2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar yarin ilk doktor kontrolum var.ilk kontrolde hangi testler yapiliyo.ben mart ayinda butun testlerimi yaptirmistim.sadece d vitaminim ve demirim cok dusuk cikmisti.ve buna bagli olarakda kansizlik.
Ayyy hadii hayırlısıyla gör bebişini cnm bende cuma gidicem inşaAllah :-)

Evet yaa cok merak ediyorum ve insan gormeden tam olarakda inanamiyor.hayirlisiyla gorelim minnoşlarimizi:anneadayı::nazar:
Dimii yaaa görmeden emin olamıyor insan...ama Allahtan bu kasık ağrısı hiç durmadan devam ediyor unutmamızı engelliyor :-) korkudan evde doğru dürüst elimi birşeye surmuyorum valla :-)

Dimii yaaa görmeden emin olamıyor insan...ama Allahtan bu kasık ağrısı hiç durmadan devam ediyor unutmamızı engelliyor :-) korkudan evde doğru dürüst elimi birşeye surmuyorum valla :-)
Ay evet canim kendilerini unutturmuyolar.bendede aynen kasık ağrılari devam.naz niyaz hat safhada hep tenbellik yapiyorum.

Kızlar bende ocak annesi olmak istiyorum 10 aydr calısıyorz olmadı bi turlu yasım 26 5 ay doktora gttm takip yaptrdm yumurtam olusuyor diye ve bir yıl gecmdi diye tedavi vermdilqg 9 nisan son adetim salı adet gunum koyu kıvamlı beyaz akıntı gelmeye basladı cok az birazda karın agrısı bu akıntı adet habercimisi sızce hayırlısıyla olmam inş

Umarim hamilesindir canim bende 8 ayin sonunda hamile kaldim. Allah buyuktur insallah katilirsin aramiza

Masallah canim sanirim erken benimde bulantim falan baslamadi daha 6. 7. Haftadan sonra baslar. Bir tek dizilerde bulantiyla hamile oldugunu ögreniyorlar anlasilan gercekte hicte oyle degilmis. :KK76:

Kesinlikle bende hiç belirti yok inanmıyorm zatn ben 10 aydr istiyordm o zamnlardan farklı değilim hatta internnte yazılanları okuyunca hamileyim sanıyordm kendimi cok şükür rabbm nasip etti

Kizlar yarin ilk doktor kontrolum var.ilk kontrolde hangi testler yapiliyo.ben mart ayinda butun testlerimi yaptirmistim.sadece d vitaminim ve demirim cok dusuk cikmisti.ve buna bagli olarakda kansizlik.

Hadi hayirlisi canim ne heyecanli olur insan ilk kez goruceksin sonucta.:KK49:doktor vitamin falan verir o zaman. Guzel haberlerini bekliyoruz senin ve bebisin. Ben daha gidemedim doktora mayis ortasi gidicem sanirim.

Back
X