- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #104.301
Yemis canim ya bende anlamadim ama nohutu bugdayi yemis kucuk nohutlardandi herseyi yemis nar haricTanelerini nasl yemis canim bende onu merak ettm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemis canim ya bende anlamadim ama nohutu bugdayi yemis kucuk nohutlardandi herseyi yemis nar haricTanelerini nasl yemis canim bende onu merak ettm
iyi yemıs valla, bogazına kaçmamısOlmaz mi fasulye yoktu ama nohut bugday incir ceviz kuru kayisi falan filan bicok sey vardi bi arkadas getirmisti nohutta yemis olduk bu sayede
kaç aylık, kaç kilo?Aklınıza gelebilecek her yol denendikten sonra bu yola basvuruldu ( :
Zayıf olmasa belki yediği kadarıyla bırakırdım ama peşini bırakırsam persentil değeri sınırın altına düşecek.
Aman yesinde.. amuda da kalkmaya razıyım. En azından yemeye başladı.
(Persentil %3 bu arada)
Gecmis olsun cnmSelam kızlar dun evim temizlendi çok sukur çok temiz oldu bu bana taşınana kadar giderama hasta oldum sabaha kadar dondum
sabah da boğaz sis grip başladı derken anneme geldim
pasa zaten uyumuyor inşallah ona geçmez
uyumak istiyorum tüm vucudum ağriyor
![]()
Ay Allah korusun ya .Kasikla yedirmisler o da yemis bi guzel uyardim bana sormadan ve ben yaninda yokken bisey yedirmeyin dedim
Kasikla 1 kaseye yakin yedi dediler
Allah esirgemis ben yedirsem bogulurduiyi yemıs valla, bogazına kaçmamıs
Ben yedirince asla yemiyor agzini kilitliyor onlar ne verse yiyor yaMasallah
burnu akıyor canım..bugün ateşi yükseldi 37.8..atlatamadı hastalığı kuzumbaşka sorunu olmadıgından emınsen kesin diştir.
birinden şifayı kaptı galıbaburnu akıyor canım..bugün ateşi yükseldi 37.8..atlatamadı hastalığı kuzum![]()
biz ev ahalisi hep hastalanmıştık,,nasıl bir illetse hepimizi yatağa düşürdübirinden şifayı kaptı galıba
selam anneler nasılsınız? öfff her sey cok sıkıcı yaa![]()
Evime kalorifer doseniyor heryer ayaga kalkti minnos.surekli kucagimda dun aksam oglum yemedi bende uzuluyordumki benim oglanlar ilgilenemiyorum diye kardeslerine asure yedirmisler4 saat boyunca yemedi emmedi ne oluyo buna deyince ogluslar sana bisey dicez ama kizma biz ona asure yedirdik dediler
sormadan yedirmezlerdi ama bu karisiklikta yapmislar minik dipada bende yemedigini abilerinde yiyor
![]()
Saçma ötesibugün dünya kız cocukları günüymüş kızlar. ne kadar saçma bişi
Geçmiş olsun pasanaSelam kızlar dun evim temizlendi çok sukur çok temiz oldu bu bana taşınana kadar giderama hasta oldum sabaha kadar dondum
sabah da boğaz sis grip başladı derken anneme geldim
pasa zaten uyumuyor inşallah ona geçmez
uyumak istiyorum tüm vucudum ağriyor
![]()
GEcmis olsunbiz ev ahalisi hep hastalanmıştık,,nasıl bir illetse hepimizi yatağa düşürdü
Ben o kadar useniyrm ki hic özel bise yapmiyrmtarhana yaptım. kerevızı el blanderında deneyeyım bakalım istediğim gibi olacak mı
Hic mi emiyormu sadeceBen o kadar useniyrm ki hic özel bise yapmiyrm
sağol canımGEcmis olsun
çocukları uyardığın iyi olmuş canım,aman dikkat et..kızım eliyle üzüm emdiriyordu bir keresinde sertçe uyardım benden habersiz böyle bir şey yapma diye birazda olabilecekler hakkında korkuttum.Allah esirgemis ben yedirsem bogulurdu
Mis kasik mamasını nasil veriyorsun yani içine birşey katiyormusun yoksa sade mi ilk defa vericem akşam yatmadan önce ama bilemedimBen emzirmiyorum. 8 den aksam 7 ye 5 ogun. Bazen uzun sure uyumuya aksamki kasik mamasi veremiyorum her zaman degil.
Kahvalti
Pure
Yogurt
Meyve puresi
Kasik mamasi
Gece devam sutu