• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bebek arabası konusu cidden önemlı birşey . sen karar vermıssın rahatlamıssın gözün aydın:) önemlı olan seylerden bırıde annenın tek elle arabayı katlayabılmesıymış. söyledıgın modeli bende begendım hakkaten . varmı baska bebek arabası tavsıyesı olan ?
Eett canımmm o da çok önemli bir kriter bunu tercih etmemin sebepleri çooookk :))

2 li testte sadece ultrasonla bakılmıyormu yahu? kan verılıyormu? bu degerler ultrasondamı cıkıyor?
canım ense kalınlığını ultrasonla ölçüyo doktor bi kağıda yazıyo sigara içip içmediğini soruyo. sonra seni kan vermeye davet ediyo. 1 hafta sonrada bu değerler çıkıyo götürüyosun yorumluyor.

canım ense kalınlığını ultrasonla ölçüyo doktor bi kağıda yazıyo sigara içip içmediğini soruyo. sonra seni kan vermeye davet ediyo. 1 hafta sonrada bu değerler çıkıyo götürüyosun yorumluyor.

bu cumartesı gıdıcem bende 2lı teste . sonucları yazarım doktora gıdene kadar sız yorumlarsınız artık :DD en gerıden gelenlerden bırı olmanın avantajlarını kullanıyım :D

bu cumartesı gıdıcem bende 2lı teste . sonucları yazarım doktora gıdene kadar sız yorumlarsınız artık :KK70:D en gerıden gelenlerden bırı olmanın avantajlarını kullanıyım :KK70:
valla benim sonuçlar çıktığında doktora gidene kadar kafayı yemiştim bu ne bu ne diye. öğrendim şükür. zor olmazsa yorumlarız :21:

Teşekkür ederim canım baslamammiiii aksam bi sanal alem turu yaptim nerde ne var diye :) aslinda dikkat ediyorum ama nasi oldu anlamadm hatta cok yemek yemememe ragmen bu ay 1.4 kilo almisim yandim valla yesem gam yemicemde yemeden nasil almisim bilmiyorum :110:
gaz da kilo yapar belki ondndr bebişin ksesi de büyümüştür annesi

Aynı ultrason cihazında mı farklı çıkıyor? Benim de geç döllenme vardı bebeğim geriden geliyodu sonra bi kaç kez oldu öyle toplamda bi hafta ilerlediydi. Onun dışında farklı cihaz olmadıkça aynı çıkıyor.
Canim gittigim ozelde +3veya 4 onde ama iki seferdir baska cihazlarda bakildi. En son dun kontrol oldum 1hafta onde cikti...Amaaan neyse saglikli olsun onde olsun miniklerimiz :anneadayı: duygu_uz duygu_uz
chibi_chibi chibi_chibi
ametist80 ametist80

Back
X