2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy çok tatlı çıkmış maşallah ama edepli çocuk canım kapalı bacakları 14 haftada nub görünmez organları artık geliştiği için şeffaf değil kemik yapısı görünmüyor
Ahhh ebe hanımcığım sende göremedin başka bahara artık :))) Teşekkür ederim edepli benim yavrucuğum:)))

çok merak edıyor o :=) doktor erkek demıs
kız ıstıyor
ben de bu haftalarda yanılabılecegını söyluyorum. neyın ne olacagı belli olmaz dıyorum.
sen ne görüceksın onu merak ettım
Ben de çok merak ediyorum ben de kız istiyorum ama elden ne gelir.tam çıkış vaktinde arkadaşın bayram sonuna kadar izin aldığı haberini aldım pazartesi randevu almıştım ben ya ne yapicam şimdi ben 2 haftaya kadar çatlarım

usg cıktısı alaak başka yer yok mu?

kızlar bugün sonuçları aldım çok şükür ikili testin, doktorum iyi çıkmış dedi, yorumlamaya çağırmasını hep yanlış anladım sandım ki acaba bir şey mi var :)) meğerse sonuç iyi çıksa bile bazen bebekte down sendromu olabiliyormuş,çok düşük bir risk dedi ama bazı anneler çok evhamlı olduğundan ikili test iyi çıksa da amnosentes istiyorlar diye yorumlamak istemiş birde iyi çıksa bile bazı doğumlarda binde bir bile olsa Allah korusun down sendromu olabiliyormuş, ozamanda anne bize neden diğer testi söylemediniz biz yapardık dediğinde zan altında kalıyoruz falan dedi,yani doktoru yanlış anlamışım prosodür gereğiymiş hepsi,sonuç iyiymiş çok şükür :)))

ama ben değerlere bakınca anlamadım.
PAPP-A = 1.96 diyor bunu anlamadım kızlar.

Trisomy 13/18+NT = 1/10000 Cut off değerin altında diyor.

ebemize soralım .gerçekten kız geç gösterir erkek erken gösterir olayı doğrumu? Doktorum yok öyle birşey dedi ama benimi geçiştirdi bilemedim

Millet ben çöplüğe dönen evimi temizliyorum 2 saattir. Kızımı ablama gönderdim. Biraz da orayı yıkıp geçsin.
Yalnız toz alırken kuru beze uzanamayınca,üzerimdeki penye gecelikle kurulama yaparken buldum kendimi.
Sokakta koluyla sümüğünü silen çocuklar gibi hissettim kendimi.
Sanırım mola vermem lazım.

valla ben pislik içinde yaşamaya alıştım ölmüyor insan.13 gün sonra dün eşim evi süpürdü sildi .malum bana yasak olduğu kadar valla zaren dış cephe kaplamada yapılıyor her yer toz 1 saat içinde hiç kasmıyorum.kaplama bitsin çağırıcam şirket miss

Yorma kendini fazla bırak ... Götürsün. Hırsta yaparsın sen şimdi orayıda sileyim burayıda sileyim derken bakmışın kaç saat olmuş bende süpürdüm ortalığı 10 dakka sürdü pislikmiyim neyim

Benim arkadaş geçen sene dayanamamış 1 Şişe bira içmiş çatlak. 8 aylıkken. Çocuk 3 gün hareket etmemiş sonunda gitmiş doktora. Uyuyomuş bebiş hiç hareketsiz ya

Ayy Allah korusun yaa, bana da doktor ayda yılda bir 1 tane içebilirsin dedi ama cesaret edemem sanırım hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…