2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım sagol,öyle haklısın ama elde değil,dünden beri canım sıkıldı,anlamıyorum ama anladıgım kadarıyla,bu enfeksiyonlar var gibi,değerlerim minumum ve maximumdan yüksek görünüyor ama hayırlısı yarın 3.30da gidecem bende

canımmcım çok tşk,acaip heyecan var zaten,vakit daraldıkça..
ihtiyacım var cidden şu toxoplasma cmv testleri birazcık keyfimi kaçırdı..
yarın 3.30da gidecem inş,okuldan sonra..gelişmeleri yazarım

noldu canım o kısmı atlamışım ben
2 gündür çok yoğunum ara ara bakıyorum
hem yarın zaten dr a gidiceksin
hiç sıkma tatlı canını
yaşayacağın keyfi düşün olur mu bitaneciğimmm

Sayilir canim esim karacabeyli ben yalovali :) astsubaydi istifa etti esim bursaya yerlestik. Niluferdeyim canim sen nerelerdesin :)
Ben Osmangazi hayatım kuşum ben fomarada medicalparka gittim bugun ilk defa özlem oruç sevdim ama ilgiliydi kibardı güzelce bilgiler verdi haftaya da kontrol randevusu verdi kalp atışları için gönderdi :-) genelde kadın doğumcular çok yoğun olduğu için ayakta bilgi veriyolar resmen bununla oturduk o konuştu ben sormak istediğim herşeyi sordum beğendim yani ilk görüşmeyi :-)

Ay canim saolasin bisey demedi dr.ben simdi dikkat ettim ark sorunca.:nazar::nazar: Canm hepimizinki ins sorunsuz buyusunnnn

amin canımmmm
biz de fazla pimpirikliyiz galiba

annem diyo ki böyle giderse sen 9 değil 99 kez doğurursun
içimden dedim 99 kez olsa iyi:))

ahhhhh şu 3 ayı bi atlatsaydık kızlar

Ben Osmangazi hayatım kuşum ben fomarada medicalparka gittim bugun ilk defa özlem oruç sevdim ama ilgiliydi kibardı güzelce bilgiler verdi haftaya da kontrol randevusu verdi kalp atışları için gönderdi :-) genelde kadın doğumcular çok yoğun olduğu için ayakta bilgi veriyolar resmen bununla oturduk o konuştu ben sormak istediğim herşeyi sordum beğendim yani ilk görüşmeyi :-)
Orda bahar hanima gitmistim ben kadin doguma hamile kalmadan 4 ay once filan genel kontrol amacli ama biraz bana paraci geldi isyerinde hamile arkadasim var ona gidiodu halada ona gidio ama dedigim hbi bana biraz paraci geldi. Bende esentepede ibrahim avciyi duydum ona gtcem sanirim

Orda bahar hanima gitmistim ben kadin doguma hamile kalmadan 4 ay once filan genel kontrol amacli ama biraz bana paraci geldi isyerinde hamile arkadasim var ona gidiodu halada ona gidio ama dedigim hbi bana biraz paraci geldi. Bende esentepede ibrahim avciyi duydum ona gtcem sanirim
Dene cnm daha çok başlarındayız çünkü :-)

Kizlar bakin benim minnak bu.yukarda da yaziyor 13.6 cm diye.nasilsiniz teyzeleri.kese gormeye gidenlere de fikir olsun:). :anneadayı::nazar::KK46:
ayy çok sevindim 41 kere maşallah canım,darısı bize şimdi daha da heyecanlandım kese o ortadaki boşlukmu canım

noldu canım o kısmı atlamışım ben
2 gündür çok yoğunum ara ara bakıyorum
hem yarın zaten dr a gidiceksin
hiç sıkma tatlı canını
yaşayacağın keyfi düşün olur mu bitaneciğimmm
canım evet akşamdan akşama girince falanda çok yazılmış oluyor bazen kaçıyr olsun..benim toxoplasma ve cmv test sonuçlarım geç belli olacaktı ben dün gördüm sonuçları analamdım beni endişelendirdi,,o enfeksiyonlar var gibi hissettim inş yanılıyorumdur..

çok tşk ederim desteğin için canım....

buarada kese gören diğer arkadaşlarıma hayırlı olsun,yeni gelenler hoşgeldiniz..

ayy çok sevindim 41 kere maşallah canım,darısı bize şimdi daha da heyecanlandım kese o ortadaki boşlukmu canım

canım evet akşamdan akşama girince falanda çok yazılmış oluyor bazen kaçıyr olsun..benim toxoplasma ve cmv test sonuçlarım geç belli olacaktı ben dün gördüm sonuçları analamdım beni endişelendirdi,,o enfeksiyonlar var gibi hissettim inş yanılıyorumdur..

buarada kese gören diğer arkadaşlarıma hayırlı olsun,yeni gelenler hoşgeldiniz..
Evet cnm o bosluk keseymis.sagdaki beyaz cizgide bagi dedi dr.allahim insllah hepimiz saglkli gideriz bu yolda

eeee aşk olsun sanaaaaaaa
o enfeksiyonlar var gibi hissettim de ne demek
müneccimlik yasak

hadi bugünün tadını çıkar
yarın sevgiliyle buluşuluyor naberrrrrrrr
gör bak o keseyi
belki kalp atışını da duyarsın annesi
sana sürpriz yapar
mutluluk konusunda ketum olmayalım tadını çıkaralım canım olur muuuuuu

Kızlar GS yazısının yanındaki kese bıyutuysa benimki 7.94 mm yazıo normal mi bu? Muhtemel doğum tarihi de 3ocak yazıo :))

Back
X