2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde ilk bebisim dustu yarin randevum var.keseyi gorcem. :KK54:ama kotu bisi dicek diye korkuyorum he p. :KK17:

Gecmis olsun hadi hayirlisi guzel haberler bekliyoruz icini rahat tut canim dusukten sonra genelde saglikli normal gebelikler oluyor. Hersey yolunda gidicek insallah.Doktordan cikinca yaz bize :KK49::nazar:

Yawrum ben alttan baksın istemiyorum oyuzden geç gidim diyorum :-) ama içeriye girmiyomuş ultrason galiba sadece dokunduruyolarmıs aman herkes bişe soluoo

Kaçışın yok bebişimmm :))) Smear testi alacak ilk gittiğinde sen gene de hazırlıklı git :)) Kız daha dur bu başlangıç alışman lazım :-):-)

Canim ne zaman gidiliyor orda niye gidilmiyor.burda da devlete gidemiyorsun istedgn zaman sira gelmiyor ama..ozeller olmasa bizde hemen gidemezdik galiba.

Canim burda ozel devlet ayrimi yok. Bir yani doktorum tatildeymis o yuzden henuz alamadim yogun oluyor bide. Randevusuz pat diye gidip kontrol olunmuyor ne yazikki.

Gecmis olsun hadi hayirlisi guzel haberler bekliyoruz icini rahat tut canim dusukten sonra genelde saglikli normal gebelikler oluyor. Hersey yolunda gidicek insallah.Doktordan cikinca yaz bize :KK49::nazar:
Ins cnm ya ins bebislerimizi kucagmza alablrz.evet dusukten sonra oyle olur diyorlar.bazen kendmi iyi hissediyorum bazen kotu.iyi olunca aman bisey mi oldu diye dusunuyorum.psikoloji etkileniyor iste ilkinde bu kdr evham yapmamstim.tamam canm allahin izniyle yazarim tabikiii ins mutlu haberleri.:KK73:

Cok şükür tüp bebeğe gerek kalmadi. 2 ay yumurta takibi ve rahim filminden sonra Allah nasip etti... yaza fudunuyorduk tüp bebek gerek kalmadi şükür. :)

Masallah canim Allahta umut kesilmiyor bir arkadasimda tup bebege bir ay kala kendiliginden hamile kaldi.Allah tamamina erdirsin. Beklemenin karsiligini fazla fazla alirsin insallah :anneadayı::nazar::KK46:

Aynen iyiki varlar devlet hastanesi cekilmez yoksa zaten insana insan gibi davranmiyorlar.
Evet ama maalesef o kdr sigortamiz odeniyor.birde ozele bissuru para yagdiriyoruz.daha uygun ozellerde var ama gitmisken daha iyisi olsun derken bos yere kaziklaniyoruz.devlette zaten hastaya hayvan gibi davraniyorlar.tr nin aci gercekleri iste..

Evet ama maalesef o kdr sigortamiz odeniyor.birde ozele bissuru para yagdiriyoruz.daha uygun ozellerde var ama gitmisken daha iyisi olsun derken bos yere kaziklaniyoruz.devlette zaten hastaya hayvan gibi davraniyorlar.tr nin aci gercekleri iste..

Haklisin katiliyorum canim.Turkiyede saglik sektoru ticarethane gibi calisiyor.

Iyi hemen asilama yapmislar canim cok dikkat et kendine.
Canm özele gittim belki ondan devlette bi senenin dolmasını bekliyorlar ama burda doktrm beklemedi spermde sıkıntı vardi sonucta süreç uzayabilir demişti doktr aşılama doktrmn önerisiydi biz biraz sabırsızlandk normalde 6 ay dha bekleyebilirsinz demişti cok şükür çok beklemedik Allahm herkese Nasip etsin sağlıkla kucağımza alalım

Canm özele gittim belki ondan devlette bi senenin dolmasını bekliyorlar ama burda doktrm beklemedi spermde sıkıntı vardi sonucta süreç uzayabilir demişti doktr aşılama doktrmn önerisiydi biz biraz sabırsızlandk normalde 6 ay dha bekleyebilirsinz demişti cok şükür çok beklemedik Allahm herkese Nasip etsin sağlıkla kucağımza alalım

Anladim canim iyi yapmissiniz beklememissiniz. Amin aminnnnn canimm :anneadayı:

Back
X