2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evede giriyorlar bahçedede duruyolar. Ama bebiş olunca bahçede kalacaklar mecbur.

Yaa ben bebeklerin kesinlikle evde ya da bahçede köpek, kedi vs bir hayvanla büyümesinden yanayım, müthiş bir iletişimleri oluyor ve çocuk hayvan sevgisiyle ve merhametiyle büyüyor, muhteşem bir şey bence :) ben de çok istiyorum ama maalesef eşimin alerjisi var, o yüzden alamıyoruz

Bu arads Çin takvimi rus takvimi ve Surrender söylediği bir test vardı kızlar 3 erkekler 4 ekleniyordu neyse bu testlerin hepsinde kız sonucu çıktı ve beta hcg 74 çıktı oda sözde kız ama benim bebis erkek inanmiyoz artık hicbiseye sadece kendime ve doktora guvencem ben tam kız çocuk hastasıyım ama hamile oldugumu ogrendigimden beri hep erkek diyodum anneler hissedermis

Kızlarcçok belim agriyo 13 haftalık oldu ilk haftalarda beri agriyo bazen dayanilmicak derece aranızda öyle olan varmı
Valla ben de aynı dert benim de başımda. Sırtüstü yatıyorum geçsin diye, kalkarken eşim kaldırıyor, bazen seslice ayy bile dedirtecek kadar ağrıyor. Belim ve poponun azıcık üstü

Bacımm ben de sendenim diyodum ya hep erkek hissediyorum bakalım ne olacak bizimki...

bende de her yerde kız cıktı :=)
e sen hıssetmıssın zaten

yapma sakın kanama alanın daha duruyor olabilir.doktorum anca yemek yapmama izin verdi.temizlik hareket zorlanma yok
Yok bebişim zorlamıyom dikkat ediyom. Kendi kendine mi geçecek bu kanama alanı ya. Pruloton vur dedi benim tüp bebek doktorum onu
Ayy bu doktora ölesine gittim bide kendi doktorum deil sırf cinsiyet için :))
ay bende gideyim Başkasına ya benimki saf çıktı hiçbişi bilmiyo

sen genede dikkat et ısırırken benim arkadaşta köpeğini öyle öpüp duruyordu .hayvancağızda aşka gelip bir alt dudak alıverdi
Sen ciddinisin ya sahibine bişi yapmaz ama. Ben bunla yatıyodum geceleri kocayı attıydım yataktan. Şimdi hamile olunca eski düzene döndük. Kocama yicek gibi bakıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…