• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
Yaaa ahahahah 🤭🤭🤭
Dün demekki ağlamaklı günümüzdü bizde eşimdi az iş çıkısı yürüyelim dedik ama bana birden kramp girdi kötü oldum eve dönerken başladım ağlamaya noldu diyor dedim ağlamak geldi olur öyle ağla sen rahatına bak diyor ajajjaja o da sorgulamıyor hiç 😅😅😅
Dün gerçekten ağlamaklı günümüzmüş ben de sebepsiz yere ağladım 😂

Ben sordum bi önceki gidişimde sen de sor 🤭 normal doğum mu sezeryan mı düşünüyorsun bilmiyorum ama ben mecbur kalmadıkça normal doğum düşünmüyorum belli sebeplerden ondan tarih verdi sanırım. Normal doğum için tarih vermek zor sanırım
İki doğum şekli de aşırı geriyor beni, akışa bıraktım onun için. Canı nasıl istiyorsa öyle gelsin 😄

Dün ben de aglayanlar kervanindaydim😂 bugün 27+0 3. trimester a girdim. Yani en azindan takip ettigim yerlere göre girdim 😬 hadi bakalim son trimester hepimiz icin saglikle güzellikle gecsin yavrulari kucagimiza alalim insallah💕
aaa üçüncü trimester 27+0da mı başlıyor oh çok şükürrrrr 😂😂 ilk trimesterde bi an hiç gelemicem sanmıştım bitmek bilmemişti 😂

Dün ben de aglayanlar kervanindaydim😂 bugün 27+0 3. trimester a girdim. Yani en azindan takip ettigim yerlere göre girdim 😬 hadi bakalim son trimester hepimiz icin saglikle güzellikle gecsin yavrulari kucagimiza alalim insallah💕
bende bugün 27+0 oldum günlerimiz yanıymış 3. trimester 28 de başlıyor anıyordum ne cabuk gecti 2. tremester :)

Back
X