2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:)) Ay bitti valla çok şükür pilavım kaldı onuda gelmelerine yakın koyarım :)) Bir ortalığım toplanacak ufak tefek :)) Oturdukça oturasım geliyor :-):-):-)

Kızzz kesene de baktırsaydın ya!
Ne yemek yaptın bukadar erken bitti :) nerde baktirsaydim keseye Yawrum ben sağlık ocağına gittim

Kız sayıyım ama canınız çekmesin :) Lokanta mercimek çorbası, nohut yemeği, ortayada zeytinyağlı barbunya tatlı olarakta sütlü irmik tatlısı birde salata ohh :))
Ohhh misss barbunya bende yapayım bu Yakınlarda konserve mi kullanıyor senmi hasliyosun çok uzun suruyor bende konserve alıyom hep :) ben bugun erken yaptım yemeğimi sora sokaklarda :) vay anam bende bir enerji bir enerji hamile insan gece 2 de yatıp sabah 8.30 da kalkarmi hiç uykularim gitti bir aydır :)

Kızlar ben bugun aile hekimi gittim ne güzel valla birsürü test yapacaklar :)
Ayy ne testiii benden de bisürü test istedi sorduk 250civarı tutuo :(
Ayy yy cnm çok sevindimmmm :) efferin sana :) darısı başıma kalp atışı nezaman cagirdi
darısı hepinizin başına canlarımmm :) kalp atışına 2hafta snra dedi 19mayısa aldık randevuyu :))
Kisssss karindan baktilar dimi :)
eet tatlım karından baktıı :))
Otooo kıyamam sen şimdi keseli anne mi oldun :-):-)
eettt bebişimmmm keseli anne oldumm artıkkk :)

Ayy ne testiii benden de bisürü test istedi sorduk 250civarı tutuo darısı hepinizin başına canlarımmm :) kalp atışına 2hafta snra dedi 19mayısa aldık randevuyu :))
eet tatlım karından baktıı :)) eettt bebişimmmm keseli anne oldumm artıkkk :)

Bebeğim ne testleri istedi senden git devlette yaptır yazık günah çocuğunun rızkını dağıtma sağa sola ne kadar durumun iyide olsa. Devlette bir doktor seç kendine sen de benim gibi iki doktora git.

Ayy ne testiii benden de bisürü test istedi sorduk 250civarı tutuo :KK43:

darısı hepinizin başına canlarımmm :) kalp atışına 2hafta snra dedi 19mayısa aldık randevuyu :))

eet tatlım karından baktıı :))

eettt bebişimmmm keseli anne oldumm artıkkk :)
Canım ne testleri şeker troid tam kan falansa aile hekimine yaptir. ..aile hekimine hamileligini bildir bu arada

merhabalar, ben hamileliğimin 5. haftasındayım, geçen haftadan beri devamlı midem kazınıyor birşeyler yemek istiyorum, normalde ilk haftalarda böyle mi oluyor, duyduklarım hep yakında bulantın olucak , birşey yemek istemiyeceksin diyorlar ama bana hiç doymayacakmışım gibi geliyor. Sizin de böyle iştah açıklığı var mı?

merhabalar, ben hamileliğimin 5. haftasındayım, geçen haftadan beri devamlı midem kazınıyor birşeyler yemek istiyorum, normalde ilk haftalarda böyle mi oluyor, duyduklarım hep yakında bulantın olucak , birşey yemek istemiyeceksin diyorlar ama bana hiç doymayacakmışım gibi geliyor. Sizin de böyle iştah açıklığı var mı?

Kıyamam canım korkma bizde öyleyiz bazen o kadar çok yiyorum ki hiç yememişim gibime geliyor :) Bu aralar duruldum ben genede yiyorum ama :) Mide bulantıları 8-9 gibi başlar diyorlar. Bol bol süt ceviz fındık balık peynir ye

Bebeğim ne testleri istedi senden git devlette yaptır yazık günah çocuğunun rızkını dağıtma sağa sola ne kadar durumun iyide olsa. Devlette bir doktor seç kendine sen de benim gibi iki doktora git.
Doğru diosun canım , sen nasıl yaptırıosunn? Nası gidiosun doktora, valla ne ararsan var testlerde tiroid trombosit idrar hemogram kalsiyum,tsh toksoplazma,hepatit falan daha çok var

Vay anam babam ya doğum belgesindeki asalete bak
İngiltere kraliyet ailesinin Kate Middleton ve Prens William ın bebişleri :))
11163243_10155537366215273_1858628230751970128_n.webp

Kıyamam canım korkma bizde öyleyiz bazen o kadar çok yiyorum ki hiç yememişim gibime geliyor :) Bu aralar duruldum ben genede yiyorum ama :) Mide bulantıları 8-9 gibi başlar diyorlar. Bol bol süt ceviz fındık balık peynir ye

İyi bari rahatladım :) evet dikkat ediyorum dediklerini yemeye gün içinde, dikkat edemediğim tek şey bol bol yemek :)

Back
X