• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bitanede Dişi goldenım var bu rot. Erkek olan hergün burnunu dürtüyo. Golden göbeğimi kokluyo. Hissetmişlerdir. Seninkinin cinsi ne
benim minnak ya yorkshire terrier cinsi. Her yerimi kokluyo sonra yüzüme bakmıyo düğme burunlum

Eklentiler

• IMG_20150429_153208.webp
    IMG_20150429_153208.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 63
benim minnak ya yorkshire terrier cinsi. Her yerimi kokluyo sonra yüzüme bakmıyo düğme burunlum
Ay ben onu yerim yaaa ıssırırım o düğme burnunu içime sokasım geldi. Çok tatlı maşallahhh. Hissetmiştir hamile olduğunu kokunu almıştır. Ne hisli yaratıklardır varya. Pabucunun dama atılacağını düşünüp hain planlar içine girmiştir bile :KK53::KK53:

2 gün bayram ederimmmm :KK70:dans ederim :KK71: şarkı söylerim :KK75:alkislarim :KK9::KK9: daha niler niler
bi sen
bir de görümcem. çok sevınırsınız.
o da çok kız ıstemıs erkek olmus. sürekli bana erkek olacak der durur. :KK53:

@msg38 kuzum ne ıstıyor bunlar benden :KK16:
kız olcak dimi
sen de baktın . hem de o görüntü ikilinin ölçüm görüntüsüydü.
e doktorum da kız dedı. bu gıdısımde de pek emındı

İlk doktor erkek olabilir demişti, ikinci gittiğimde belli değil hiçbir şey diyemem dedi. Antalyadaki de pipiş yok dedi :KK43:
Vahhhh yawrummmm ortada kaldı o_O git biran önce tam belli olmuştur artık benim oluşmuş senin kesin kesin dir haydiiii bekletme bizi :KK49: o değilde ben bu yawru mun resmini nasıl kiyip degistircem :63:

Ay ben onu yerim yaaa ıssırırım o düğme burnunu içime sokasım geldi. Çok tatlı maşallahhh. Hissetmiştir hamile olduğunu kokunu almıştır. Ne hisli yaratıklardır varya. Pabucunun dama atılacağını düşünüp hain planlar içine girmiştir bile :KK53::KK53:

Kesinlikle bebişle ilk karşılaşmalarını görmeyi o kadar istiyorum ki.. ben bebişi hiç sakınmayı düşünmüyorum yanlış mı düşünüyorum acep

Vahhhh yawrummmm ortada kaldı o_O git biran önce tam belli olmuştur artık benim oluşmuş senin kesin kesin dir haydiiii bekletme bizi :KK49: o değilde ben bu yawru mun resmini nasıl kiyip degistircem :63:

Ahahaahahahahah 14. de gidicem bebeğööööm ben, doktor amcası bu sefer kızımın kukusunu göstercek bana bende buraya yükleyeceğimm :KK76::KK76::KK76::KK76:

Yok bebişim zorlamıyom dikkat ediyom. Kendi kendine mi geçecek bu kanama alanı ya. Pruloton vur dedi benim tüp bebek doktorum onu

ay bende gideyim Başkasına ya benimki saf çıktı hiçbişi bilmiyo :KK76:
Git git canımm :)) benimki prensip olarak sölemiomuş saff yerim senin prensibini dicem olmucakk :)))

Back
X