- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #14.081
kız sen niye söylemiyosun böyle maharetlerinin olduğunu?Kız sen niye atıyon beni hemen ortalığa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız sen niye söylemiyosun böyle maharetlerinin olduğunu?Kız sen niye atıyon beni hemen ortalığa![]()
Bugun sabah aç karnına. Bende oyle hissettim .yuz ustu yatarken kalkmaya çalıştığımız da göbek altında elimize gelen Rahmi mız.onuda hissetmesem şüpheye düşeceğimKızlar yattiginizda elinizi karniniza koyunca birsey hissediyormusunuz? Böyle sertlik yada kipirdi. Benim Karnım bomboş gibi .aksamlari karnimda gerginlik oluyor ama sabahları yumuşacık.
Ahahahahah müşteriler çoğalmışYanlış yorumda bulunuyum biraz unutur belki beni![]()
Kök saldım kanepeyecinsiyet tahminini kim yapıyor ya bu sayfada. Tutuyomu ki.
Kök saldım kanepeyecinsiyet tahminini kim yapıyor ya bu sayfada. Tutuyomu ki.
Sen şimdi kocamın hemşehrisine kocakarı mı didin?Oyy bebişim dikkat et kendine dualarımız seninle ağrı hepimizde oluyor bakma artık alıştık. İnanma bacım koca karı şeyleri şeyleri onlar![]()
Benim de 9 a 6 dedi hemşire ama doktor bi şey demedi.Kızlar tansiyon durumlarınız nedir?
Ben 9 a 7 dolaniyom
Kafa kayık yani :)
Hiç normal değerde görmedim
Oyy bebişim dikkat et kendine dualarımız seninle ağrı hepimizde oluyor bakma artık alıştık. İnanma bacım koca karı şeyleri şeyleri onlar![]()
Benim 12-6 bazen 10-6 değişiyorBenim de 9 a 6 dedi hemşire ama doktor bi şey demedi.
Bana uzan ayakları dik dedi tuzlu ayran iç dediBenim de 9 a 6 dedi hemşire ama doktor bi şey demedi.
Cnm pinkimize malatyadan hakaret geldi çok kınadık gitcek bu aksam saç baş yolmaya
Gayseriden değil miydi o ben mi yanlış okudumCnm pinkimize malatyadan hakaret geldi çok kınadık gitcek bu aksam saç baş yolmaya![]()
Pampa malatyaya gidiyoss kavga var gelcen miGayseriden değil miydi o ben mi yanlış okudum
Kimmiş o benim hemşerim
![]()
Sen şimdi kocamın hemşehrisine kocakarı mı didin?
Topluyorum Kayserilileri geliyorum
YetişMazlumuGetirinBana !
%100Kiz canım seninkiCanım selam, benimkine de bakabilir misin, doktor %80 kız dedi, çıkıntı da kız gibi duruyor ama bir de sen bakabilirsen sevinirim, teşekkürler şimdiden :)
Burda kac haftalık canım kıza benziyorMazlumuGetirinBana selaaam :)) banada yorum yapabilir misin ? 9 gün sonra öğrenicem cinsiyeti çook merak ediyorum :) ben baktım baktım anlamadım :))
Kim ben mii ne zaman kim dedi ne dediMazlumuGetirinBana yapıyomuş :)
Canım ben kayseriliyim ama tayin dolayısıyla malatyadayim şimdilik eylülde tunceliye gidiyoruz.pink beni dövmeye geliyor saygı değer arkadaşım cimcimin yüzünden pink bana saldırdı halbuki şurada hanım hanımcık oturuyordum