- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #18.781
evet çok zayıfım boyum da 16543 müçok zayıfmışsın canım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet çok zayıfım boyum da 16543 müçok zayıfmışsın canım.
canım hayırlı olsun kızcenGünaydın minik anneler
Dün doktordaydım ,durumu açıklıyorum ben de kız annesi oluyorummmm inşallah
İlk günden beri içime doğmuştu sanki ,malum oluyor heralde
Cinsiyeti listeye ekleyebilir misinNurbebekistiyor
Herkese öpücükler
sağol canımcım. evet ayrıntılı ultrason yaptı 15 dakika falan sürdü. en çok kalpten çıkan damarları inceliyo tersmi düzmü diye. beynine midesine herşeyine baktı. kolundaki kemikler bile okadar net görünüyo ki. 160 gr mış. boy artık ölçülmeyecekmiş.herşey yolunda. hadi hayırlısıyla ctesi sende bi git için rahatlasın canımHayırlı olsun canımm oğluşunnboyu-kilosu nasılmış ne dedi doktor, ayrıntılı ultrason yaptı mı? Biz de Cumartesi gidicez bakalım, çoook heyecanlıyımm
![]()
günaydın canım. sıcak değilde nem mahvediyor insanı. bide insanın burnu hep tıkalıevet çok zayıfım boyum da 165![]()
Prensin hayırlı olsun ,mutlu mutlu büyüt, inşallah sağlıkla kucagımıza alalımmmcanım hayırlı olsun kızcen![]()
Günaydın minik anneler
Herkese öpücükler
Teşekkür ederimm internetten nerden aldınız peki
teşekkür ederim bende listeye ekledim doktora da sorayım ona göre başlarım birine artık :)
benim de öyleee burnum tıkalı geeleri çok rahatsız uyuyorum, sola dogru uyumaya calısıyorum hep sol burnum tıkalıgünaydın canım. sıcak değilde nem mahvediyor insanı. bide insanın burnu hep tıkalı![]()
o konuda umutluyum canim senidenSağol canım. Ay ben çok kötü kaynana olurum kızzzz![]()
Bende aralik sonu olabilirim benimde 2 hafta gec dollenmeydi yakaladi guya ama ben hep sanki aralikta dogurcakmisim gbi hissediom :)Kız ba hele benim bebek geridydi geç döllenme olduydu sonra ilerledi ya ben aralık ayına kaydım aralık sonları doğurcam sanırım![]()
sağol canımcım. evet ayrıntılı ultrason yaptı 15 dakika falan sürdü. en çok kalpten çıkan damarları inceliyo tersmi düzmü diye. beynine midesine herşeyine baktı. kolundaki kemikler bile okadar net görünüyo ki. 160 gr mış. boy artık ölçülmeyecekmiş.herşey yolunda. hadi hayırlısıyla ctesi sende bi git için rahatlasın canım![]()
Günaydın canim gozun aydib kizcenGünaydın minik anneler
Herkese öpücükler
kızlar
hazır meyve sularını içmeyin
prensler prenseslerr ay ben profil fotomu değiştireyim bari kız diye diyePrensin hayırlı olsun ,mutlu mutlu büyüt, inşallah sağlıkla kucagımıza alalımmm
canım dün benim doktorum dedi ki sırt üstü, yüzüstü ve sağa yan yatmak yasak dedi hep sola yatcakmışısz kan akışı için. kendi doktorunuza da bir sorun siz.benim de öyleee burnum tıkalı geeleri çok rahatsız uyuyorum, sola dogru uyumaya calısıyorum hep sol burnum tıkalı(
günaydın canım,bende minimore den liearac alıcamda 100 tl ve üzerine kargo ucetsız yazıyor,sen nasıl kargo ödemedin,başka bir şeyler daha aldın sanırım?Dermomarket,
Dermoeczanem
Minirome
sürekli alışveriş yaptığım siteler,lierak ı miniromeden almıştım büyük boyunu kargo ücretide ödemedim
Günaydın minik anneler
Herkese öpücükler
benimki de öyle dedi işte, o yüzden hep sola yatıyorum canım napiimmmcanım dün benim doktorum dedi ki sırt üstü, yüzüstü ve sağa yan yatmak yasak dedi hep sola yatcakmışısz kan akışı için. kendi doktorunuza da bir sorun siz.