abilerinde yiyor
![]()
aa var mıydı ki![]()
şaka yaptım alınma sakın
Oho sende...mesafe uzun..ben artık atom karıncamın 2-3 yaşına gelmesini istiyorum
o bölüme geçelim litfin![]()