2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun canımm oğluşunn :KK28: boyu-kilosu nasılmış ne dedi doktor, ayrıntılı ultrason yaptı mı? Biz de Cumartesi gidicez bakalım, çoook heyecanlıyımm :KK76:
sağol canımcım. evet ayrıntılı ultrason yaptı 15 dakika falan sürdü. en çok kalpten çıkan damarları inceliyo tersmi düzmü diye. beynine midesine herşeyine baktı. kolundaki kemikler bile okadar net görünüyo ki. 160 gr mış. boy artık ölçülmeyecekmiş.herşey yolunda. hadi hayırlısıyla ctesi sende bi git için rahatlasın canım :21:

Teşekkür ederimm internetten nerden aldınız peki

teşekkür ederim bende listeye ekledim doktora da sorayım ona göre başlarım birine artık :)

Dermomarket,
Dermoeczanem
Minirome
sürekli alışveriş yaptığım siteler,lierak ı miniromeden almıştım büyük boyunu kargo ücretide ödemedim

Kız ba hele benim bebek geridydi geç döllenme olduydu sonra ilerledi ya ben aralık ayına kaydım aralık sonları doğurcam sanırım :KK53:
Bende aralik sonu olabilirim benimde 2 hafta gec dollenmeydi yakaladi guya ama ben hep sanki aralikta dogurcakmisim gbi hissediom :)

sağol canımcım. evet ayrıntılı ultrason yaptı 15 dakika falan sürdü. en çok kalpten çıkan damarları inceliyo tersmi düzmü diye. beynine midesine herşeyine baktı. kolundaki kemikler bile okadar net görünüyo ki. 160 gr mış. boy artık ölçülmeyecekmiş.herşey yolunda. hadi hayırlısıyla ctesi sende bi git için rahatlasın canım :21:

Ayy ne güzel, herşeyini detaylı gördünüz yanii :21: offf cumartesi gelsin artık, çatlıyciimmm :KK70:

gunaydin kizlar dun yandim yandim kavruldum sicaktan aksamda fenalastim ne olacak bu halimiz su cuma gelsede evde yatsam disari cikinca daha kotu oluyorum

benim de öyleee burnum tıkalı geeleri çok rahatsız uyuyorum, sola dogru uyumaya calısıyorum hep sol burnum tıkalı :KK43:(
canım dün benim doktorum dedi ki sırt üstü, yüzüstü ve sağa yan yatmak yasak dedi hep sola yatcakmışısz kan akışı için. kendi doktorunuza da bir sorun siz.

Dermomarket,
Dermoeczanem
Minirome
sürekli alışveriş yaptığım siteler,lierak ı miniromeden almıştım büyük boyunu kargo ücretide ödemedim
günaydın canım,bende minimore den liearac alıcamda 100 tl ve üzerine kargo ucetsız yazıyor,sen nasıl kargo ödemedin,başka bir şeyler daha aldın sanırım?

Günaydın minik anneler:KK200:
Dün doktordaydım ,durumu açıklıyorum ben de kız annesi oluyorummmm inşallah:anneadayı::KK46::nazar:
İlk günden beri içime doğmuştu sanki ,malum oluyor heralde
Cinsiyeti listeye ekleyebilir misin Nurbebekistiyor Nurbebekistiyor
Herkese öpücükler

Otoo prensesss geliyor :))) Hadi gözün aydın bebeğim havalara uçuyorsundurrr :))) Kimseye söz verme prensesine akşam çikolatamızı çiçeğimizi yaptırıp geliyoruz :-):-):-):KK72::KK72:

Back
X