2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende oyle iciyordum cnm ama cok yan etksi var.dokundu bana.dr uma dedim manyaklastiriyo beni diye o da vajinadan kullan dedi.burda da gordum oyle kullananlari.hem midem rahat ediyor.boyle kullanmak daha yararliymis diye de duydum cnm.yani hem asagidan hem yukardan kullanilabiliyor :)

http://www.ilacprospektusu.com/ilac/101/progestan-100-mg-30-yumusak-kapsul

Canim eminsn dimi burdada icilmesi gerektigi yaziyorda bebegine zarar verme yanlis kullanip :(

Hımm :)

:)) Ben de içiyorum,, kullanımı da okudum diyorum nasıl alttan kullanılıyor, hapı yuttuk (!) dedim alttan kullanılıyor denilince:)
Iki turlu de kullanilabiliyor cnm.yan etkileri coksa dr unuza sorabilirsiniz.ben hergun mideme ilac yollamak istemiyorum.hemde sersem yapiyor.midemi bulandiriyor cok.

Anladim canim bendeki jel olani iste.Midem hassas diye Birde folidoce +tiroid hapi kullaniyorum ekstra bi hap daha olmasin diye jel tercih etti doktorum.Kullanimida kolay zaten.Bebeklerimiz tutunsunda herseye raziyiz.
Evet oyle yaziyor.ama dr um kullanabilirsin dedi hatta ebemde dedi cnm.icinde yazmiyor oyle bisi.jelleri de var zatn.

cimcim canim oncelikle hayirli olsum kesen kac cm mis benim sat 28mart senin ne zaman bana 15gun sonra dedi doktor..turkuazim ve zeynebim ins bebeklerimiz bize tutunur ve herseye degerler

Kızlarrrr ben burda yazanlardan duydum ikinizde doğrusunuz bazılarında bu ilaç bas dönmesi çok yaptığı için doktor fitil olarakta kullandırtıyomuş ama fitil olunca ilaç miktarını büyük ihtimal arttırıyor sanırsam :-)
Benim gunde iki tane.arttirmadi miktarini.hatta boyle daha iyi etki ediyormus diye duydum:) sadece bazen geri akiyo.yatarsan sorun yokta.bazen cok sikisirsam wc ye gitmem gerekiyor.ya da sabah kullandgmda ise gidiyosam az bisi cikiyo galiba:KK70: ama hic lekelenmem olmadi cok sukur.sanirim baya ise yariyor hemde sersem gibi olmuyorum en azindan mideme de zarar vermiyorum:KK73:

1431013348672.webp bunlar ilaclarim kizlar buda yememiz gerekenlermis 1431013348672.webp 1431013427810.webp 9

s

esenin sat ne zaman kuzum benim28mart ama doktor 15gun sonra dedi
Benmde 27 mart tatlim.su an 7.haftama bastim galiba ben.haftaya duyariz demisti dr umda ama sen 7. Haftama yeni girmis olucam diyince erken oldugunu dusundum.acaba beni mi gec cagiriyor dr dedim:KK71: cars gidicem ben nasipse.gec yumurtlamadiysan senle de ayniyiz.:KK37:

Slm kizlar allah kismet ederse bende ocak annesi olacagim bugun dk gittim kese pek gozukmedi golge gibi dedi dk ins kotu bisey olmaz en son 4 nisanda adet oldum 5.haftaya girdik ins hcg olcturdum 756 cikti sizlerin nasil endiselenmek istemiyorumm

Eklentiler

• IMG_20150507_184700.webp
    IMG_20150507_184700.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 94
Slm kizlar allah kismet ederse bende ocak annesi olacagim bugun dk gittim kese pek gozukmedi golge gibi dedi dk ins kotu bisey olmaz en son 4 nisanda adet oldum 5.haftaya girdik ins hcg olcturdum 756 cikti sizlerin nasil endiselenmek istemiyorumm
Benim en son adeti iki gun gece 924 du.kese gorununce bidaha olcturmedi dr cnm.hayirli olsun hosgeldin aramiza

Benmde 27 mart tatlim.su an 7.haftama bastim galiba ben.haftaya duyariz demisti dr umda ama sen 7. Haftama yeni girmis olucam diyince erken oldugunu dusundum.acaba beni mi gec cagiriyor dr dedim:KK71: cars gidicem ben nasipse.gec yumurtlamadiysan senle de ayniyiz.:KK37:
ben pkoluyum kuzum bana doktor 15gin sonra gel dedi senden 1hafta sonra yani ayy ims duyariz kesem 1.5cm mis senin kac

Back
X