- 26 Haziran 2015
- 719
- 652
- 23
- 36
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #18.881
bir ben cinsiyet öğrenemedim galiba 3 hafta sonra öğreneceğiz :) aramızda medipolde doğum yapacak olan var mı derya hnma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim şuan tam 17 haftalık ve 10 cm çıktı ayyyy bebeğimç çokmu kucuk yaaaaa.Ben 17+1de gittigimde boy olcumu yapmadi.Fl diye bisey olcmus oda nette fl ile 7 yi carpip boy uzunlugu bulunur yaziyor.O zamanda 16 cm cikiyor benimki.Normalde kac olmali hic bakmadim.
Fl de uyluk kemigi uzunluguymus.cimcim16
Hayırlı olsun canım kesinleşmiş artıkDoktordan geldim 16+6 olmusuz 157 gr ve kesin erkek:) iMom diye bi takviye vitamin verdi. Balik yiyemiyodum, (e ve a vitamininden arindirilmis) omega iceriyor. 51 kiloya dusmustum 52.4 olmuaum. Simdilik her sey normal cok sukur. halsizligi soyledim insallah vitamin bi ise yarar
yok kız takılma boyuna kilosu iyi olsun. Daracık yerde duruyolar zaten birden boy atar oBenim şuan tam 17 haftalık ve 10 cm çıktı ayyyy bebeğimç çokmu kucuk yaaaaa
Evet canım haftalar geçse bebişleri de hissetsek bi an öncekiloları maaşallah iyi, sağlıklı olsunlarda gerisi boş :))) şaka maka nerdeyse 4 aylık olduk :))
bizim de öyle bakalım oğluşlar hala oğluş muCanım doktor bana 10+2den beri erkeğe benziyo ama kesin bişi diyemem dedi. En son 3 hafta önce yine erkek gibi ama gidip kıyafet alıncak kadar kesin değil dedi. Bidahaki kontrolde netleştirirz dedi ama göstermedi işte bebiş.
Canım sen o 10 cm.i nerden okudun? Usg kağıdında yazanları yazsana bi bakalım.Benim şuan tam 17 haftalık ve 10 cm çıktı ayyyy bebeğimç çokmu kucuk yaaaaa
Bende çok merak ediyorum inşallah bidahakine gösterirbizim de öyle bakalım oğluşlar hala oğluş mu![]()
ayyy inşallahhBende çok merak ediyorum inşallah bidahakine gösterir
Banada 160 gr dedi ama normslmiş
Evet canım haftalar geçse bebişleri de hissetsek bi an önce![]()
cm bazen bebişin duruşundan daha kısa çıkabiliyor dr her şey iyi dediyse takılmayın hiçBenim şuan tam 17 haftalık ve 10 cm çıktı ayyyy bebeğimç çokmu kucuk yaaaaa
Hamilelik takviminde 110 yazıyo şişko kız bunlar :)ozaman çok iyi :))
tebrikler :)KiZlar simdi yeni doktorumdan geliyorum gayet iyiydi. Kiz oldugu kesinlesti gibi kiz diyelim dedi :)) prensesim geliyooo
Hamilelik takviminde 110 yazıyo şişko kız bunlar :)
Ya bende de oluyo ama ben gaza yoruyorum halacanım ben pıt pıtları hissetmeye başladım :))
Ya bende de oluyo ama ben gaza yoruyorum hala![]()
Hep aynı yerde içerden bişi dokunuyo gibi ama ne bilim ben 18-20. Haftaya şartladım kendimi ondan sanırım gazdır gaz diyorumcanım hepsi gaz değildir ya, ben ayırt ediyorum artık sanki:)))
aynı yerse daha garanti canım :)) benim mesela 15 dakkadır pıt pıt oluyor resmen ve aynı yerde bence kesin o :))Hep aynı yerde içerden bişi dokunuyo gibi ama ne bilim ben 18-20. Haftaya şartladım kendimi ondan sanırım gazdır gaz diyorum![]()