2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar 1 haftadir.oglum gece ok sik uyanip agliyor.uykusuzluktan deli gibiyim.dis agrisimj.gazmi bilemedim.gaz sancisi olmazdi.aksam yemegini 7 yada 8 gibi vetiyorim.yada acmi sik sik uyaniyo.yemegi gecmi veriyorum gaz sancidimi var.karnida gurulduyodu sabah.sizde durum nasdil
Gazda olabilir cnm bizde bile gaz oluyor. 3 ay gecti birsey olmaz artik diye dusunmeyin. Oglumdada gaz oluyor. Kac aylik ben yemeklerine kimyon koyuyorum . Diste olabilir tabii belli olmuyor. Ayagini sicak tut gecede dis jeli suruyorum artik hangisi oldugunu kestiremedigim icin. Benim oglum dogdugundan beri uykusu az. Sadece gece inliyor o zamsn yapiyorum bunlari. Gece emzirme yada devam sutu veriyor musun

Kizamik aşisindan sonra cocugum perisan oldu.. Ateş 2 saat düşükse 5 saat yüksekti.. Acile gittik biseye yaramadi.. Cocuk doktoru bakti..bogaz enfeksiyon u geciriyor dedi.. Kan aldilar ve kizamiktan sonra cocuğun vücut direnci düşmüş dedi.. Yrni iyileşti yavrum:silah:
Gecmis olsun canim ya.

Kizlar 1 haftadir.oglum gece ok sik uyanip agliyor.uykusuzluktan deli gibiyim.dis agrisimj.gazmi bilemedim.gaz sancisi olmazdi.aksam yemegini 7 yada 8 gibi vetiyorim.yada acmi sik sik uyaniyo.yemegi gecmi veriyorum gaz sancidimi var.karnida gurulduyodu sabah.sizde durum nasdil
aynı durum bizde de var canım..kabus gibi gidiyo geri geliyo..nedenini dişe bağlıyorum ben..

Biz aynı şeyleri yaşadık.diştendi

Kizamik aşisindan sonra cocugum perisan oldu.. Ateş 2 saat düşükse 5 saat yüksekti.. Acile gittik biseye yaramadi.. Cocuk doktoru bakti..bogaz enfeksiyon u geciriyor dedi.. Kan aldilar ve kizamiktan sonra cocuğun vücut direnci düşmüş dedi.. Yrni iyileşti yavrum:silah:
Geçmşş olsun eymentaa
Merak ediyodum seni
İyileşmiş çok şükür

yaş 37 mi? hey maşşallah :=)
Zaman 30'dan sonra yokuş aşağı akıyor sanki...

Bende de var ilerki yaslarda gene geliyo demekki
Bende hep vardı canım ama babamin vefatıyla belki artmıştır.

Gec evlendim zaten bir tane cocuk istiyordum oda birsene gec geldi. Hayirlisi herseyin.

Ben de 29 da evlendim 30 da babam vefat etti. 31 de 2 düşük yaşadım. 32de ilk kez anne oldum. 34de 2.yi istedik, o da 36 biterken geldi...

Canım ben o mesaja cevap verirken senin mesajını görmemiştim bile alinmana üzüldüm kasttettigim sen değilsin
Canım birickm sana alinmadim, uzulmene gerek yok. Senin mesajından sonra kendimi sorguladim, ben bu paylaşımı neden yaptım diye. Acaba gerçekten bilmislik taslamak için mi yoksa gelecek minik yavru için mi?... Sanirim iki kayıp yasadigimdan onun bu üzüntüyü yaşamasını istemedigimden öğrendiğimi paylaştım.

Zaman 30'dan sonra yokuş aşağı akıyor sanki...

Bende hep vardı canım ama babamin vefatıyla belki artmıştır.

Ben de 29 da evlendim 30 da babam vefat etti. 31 de 2 düşük yaşadım. 32de ilk kez anne oldum. 34de 2.yi istedik, o da 36 biterken geldi...

Canım birickm sana alinmadim, uzulmene gerek yok. Senin mesajından sonra kendimi sorguladim, ben bu paylaşımı neden yaptım diye. Acaba gerçekten bilmislik taslamak için mi yoksa gelecek minik yavru için mi?... Sanirim iki kayıp yasadigimdan onun bu üzüntüyü yaşamasını istemedigimden öğrendiğimi paylaştım.
Zor zamanlar gecirmissin. :110:Allah sabır ve ferahlik versin. Allah cocuklarina uzun guzel ömürler versin.

kızlar içi kürklü bot alıcam 24 çok mu buyuk olur sızce? 2 cm içi
Benim oglanin ayagi buyuk 21-22 giyiyor kislik coraplarla biraz buyuk oluyor . Biraz buyuk olmasi iyi.2 cm ic kurku olsada 22 yemi dusuyif nosu yone 24 olur. İnternetten atakkabi sıkıntı. Bide numara numarayi tutmuyor. Bi magazada dene bence. Olmadi degistirirsin

Sağol canim.
Hepimize...
Ama dilerim bir sürprizle senin yavruna da kardeş gelsin :)
Hayirlisi herseyin ama yok istemiyorum gercekten. Oncedende hep bir evlatti istegim. Zaten hapla korunuyorum imkansiz. İşi saglama aldim:KK48:. Allah isteye nasip etsin. İyi bakabilecek olana nasip etsin

belkıde 1 ay daha emzırıp kesmelısın. sonucta hem hamıle olacak hem emzıreceksın
vucut, bagısıklık için zor olur.şuan emzırdıgımız ıcın bile sacımız dökülüyor ve bebekler her seyı alıyor bızden..

Karnındaki bebeğin daha korumasız canim. Emzirme işini mustakbel bebegi düşünerek birakmalisin.

Bir de hemen folbiol alıp baslamani, ve sıcak su ile banyo yapmamani tavsiye ederim.

Yanindaki bebegine de hamilelik nedeniyle hasta olsan bile belli etme, hep saglikliyim mesajı ver. Karnin büyümeye başladığında da... Çocuklar hamile annelerinin değişen vücut şekilleri nedeniyle endişe duyar anneme birşey olacak korkusuna kapilabilirlermis. Mesaj hep "annecim ben çok saglikliyim, seni bırakmam"...

Ayyy ne güzel ya...
Hamile olmak... bebek sahibi olmak...
Sukurler olsun iki kez yaşadım bu lezzeti...
Sıra sende :KK66:

Tebrik ederim Ozoroski, demek ki böylesi hayırlı imiş senin için. Peki, şimdi doğum ne zaman? Temmuz başı mı? Artık seni 2017 Temmuz Anneleri'nden mi bulacağız yoksa? :KK31:

Estağfurullah Lollacım, ne de güzel anlatmışsın, ben de işe geri dönüş konusunda çok karmaşığım. Bir yandan İnci'yi asla bırakamayacağımı düşünüyorum, ama bazen de bunun sonsuza kadar süremeyeceğini hatırlatıyorum kendime, üstelik ekonomik özgürlüğüme uzunca bir süre veda edemem, bu beni ben yapan bir çok şeyi alır götürür benden diye korkuyorum. Çalışmak, yorulmak, kazanmak, aktif ve sosyal olmak bir müddet sonra benim arayacağım şeyler, şimdilik kızımla olmak herşeye bedel, ama elbet bir gün döneceğim iş hayatına, kimbilir belki ben de ikinci dönem dönerim, bilmiyorum.

İnci bugün 9 aylık oldu, akşam birşeyler almak için evden çıkmıştım, hava buz İstanbul'da, geçen kış hamile göbeğine göre aldığım kabanı giydim, geniş geniş, rahat rahat :KK49: Sonra hemen bir hüzün geldi yapıştı yakama, ah dedim, geçen kış bu kabanın altında kanguru misali birlikte gezerdik annecim, şimdi sen ve ben iki farklı insanız, ve hatta sen 9 ay benimle 9 ay da benden bağımsız yaşadın, büyüdün, bir beden, bir ruh, bir ömür sahibi oldun. Şimdi senin bu hayattaki 18. ayın, 1,5 yaşın, ben ise şekilden şekile sokulmuş, yoğurulmuş ve en nihayetinde kendinden minik bir beze vermiş bir hamur gibi hissediyorum kendimi. Olgunlaştım, mayalandım, dinlendim ve kıvama geldim; Anne oldum...

Kaşla göz arasında, markete giderken, İstanbul ayazında bunları düşünüp yürüyorum sokaklarda, hüzünleniyorum, seviniyorum, içim sevgi doluyor, koşar adım gidiyorum eve, işte ben de böyle bir deliyim :anne::halay::KK45:
:KK200::KK46:

annem beni emzirirken kardeşime hamile kalmış,beni hasta etmiş o süt günlerce hasta olmuşum ishal kusma felan sonra doktora götürmüşler doktor anama bağırmış hamileysen neden emziriyorsun süt çocuğu zehirlemiş demiş,annem böyle anlatır hep..bizim küçük gelin de emzirirken hamile kalmıştı,karnındaki bebek gelişmemiş düşük yapmıştı..bunlar benim bildiklerim ,tabii sen vereceksin kararı canım
Kizlar dun emziricem sonuna kadar falan diyodum öz güven tavandi ama bugun korkmaya basladim sanirim yavas yavas kesicem yavrumun dilinin ustu sapsari var mi bir fikri olan

Ne bileyim bu carlson beni paronoyak yaptı bu konuda

Teşekkürler canım. Herkesin boyu bizden uzun gibime geldi de

Evet canım su an tam dokuz aylik

Canım ben ikinciye hamile kaldığında büyüğü 14 aylikti. Kimseye söylemedim ve iki ay daha emdirdm. Bilirsin bizim insanlar çok bilmiş.
İki ay sonra bulantilarm başladı bise yiyip icemedm doru dürüst bitkin düştüm . En iyisi keseryim dedim . O akşam deneme amaçlı vermedim. Ne o gece ne de başka hiç bir zaman istemedi hemencecik bıraktı. Oysa meme tiryakisiydi.
Allah sana da her konuda kolaylık versn

Ben de bebek 14aylikken falan ikincyi dusunuyrm insallah. Guzel yas gibi geliyor,nasil bi dneeyimdi o yasta :)

Benim oglanin ayagi buyuk 21-22 giyiyor kislik coraplarla biraz buyuk oluyor . Biraz buyuk olmasi iyi.2 cm ic kurku olsada 22 yemi dusuyif nosu yone 24 olur. İnternetten atakkabi sıkıntı. Bide numara numarayi tutmuyor. Bi magazada dene bence. Olmadi degistirirsin
ev botumuz var 22-23 no gayet ıyı oluyor. ne kadar şanslı biriyim ki yakınmısız satan kişiyle
evın oraya gelecek denıycem :KK70:
allahım bu şanslı halımı başka işlerde de istiyorum:deli:

Bebeğinin ayakları büyük mu canım. Benim büyük kızım geçen kis 24 numara giyiyordu 4 yasindayken.
19 ya da 20 numara uygun olmaz mi acaba?
ayak ölçüsü 13 cm
24 no bot 17 cm, 2 cm içinin kürk payı. gerıye 15 cm kalıyor
ayakkabılarda en az 1-2 cm bosluk olması lazımmıs. dedıgım gibi şanslıyım çünkü ayagıma gelıcek denıycem :=)

Ne bileyim bu carlson beni paronoyak yaptı bu konuda

Teşekkürler canım. Herkesin boyu bizden uzun gibime geldi de

Evet canım su an tam dokuz aylik

Canım ben ikinciye hamile kaldığında büyüğü 14 aylikti. Kimseye söylemedim ve iki ay daha emdirdm. Bilirsin bizim insanlar çok bilmiş.
İki ay sonra bulantilarm başladı bise yiyip icemedm doru dürüst bitkin düştüm . En iyisi keseryim dedim . O akşam deneme amaçlı vermedim. Ne o gece ne de başka hiç bir zaman istemedi hemencecik bıraktı. Oysa meme tiryakisiydi.
Allah sana da her konuda kolaylık versn
yerınde saymıyorsa boya takma, genetık de olabilir. biz 10 aylıgız 75 cm benımkı
48 cm dogmustu

Back
X