2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle bende hiç belirti yok inanmıyorm zatn ben 10 aydr istiyordm o zamnlardan farklı değilim hatta internnte yazılanları okuyunca hamileyim sanıyordm kendimi cok şükür rabbm nasip etti

Cok sukur canim bende 8 aydir istiyordum. Senin gibi cogu kez de kendimi hamile sandim kasik agrilarindan dolayi. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.:anneadayı:

Cok sukur canim bende 8 aydir istiyordum. Senin gibi cogu kez de kendimi hamile sandim kasik agrilarindan dolayi. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.:anneadayı:
Aminnn. İnşallah canım şu iki hafta geçsn diye bakıyorm kalp atışlarını duymayı bekliyorm hiç bitmiyormuş endişe stres hamile kalmakla bitmiyormuş pozitifi gör keseyi gör kalp atışını duy :) eminm böyle devam edicek :)

Aminnn. İnşallah canım şu iki hafta geçsn diye bakıyorm kalp atışlarını duymayı bekliyorm hiç bitmiyormuş endişe stres hamile kalmakla bitmiyormuş pozitifi gör keseyi gör kalp atışını duy :) eminm böyle devam edicek :)

Doğurana kadar rahat yok bize sonrada aman hasta olmasin doydumu doymadi mi annelerin telasi bitmez. Ama simdiden harika bir duyguymus. Bende daha gitmedim canim doktora ayni endiseler bende de var. Burda istedign zaman gidemiyorsun doktora. Bide cok aceleci bir insanim sabretmek cok zor geliyor bana :( ilk bebisim dustu kese var mi yok mu hersey normal mi kafamda deli sorular...Allah buyuktur :anneadayı::nazar:

Doğurana kadar rahat yok bize sonrada aman hasta olmasin doydumu doymadi mi annelerin telasi bitmez. Ama simdiden harika bir duyguymus. Bende daha gitmedim canim doktora ayni endiseler bende de var. Burda istedign zaman gidemiyorsun doktora. Bide cok aceleci bir insanim sabretmek cok zor geliyor bana :KK43: ilk bebisim dustu kese var mi yok mu hersey normal mi kafamda deli sorular...Allah buyuktur :anneadayı::nazar:
Cok korkuyorum zaten keseyi gördm düşük neden oldu canm kaç aylıktı? Ilk aylar önemli diyorlar ya hiçbir sey yapmıyorm zatn

Ebnaz sen keseyi gördun mu ne kadarlik evlisn ilk bebisn kac ayda oldu

5 gun sonra 2 yillik evli olucam canim. Ilk bebis 5 denemede oldu baya problemliydi dustu kist falan oldu. 8 ay sonra 2. Bebis yolda hamilelik testi bide kandan hamile oldugumu ogrendim.Yarin randevu alicam gidip gormek icin. Sen kac yillik evlisin ? Daha once hamile kaldin mi ?

Ay evet canim kendilerini unutturmuyolar.bendede aynen kasık ağrılari devam.naz niyaz hat safhada hep tenbellik yapiyorum.
Gorumceme falan yada akrabalara ziyarete gittiğimizde ben yardın etmek için kalkıyorum benimki hemen önüme dikiliyo sen gezme kalma getirme göturme :-) :D

Cok korkuyorum zaten keseyi gördm düşük neden oldu canm kaç aylıktı? Ilk aylar önemli diyorlar ya hiçbir sey yapmıyorm zatn

Sen keseyi gordun mu bi kez daha gozun aydin canm :) 5 6 haftalikti dustugunde neden oldugunu inan bilmiyorum turkiyeden belcikaya arabayla gittim. Hamile oldugumu hic anlamadim. Acilde kanamayla hamile oldugumu ogrendim 2 hafta sonra dustu kanamam hic durmadi ama bebek varken bile.

Hadi hayirlisi canim ne heyecanli olur insan ilk kez goruceksin sonucta.:KK49:doktor vitamin falan verir o zaman. Guzel haberlerini bekliyoruz senin ve bebisin. Ben daha gidemedim doktora mayis ortasi gidicem sanirim.
Pazartesi gunu ogrenmistim.bir hafta zor dayandim vallaha.sen nasil sabredecen canim mayis ortasina kadar:110:

Sen keseyi gordun mu bi kez daha gozun aydin canm :) 5 6 haftalikti dustugunde neden oldugunu inan bilmiyorum turkiyeden belcikaya arabayla gittim. Hamile oldugumu hic anlamadim. Acilde kanamayla hamile oldugumu ogrendim 2 hafta sonra dustu kanamam hic durmadi ama bebek varken bile.
Canım ben persembe günü hamile oldugumu öğrendm 2 Nisan son adetin dün de doktra gittim işte ben göreceği düşünmezken görüldü kese hatta iki tane olabilir dedi işte bakalım Allahm korusun kucağıma almayı nasip etsin ilk fotografını bile verdi doktor:)

Ben 10 aylik evlym bitrdk 10 ayı hc korunmadk hic hamile kalmadm cok istdm iki farklı doktora gttm birine iki ay digrne uc ay klomen istdm vermdlr bir yil dolmadı diye

Canım ben persembe günü hamile oldugumu öğrendm 2 Nisan son adetin dün de doktra gittim işte ben göreceği düşünmezken görüldü kese hatta iki tane olabilir dedi işte bakalım Allahm korusun kucağıma almayı nasip etsin ilk fotografını bile verdi doktor:)

Masallah canim icini rahat tut. Insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi. Ilk bebislerin mi cifte mutluluk resmen :KK19:

Mrb cnm benimde son regl 2 nisan seninle aynıyız ben 23 nisanda öğrendim hamile olduğunu :-) yani fazla erken oldu sen keseyi gormussun ben daha gitmedim doktora acaba gorurmuyum bende :-) çok heyecanlandım

Ben 10 aylik evlym bitrdk 10 ayı hc korunmadk hic hamile kalmadm cok istdm iki farklı doktora gttm birine iki ay digrne uc ay klomen istdm vermdlr bir yil dolmadı diye

Bir yil dolmadan bise yapmazlar psikoloji cok onemli cok dusunme stres yapma hesap yapma canim doktor bana bir tek bunu onermisti.

Back
X