2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin bebekler geldim eve ben yarin doktora gidiyoruz telefndan girdigim icin yazilanlari okuyamadim herkese cokk tsk ediyorum daha iyiyiz sanki teyzeleri akintimiz devam ediyo ama eskisi gibi degil kimler hammis grupta benimle ayni gun olan bisuru arkadasim var burda cok mutluyum sag salim kucagimiza aliriz insallah cok zormus

Merhabalar 2 gün önce öğrenmiştim ben de hamileliğimi kan testinde.bugün 4+2 keseyi gördük cok şükür bu hafta göreceğimizi tahmn etmemiştik hatta ikiz olabileceğini söyledi doktrm rabbm sağlıkla nasip etsin tek çift fark etmz şaşkınz :) daha hamile olduğuma inanabilmiş değilim 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı allahım herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasp etsin ilk oldugu icin cok heycanlıyım bi de 10 aydr istiyordk

Hayirli olsun simdiden ikiz oldugu belli oluyor mu ne guzel bir haber bu :nazar::anneadayı::nazar:

Herkese mrb arkadaşlar
bende ptesi önce evde testle sonra hastanede kan tahliliyle öğrendim..
arasıra buraları okurdum da bu grupta yer alacağım hiç aklıma gelmezdi..

inş hepimiz sağlıkla kucagımıa alırız ve Allah isteyen herkeste bizim yasadıgımız bu duyguyu yasamayı nasip eder..

ocak annesi olabilmek çok heyecanlı..kışı da hiç sevmem ama olsun:)

Hoşgeldin canim aramiza olsun yaza kadar bebisimiz buyur isimiz daha kolay olur rahat rahat gezeriz :anneadayı:

Kizlar hepinize gunaydin bulantim hic yok erken uyaniyorun acikiyorum en onemlisi ise gaz sorunu yasiyorum hic boyle olmazdim karnim sisiyor sancilaniyorum. Gaz problemi yasayan var mi benden baska :oops:

bende gaz problemi yasiyorum ve cok utaniyirum canim buarda show da birazdan hamileler ne yemeli o baslicakmis hadi tv basina

Hayirli olsun simdiden ikiz oldugu belli oluyor mu ne guzel bir haber bu :nazar::anneadayı::nazar:
Çok tşk ederm canım sağlıklı olması bizim için her seydn önemli iki tane kese gördü :) kesin değil ama bakalm 2 hafta sonra gidince netleşir heralde kalp atışı için o zman çağırdı bende de hiç belirti yok bulantı göğüs hassasiyeti filn sabah cok erkn uyanıyorum midem kazınıyor bir iki gündür o kadar bi de adet öncesi kasıkta batma olur ya o var

Çok tşk ederm canım sağlıklı olması bizim için her seydn önemli iki tane kese gördü :) kesin değil ama bakalm 2 hafta sonra gidince netleşir heralde kalp atışı için o zman çağırdı bende de hiç belirti yok bulantı göğüs hassasiyeti filn sabah cok erkn uyanıyorum midem kazınıyor bir iki gündür o kadar bi de adet öncesi kasıkta batma olur ya o var
Ayyyy gözun aydın cnm sağlıkla kucağına almak nasip olur inş ama ikiz olursa düşünsene nasıl güzel bir duygu :-)

Masallah canim sanirim erken benimde bulantim falan baslamadi daha 6. 7. Haftadan sonra baslar. Bir tek dizilerde bulantiyla hamile oldugunu ögreniyorlar anlasilan gercekte hicte oyle degilmis. :KK76:

bende gaz problemi yasiyorum ve cok utaniyirum canim buarda show da birazdan hamileler ne yemeli o baslicakmis hadi tv basina

Tek degilim bu konuda demekki hamilelerde olurmusta erken oldu gibi geldi bana. Bende utaniyorum ama bu da saglik problemi elimizde degil canim bol bol tek kalcaz artik hahah :anneadayı::KK48:

Tek degilim bu konuda demekki hamilelerde olurmusta erken oldu gibi geldi bana. Bende utaniyorum ama bu da saglik problemi elimizde degil canim bol bol tek kalcaz artik hahah :anneadayı::KK48:
uhahhaha haklisin canim bende oldu olmazdi hic bide kasiklarim cok agriyo bide cok uyuyorum deli gibi limona tuz

Kızlar bende ocak annesi olmak istiyorum 10 aydr calısıyorz olmadı bi turlu yasım 26 5 ay doktora gttm takip yaptrdm yumurtam olusuyor diye ve bir yıl gecmdi diye tedavi vermdilqg 9 nisan son adetim salı adet gunum koyu kıvamlı beyaz akıntı gelmeye basladı cok az birazda karın agrısı bu akıntı adet habercimisi sızce hayırlısıyla olmam inş

Benide alın aranıza sanırım hamişim :anneadayı:

Eklentiler

• 20150503_104417.webp
    20150503_104417.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar bende ocak annesi olmak istiyorum 10 aydr calısıyorz olmadı bi turlu yasım 26 5 ay doktora gttm takip yaptrdm yumurtam olusuyor diye ve bir yıl gecmdi diye tedavi vermdilqg 9 nisan son adetim salı adet gunum koyu kıvamlı beyaz akıntı gelmeye basladı cok az birazda karın agrısı bu akıntı adet habercimisi sızce hayırlısıyla olmam inş
Canim insallaj hamilesindirde aramiza katilirsin.herkesde farkli belirtiler oluyo canim.adet gunun gecmeden pek anlasilmiyo.cunku belirtiler hep ayni.cok stres yapip kafaya takma bazinseylerde psikolojik oluyo.Bol bol dua et canim Allahtan hayirlisini iste.insallah iyi haberlerini aliriz.

Kizlar yarin ilk doktor kontrolum var.ilk kontrolde hangi testler yapiliyo.ben mart ayinda butun testlerimi yaptirmistim.sadece d vitaminim ve demirim cok dusuk cikmisti.ve buna bagli olarakda kansizlik.

Ins adet olmam aranıza girerim ilk kez uye oldum daha önce uye olmadan okuyodum artık bend burda hamis olarak yazmak istyrm :)

Bende en büyük belirti kasık ağrısı ve üşüme idi :-) evde test yaptınmı peki hiç

Back
X