- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #14.121
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin bişey demek istemedi doktorda,bacağını yukarı çekmişti hep net göremedim dedi sadece. Yakında öğreniriz bakalım :)) sağlıklı olsun kız erkek farketmez.. Teşekkür ederimm :)Çıkıntı yok zaten canım ama kimi doktor çıkıntı olmayinca da kız diyor erkek bariz belli oluyor.hayırlısı olsun inşallah
Canim nerde agrin var idrarini yapip tam biterkenmi hem idrar tahlili hem idrar kulturu yapiyorlar alttan bakmiyorlarKızlarrrr ben doktora geldim yahuu ağrım çokk şimdi ben doktora akıntım var desem alttanmı bakar yoksa idrara mı bakar çabukkk yazınnnnnn heler
Akıntının rengine bağlı canım kokuluysa bakar belki ama sanmıyorum idrar tahlili alırKızlarrrr ben doktora geldim yahuu ağrım çokk şimdi ben doktora akıntım var desem alttanmı bakar yoksa idrara mı bakar çabukkk yazınnnnnn heler
Bu arada akinti mantar tarzi biseyse genelde ilac vermiyorlar sirkeli suyla yikayip sac kurutmayla kurutarak gecirdim ben antibiyotikten sonra olmustum aklinda olsunCanim nerde agrin var idrarini yapip tam biterkenmi hem idrar tahlili hem idrar kulturu yapiyorlar alttan bakmiyorlar
Baska resim var mı canım sırtı dönük tam çıkıntıya işaret koymuş
Cnm idrarla alakası yok 2 gündür normal sağ kasık mahfetti beniCanim nerde agrin var idrarini yapip tam biterkenmi hem idrar tahlili hem idrar kulturu yapiyorlar alttan bakmiyorlar
Hayatım yok koku falan sadece normal akıntı var ama benim asıl sorunum ağrı geçmedi bir turlu bakalı. Zaten randevum yarındı ben bugun geldimAkıntının rengine bağlı canım kokuluysa bakar belki ama sanmıyorum idrar tahlili alır
Kız sen nerden anlıyon sırtı dönük. Ben hiçbişi görmüyomBaska resim var mı canım sırtı dönük tam çıkıntıya işaret koymuş
Hatta burda kesenin Altın'da kanama var dediBaska resim var mı canım sırtı dönük tam çıkıntıya işaret koymuş
Baska resim var mı canım sırtı dönük tam çıkıntıya işaret koymuş
Kızlarrrr ben doktora geldim yahuu ağrım çokk şimdi ben doktora akıntım var desem alttanmı bakar yoksa idrara mı bakar çabukkk yazınnnnnn heler
Kızlarrrrr çıktım doktorun yanından akıntıyı söyledim kokulu değilse aşırı değilse sorun yok normal şuan ilaç için çok erken dedi.....bu arada bebişim erkekmişşşşş idrar sonucunu bekliyorumm
Saol cnm cinsiyet soylimmi dedi eveeeeettttttt dedin erkek dediAaa kesin mi dedi?Hayırlı olsun canımm
![]()
Hayırlı olsun oğluşun canımKızlarrrrr çıktım doktorun yanından akıntıyı söyledim kokulu değilse aşırı değilse sorun yok normal şuan ilaç için çok erken dedi.....bu arada bebişim erkekmişşşşş idrar sonucunu bekliyorumm
Tşk ederimm hayatımmHayırlı olsun oğluşun canım
Saol cnm cinsiyet soylimmi dedi eveeeeettttttt dedin erkek dediemin konuştu
Hayırlı olsun canımKızlarrrrr çıktım doktorun yanından akıntıyı söyledim kokulu değilse aşırı değilse sorun yok normal şuan ilaç için çok erken dedi.....bu arada bebişim erkekmişşşşş idrar sonucunu bekliyorumm