- 27 Aralık 2011
- 63.356
- 61.087
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #107.841
evet, ben de o konuda cok ortam polısıyımdır. benım kurallarım uygulanması gerek. yoksa sorun cıkarırım.tabiki ben daha agresifim2 kisi daha zor oluyo ya senin kurallarin var ve herkesten her kuralina uyulmasini bekliyosun, azcik kendimi koyuversem olurduda, onu beceremiyorum iste, kontrolcu olmamak lazim fazla onu da ben yapamadim.. asiyi 28inde dogum gununde oldu, ates vs olmadi ama extra huysuzluk ve uykusuzluk yapti, 3 gecedir uyumuyor, burun salgisi da cok artti neden bilmiyorum nezle gibi.. simdide ondan uyuyamiyor
atom sallasin
Evde bisey kaldirmadim hala koltukta siraliyor, sadece benim uzerime tirmanarak kalkiyor guvenemiyo kendine, bende biraz daha bu rahatligin tadini cikariyorum
yakindir ama bazen artistlik yapio elini kolunu cok birakiyo, yurudugu vakit bende tv yi asacagim . Masallah minnoskona
2,5 ayda 400gr aldi ancak oda bu ay... ondan once almadi onu takmiyorumda, boyuda uzamadi 2,5 aydir hastalikda araya girmisti tabi. Bingildagida kapanmamis, d vitaminini artirdilar bu yuzden. Napsamda boyuna biraz fayda etse diye dusunuyorum, istah acmasi icinde ocean diye bi balik yagi kullandim 15 gun falan, istah acar dediler ama yok... anne sutu bittikten sonra daha ugrasir oldum... hicbisey begenmiyo cadi
ariza.
bizi aşı için neden aramadılar anlamadım ben. yarın sabah arıycam getır derseler hemen götürcem aşı için.
şu aşı stresı kalksın uzerımden. boyu kaç? canım benımkının de bıngıldak kapanmadı
2 yaşına kadar yolu var bakma sen onlara. pek kilo almasını da bekleme. dötlerinin üzerinde oturmuyorlar kı buyusun :=)
2 kisi daha zor oluyo ya senin kurallarin var ve herkesten her kuralina uyulmasini bekliyosun, azcik kendimi koyuversem olurduda, onu beceremiyorum iste, kontrolcu olmamak lazim fazla onu da ben yapamadim.. asiyi 28inde dogum gununde oldu, ates vs olmadi ama extra huysuzluk ve uykusuzluk yapti, 3 gecedir uyumuyor, burun salgisi da cok artti neden bilmiyorum nezle gibi.. simdide ondan uyuyamiyor
Evde bisey kaldirmadim hala koltukta siraliyor, sadece benim uzerime tirmanarak kalkiyor guvenemiyo kendine, bende biraz daha bu rahatligin tadini cikariyorum
ayakta duruyor adim atıyor sonra korkup oturuyor çok tatlı oluyor ya