- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #4.321
canım ben 5.haftada görmüştüm ultrasonda
ultrason derken karında gördüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben 5.haftada görmüştüm ultrasonda
Ne güzel canım rabbim bi an önce bekleyenlere de nasip etsin. Bakalım pzt günü biz ne görücezKarindan canim.5+3gunluk demisti.Bu ctesi kalp atisina gidicez
Bat günü hcg değerin kaç çıkmıştı ki canım? Benim hcg düşük gibi oyüzden bekleyim diyorum ama sabırsızlanıyorum tabiCanım benim batın üzerinden 6 gün geçince gittiğimde görmüştük keseyi çok şükür, hani çok telaş yapıyorsan için rahat etmiyorsa 2-3 gün erken gidersen de görebilirsin bence.
Ne güzel canım rabbim bi an önce bekleyenlere de nasip etsin. Bakalım pzt günü biz ne görücezSat üzerinden 9 gün geçmiş olucak yani 5+2 olmuş olcak.
ben duyamadım canım şuan 6 haftalık olmak üzereyim. 13 gün sonra geldiğinde kalp atışını duyarız dedi doktorum. Ama geçen haftaya göre süpersin dedi. çoook mu çook mutlu oldum :)GÇeken cuma Gittim bende 4 mm idi. Bu cuma yine gidicez. Çok meraktayım kalp atışı duycam mı diye
Kızlar bi sorum olucak. Benim sat 16 nisan. 14 mayıs bhcg 32 16 mayıs bhcg 121 ve 18 mayıs bhcg 271 çıktı. Birdaha da test yaptırmadım dr.a da gitmedim değer henüz düşük diye. Ayın 25inde gitmeyi düşünüyorum sat.ın üzerinden 9 gün geçmiş olcak. Gittiğimde keseyi görmek istiyorum ama dr.a gitmediğim in de endişeleniyorum. Sanki değer artmayacakmış gibi negatif şeyler geliyor aklıma. Aslında ne bi kanamam ne de başka bi şikayetim yok. Sizce dr.a daha erken mi gitsem?
Bende gunde 3 4 tane icerdim ogrenince biraktim simdi kokusuna tahammulum yok....3 gun gecince hcg 152 cikti sali gideyim o zaman bundan once bi dusugum oldugu icin biraz hassas oluyo insan bide sigara derdim var iki nefes alip atiyorum bide kurtulsam super olucak
Doktorlar genelde en kotusunden konuşmaya baslarlar....insallah saglikla kucagina alirsin canimm
Benim de sat 13 Nisan.Sehriistanbul benimde 13 nisan ayniyiz senin degerlerin bayagi yuksek sen erken dollenme olabilirsin cunku ben pko hastasiyim o yuzden gec dollenme oldugunu biliyorum.ikiz icin ultrason haricinde belli olacagini sanmam
Evet vajinalle gördük. Vajinelden herkes korkuyor ama çekinecek bir durum yok bebeğe de zarar-ı yok.Sen vajinal ultrasonla mi gordun.13.nisanlar cogaldi
Ama ciddi soyluyorum bi k.dogum doktoru adetten 14 gun sonra hormon testi istemisti ve butun değerlerim yuksek cikti haliyle senin asla cocugun olmaz diyip geri gonderdi resmen beni.Tabi o zaman 14.gün yumurtlama gunu degerlerin max.seviyede olmasinin normal oldugunu bilmeden aglayip durdum...Teşekkür ederim içimi rahatlattınız. .)
Iyi bir doktor bulmak çok önemli aynı şeyi 2 senedir yaşıyorum. Bana çocuğun olmaz dedi doğum kontrol hapı verdi bi doktor. Bunları iç kistini at dedi. Halbuki kist falan yoktu. Ağlaya ağlaya eve döndüm.Ama ciddi soyluyorum bi k.dogum doktoru adetten 14 gun sonra hormon testi istemisti ve butun değerlerim yuksek cikti haliyle senin asla cocugun olmaz diyip geri gonderdi resmen beni.Tabi o zaman 14.gün yumurtlama gunu degerlerin max.seviyede olmasinin normal oldugunu bilmeden aglayip durdum...
Ama ciddi soyluyorum bi k.dogum doktoru adetten 14 gun sonra hormon testi istemisti ve butun değerlerim yuksek cikti haliyle senin asla cocugun olmaz diyip geri gonderdi resmen beni.Tabi o zaman 14.gün yumurtlama gunu degerlerin max.seviyede olmasinin normal oldugunu bilmeden aglayip durdum...