2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de ne güzel önceki 11.7 çıkmıştı ama 10.2 inmiş bi anda. Olsun napalım bebişler iyi olsun yeterki. Senin demirin nasıl peki?
Demir en son 2 haziranda 74du canim.
Pzt dahiliyeye gidicem yine tsh icin hashimoto var birde bende.
O zaman yine baktircam

bana da nadiren o pıtpıt oluyo ama farkettim ki damar atması sanırım kalp atışımla ritmi aynı çünkü. randevuların arası çok uzun yaaaa
Evet beni de 1 ay sonra çağırdı ama isterseniz cinsiyet için 1 hafta içinde gelebilirsiniz dedi. Memlekete gidicem çünkü 1 ay çatlarım :KK47: Dönmedi benim sıpa önünü göremedik. Bol bol sırtını izledik :KK48:

Demir en son 2 haziranda 74du canim.
Pzt dahiliyeye gidicem yine tsh icin hashimoto var birde bende.
O zaman yine baktircam
Bizdede yok yok canım bende hiç dinç bi hamile değilim :KK14: bu sefer tahliller can sıkıcıydı inşallah düzelir. İdrarda enfeksiyon bide az miktar protein çıktı çok canımı sıktı. Enfeksiyon neyse de o protein sıkıntı. Herkes hamileliğin tadını çıkar diyo ama ben haftalar bian önce geçsin istiyorum hep bi endişe hali çünkü :KK14:

Bizdede yok yok canım bende hiç dinç bi hamile değilim :KK14: bu sefer tahliller can sıkıcıydı inşallah düzelir. İdrarda enfeksiyon bide az miktar protein çıktı çok canımı sıktı. Enfeksiyon neyse de o protein sıkıntı. Herkes hamileliğin tadını çıkar diyo ama ben haftalar bian önce geçsin istiyorum hep bi endişe hali çünkü :KK14:
Protein cikinca düşük tehlikesi falanmi Allah korusun.
Bende sut kesigi gibi akintim var diyorum kasinti yanma yoksa ilaca gerek yok diyolar.Aynen ya bisey olursa diye evhamliym hep keske her hafta ultrasondan bakabilsek :p

Protein cikinca düşük tehlikesi falanmi Allah korusun.
Bende sut kesigi gibi akintim var diyorum kasinti yanma yoksa ilaca gerek yok diyolar.Aynen ya bisey olursa diye evhamliym hep keske her hafta ultrasondan bakabilsek :p
Canım protein yüksek ve tansiyon yüksekse allah korusun gebelik zehirlenmesi denen şey var ya o oluyo ne yazıkki. Yani az miktardada olsa olmaması lazım ama doktorum önemli düzeyde değil enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi. Bide gebelik şekerinde çıkabiliyo idrarda protein. İyi bişi değil yani :KK43:

kasıkalrında batma yırtılma tarzında ağrıolan var mı arkadaşlar ..dün ultrasona girdim doktor sorun yok dedi ama önceki hamileliğimde bu tip ağrılar sonunda kanama geçirdiğim için çok korkuyorum..birde burnum tıkanıyo hapşırıyorum o tam bi kabus kasıklarıma bıçaklar saplanıyor sanki

aynen canım yırtılma gibi bende de var,ben hatta adlandıramıyordum bunu

Evet beni de 1 ay sonra çağırdı ama isterseniz cinsiyet için 1 hafta içinde gelebilirsiniz dedi. Memlekete gidicem çünkü 1 ay çatlarım :KK47: Dönmedi benim sıpa önünü göremedik. Bol bol sırtını izledik :KK48:
ikili test yaptırmış mydın o zaman tahmin de bulunmadı mı dr ?
biz de ptsi kesinleştiricez inşallah tabi nazlanmazsa bebişkom bakalımn değişmiş mi :KK53:

ikili test yaptırmış mydın o zaman tahmin de bulunmadı mı dr ?
biz de ptsi kesinleştiricez inşallah tabi nazlanmazsa bebişkom bakalımn değişmiş mi :KK53:
Canım doktor bana 10+2den beri erkeğe benziyo ama kesin bişi diyemem dedi. En son 3 hafta önce yine erkek gibi ama gidip kıyafet alıncak kadar kesin değil dedi. Bidahaki kontrolde netleştirirz dedi ama göstermedi işte bebiş.

Doktordan geldim 16+6 olmusuz 157 gr ve kesin erkek:) iMom diye bi takviye vitamin verdi. Balik yiyemiyodum, (e ve a vitamininden arindirilmis) omega iceriyor. 51 kiloya dusmustum 52.4 olmuaum. Simdilik her sey normal cok sukur. halsizligi soyledim insallah vitamin bi ise yarar

günaydın canım,bende minimore den liearac alıcamda 100 tl ve üzerine kargo ucetsız yazıyor,sen nasıl kargo ödemedin,başka bir şeyler daha aldın sanırım?
Şimdi kontrol ettim 200 ml lierac 85 liraydı fiyat olarak en uygun ordaydı 60 lira üzeri alışveriş yapana dalin bebek yağı 1 lira idi,bide ben makyJımı bebek şampuanı ile çıkartıyorum bebek şampuanı almıştım büyük boy kargo ücreti ödememek için şimdi hatırladım.ama bana en uygun fiyat ozaman orası gelmişti

Back
X