2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim hayirlisini versin. Aslında çok güzel ikisi bir arada buyuyo. Ama benim büyük doğduğu günden beri çok zor bir çocuktu. Hala da öyle küçükten fazla o beni yoruyor hala. Hatta eşim bazen diyo ki iyiki ikinci olmuş büyük zaten hala canımızı cikariyo, arada küçük de buyuyo....
Demem o ki büyük çok sıkıntılı olmayınca ikinci harika oluyo . En azından beni bir iki yıl sonra rahat edecm fikri teskin ediyo

Uzun zamandır olcmemistik. Ben 163 eşim 176
Bakalım diğer ay kaç olacak
Baska d vit kullandin mi o zaman kac cm uzadi. Carlson kullanali kac cm uzadi kiyaslama yapabilirsin ayniysa sorun yok.

Haha :KK70: ay hic gulecegim yoktu kv felan zyfladi dedikce kafama girdi valla napiyim
benim annemde dedi zayıf bu çocuk diye moralimi bozdu..geçen gün kontrole gittik doktor kilosu boyu çok güzel dedi ,dedim annem böyle böyle diyo,dedi gelsin ben kalkıimde o otursun :KK70:

qıaz çökme sakın,bebeğimizi etkilersin..her şey güzel olacak,her şey güzel olacak..
Elimde degil nasil yaticaz bi yere nasil gidicez o kdara ileriyi dusunmesem bebegimi bi sure sonra nasil kucagima alicam nasil memeden kesicem kafamda hep bunlar ve fazlasi var bide sezeryanliyim iki gece hastanede kalinca yavrum ne olcak ben ondan nasil ayrilcam

Aynen beni de kilolqr kaldı ya 78 kiloyum patlayacam kilodan yakında canım çok sıkılıyor kıyafet hic almiyirum iştah çok açık herkes çok zayıf ya kendimi tutamıyorum ne olacak bilmiyorum :mad:
Valla herkes çok zayıf
Kıskanıyorum ve sinir oluyorum
70 kiloyum 61 le hamile kaldım
Doğum gününde şişman olucam bu gidişle
Anne kız kombin yaparız diyodum
Olmıycak bu gidişle :(

Back
X