2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sanki spora gitmeye vaktin olcakta. Unut sen sporu
Eylülde bi anaokulu açıyorum Allah kısmet ederse. Çocuk da doğumdan bi kaç ay sonra kayınvalidem ile kalır yada annemle bilemiyorum. Bir müddet sonra da benimle inşallah. O yüzden vaktim olur diye düşünüyorum. Büyüdükçe öğretmenlerİn başına kalır sıpacık ben de spora :)

Selamlar... Cok sık giremiyorum sayfalar basini alip gidiyor. İnsallah hekes iyidir:)
Kontrolden geliyorum. Cin takvimi, surrender'in gonderdigi hucre yenilenmeso teoremi, ruyalarim, herkesin icine dogan erkegi isaret edyordu. %80 de erkek:) aksi olsa bi daha bakin emin mksiniz diyecektim zaten o kadar emindik erkek olduguna:) gerci bi yanim hala kiz iatiyor ama hayirlisi olsun. Bi dahaki kiz olur, bu da abilik yapar korur kardesini :))
Buyudukce, bebege benzedikce, hareketlerni gordukce insan daha cok hamile gibi hissediyor kendinj... Her gecen gun daha duygusal...
Simdiden ozledim:)
Allah herkese nasip etsin bu duyguyu...
Ama cok zormus anne olmak. Bugun tartildim 5 kilo vermksim. Zaten ideal kilomun altindaydim iyice yolda yuruyemiyorum. Mutfaktan yatak odasina giderken koridorda oturup dinlenip gidiyorum :)

Hayırlı uğurlu olsun şimdiden sen Plan'ı yapmışsın çoktan kim tutar seni

Selam canım MaşAllah cinsiyetini öğrenmişsin, sağlıklı olsunlarda kız erkek önemli değil...
Bulantılardan dolayı mı bu kadar kilo verdin bende 3 kilo verdim, çok çabuk yoruluyordum ki sen iki oda arasında gidip gelirken yoruluyormuşsun.. Rabbim yardımcın olsun.. Peki bu durumu söyledin mi doktoruna?

Aiiyyyy hayırlı olsun ama kıskanıyorum yaaaaaaa en son ben öğrenecekmişim gibi geliyo, öarşamba randevum var. Eşim işten izin aldı cinsiyet öğrenicez diye. Öğrenemezsek oturur ağlarım yaniiiii
Oğrenirsin merak etme zamanı gelmişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…