- 27 Aralık 2011
- 63.356
- 61.087
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #107.681
insan serum albimini 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

tabii ki dediğin gibi oluyor. ama ne fark eder ki?Oyle direk alinip yapilmiyorki laboratuvar ortaminda hazirlaniyor. Bir sürü aşamadan geciyor. Anormal birsey olsa herkesin vucudu direk yepki verirdi. Sonucta buzlerede yapildi .
Ya nasil akilli ben hayret ediyorm aksam bsy diyorm hemen oda diyo caydanligi gosteriyo parmagiyla ciss diyo parmak hep havada surekli bisey gosteriyoHaha evet olabilir,bak hemen iste kaydetmis cis ihepsinde bir seyler var iste ben de diyordm acaba bizimkinde mi boyle diye
![]()
Bunlar bizim vucudumuzdada geziyo demi bide bu yan etkilere takildm baya agir yan etkileride var
. Sicak bardak kalirifere tutuyo eli aciyo parmagiyla hem bana bakip tutuyor inat hayir dedikce tutuyoraynen. aşı olan herkeste. evet baya agır yan etkılerı. rotavırüs bizde agır sekılde alerji yapmıstı. acillik olmustukBunlar bizim vucudumuzdada geziyo demi bide bu yan etkilere takildm baya agir yan etkileride var
Hadi ya rotavirus yaptirmadm ben mecbur yaptrcaz yaptrmayipta hasta olursa daha cok vicdan azabi cekermaynen. aşı olan herkeste. evet baya agır yan etkılerı. rotavırüs bizde agır sekılde alerji yapmıstı. acillik olmustuk
3 günde anca izleri gitti.
9. Ayda yaptılar hiç sıkıntı olmadı. Siz yaptırmadınız mı ? Korkma,her çocuğun direnci farklı.evet, kızamık aşısı. baya agır gecıyormus öyle dıyorlar.
maşallah tatlım..harikasınız.boncuklu gelin masallah canim,anladigini bilmek dedigin gbi en onemlisi,az daha dursun daha fazlasini d yapar. Bizimki su an 10 ay 20gunluk,baba anne dede gel hadii diyor,atladigim var mibilmiyorum ama sanmam. Cak yapar,el sallar,bay bay yapar,agzina vurup bababababa yapar,bi de ogrettim birden bese kadar hollandaca sayiyorum,isaret parmagimla diger parmaklarini gosteriyorum dokunup. Een twee (1,2)e derken o da hemen kendi parmagina yapiyor. Disarida hayvan gordugundr de taniyor kedi ve kopegi. Su siralar her sey onun icin 'gel ve hadi'.
bende yaptırdım. 1 yaş aşıları agır gecıyormus9. Ayda yaptılar hiç sıkıntı olmadı. Siz yaptırmadınız mı ? Korkma,her çocuğun direnci farklı.
maşallah. benımkı de gecen köpek gördüboncuklu gelin masallah canim,anladigini bilmek dedigin gbi en onemlisi,az daha dursun daha fazlasini d yapar. Bizimki su an 10 ay 20gunluk,baba anne dede gel hadii diyor,atladigim var mibilmiyorum ama sanmam. Cak yapar,el sallar,bay bay yapar,agzina vurup bababababa yapar,bi de ogrettim birden bese kadar hollandaca sayiyorum,isaret parmagimla diger parmaklarini gosteriyorum dokunup. Een twee (1,2)e derken o da hemen kendi parmagina yapiyor. Disarida hayvan gordugundr de taniyor kedi ve kopegi. Su siralar her sey onun icin 'gel ve hadi'.
Offf çok sıkıcı şu aşılar.bende yaptırdım. 1 yaş aşıları agır gecıyormus

Benimki de elimi ve yüzümü ısırmak istiyo ısırtmazsam ağlıyo kızıyo üstelik 4 dişi var zalım çocukkızlar, benımkı ısırıyor yaaa
2 tane dişi var ama acıtıyor baya. memeyı degıl bizi ısırıyor bu arada![]()
en sevmedıgım seylerden bırı ısırmakBenimki de elimi ve yüzümü ısırmak istiyo ısırtmazsam ağlıyo kızıyo üstelik 4 dişi var zalım çocuk![]()
Iyi ya işte yarısını atlatmışızarkadaşımın 2,5 yaşında kızı var ''ben bu sene rahat ettim anca,sende iki yaşından sonra rahat edersin '' dedi,ben şok![]()
1yasina geldiler bile. 1sene daha sıkarız dişimizi. 
Maşallah minnoşa. Gel hadi'yi görünce dikkatimi çekti. Bizim iki aydır hayatımız hadi gel'le geçiyor. Nerden dolandı ağzına sabahtan akşama hadi gel hadi gelboncuklu gelin masallah canim,anladigini bilmek dedigin gbi en onemlisi,az daha dursun daha fazlasini d yapar. Bizimki su an 10 ay 20gunluk,baba anne dede gel hadii diyor,atladigim var mibilmiyorum ama sanmam. Cak yapar,el sallar,bay bay yapar,agzina vurup bababababa yapar,bi de ogrettim birden bese kadar hollandaca sayiyorum,isaret parmagimla diger parmaklarini gosteriyorum dokunup. Een twee (1,2)e derken o da hemen kendi parmagina yapiyor. Disarida hayvan gordugundr de taniyor kedi ve kopegi. Su siralar her sey onun icin 'gel ve hadi'.