- 27 Aralık 2011
- 63.356
- 61.087
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #4.981
Ben de vajinal istemiyorum. Eşim de gelecek. Beni öyle görmesini istemem tabi![]()
aslında göremez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de vajinal istemiyorum. Eşim de gelecek. Beni öyle görmesini istemem tabi![]()
Valla cnm ben zararindan korktuğum dan değil benim ki psikolojikti oğluma hamileyken oldu oğlum şu 4.5 yaşında ve ben hala asamadim o korkuyu seni de tebrik ediyorum ayakta alkisliyorum en son yapacağım şeylerden biri cesaretim yok yani all ah a büyük soylemeyim :)Vajinal muayeneden hiç korkmayın kızlar Zararlı değil ben o kadar alıştım ki artık annem eşim herkes geldi sanırım doğuma da herkesi sokcamben dün vajinalle duydum kalp atışını.
sanırım bazen gecıstırmelık bulantılar olmuyorAynen öyle ha bi hafta önce ha bi hafta sonra yarın duyarsin cnm sende ben 6+3te duydum
Bu arada bulantısı olan arkadaşlar sade maden suyu içmeyi deneyin iyi geliyor bi de beyaz leblebi
Kusmaktan çok korkuyorum umarım kusmam benim bulantım daha çok geniz akıntısına bağlı olan bulantilar gibi resmen sinuslerimde başlayan ağrıyı takiben geliyor aslında bi sprey sıksam ne bulantim olacak ne başka bişeyim ama gebelikte kullanılan burun spreyi var mı bilmiyorum doktora danismam gerek unutmuyorum hatta öyle ki midem acayip agriyordu hastanede doktora sormayı unuttum kesede kan goruluncesanırım bazen gecıstırmelık bulantılar olmuyor
kusmak şart oluyor bazı durumlarda.
Canım hayırdır..hamileliklerinin çok rahat geçtiğinden bahsemistin.ne kűrtajiYarın gideceğim. Umarım onay çıkar.Doktor onay çıkmaz kürtajın sınırı var dedi. Bir an önce yaptır dedi.
bende bulantılar için bişiler isteyecegım. artık kusmalar eşlik edıyorKusmaktan çok korkuyorum umarım kusmam benim bulantım daha çok geniz akıntısına bağlı olan bulantilar gibi resmen sinuslerimde başlayan ağrıyı takiben geliyor aslında bi sprey sıksam ne bulantim olacak ne başka bişeyim ama gebelikte kullanılan burun spreyi var mı bilmiyorum doktora danismam gerek unutmuyorum hatta öyle ki midem acayip agriyordu hastanede doktora sormayı unuttum kesede kan gorulunce
Gözlüklerime inanamıyorummmmm kimleri görüyorum burdaValla cnm ben zararindan korktuğum dan değil benim ki psikolojikti oğluma hamileyken oldu oğlum şu 4.5 yaşında ve ben hala asamadim o korkuyu seni de tebrik ediyorum ayakta alkisliyorum en son yapacağım şeylerden biri cesaretim yok yani all ah a büyük soylemeyim :)
Canım hayırdır..hamileliklerinin çok rahat geçtiğinden bahsemistin.ne kűrtajigeçmiş olsun.
inşallah hayırlısı olur hakkında.İlk gebeliğim berbattı. Bunda başta iyi gidiyordu sonra mahvoldum vaalaha.. Kalp problemim yüzünden doktordan onay almam lazım gebeliğin devamı için.
Canm kesin duyarsn 6+2 de özelde gittiğim doktrmda sesini bile dinletti ekranda da gördk.7+1de devlete gittim orda da ekranda gördm çok şükür normalde devletteki aletler cok iyi degil ona rağmen gördm 7 haftalık olmuşsn sende Allah'ın izniyle duyarsınaman zaten 1 hafta daha bekler gıdersın dimi? ılkınde vajınal baktı
o yuzden bır daha baktırmam. beklerım acelem yok
hem duyulur heralde tam 7 haftalık olmus oluyor.
yarın duyarız ınsallah.Canm kesin duyarsn 6+2 de özelde gittiğim doktrmda sesini bile dinletti ekranda da gördk.7+1de devlete gittim orda da ekranda gördm çok şükür normalde devletteki aletler cok iyi degil ona rağmen gördm 7 haftalık olmuşsn sende Allah'ın izniyle duyarsın
Banucum ben seni 2012 de hatta 2011 sonu. Bebek düşünürken umudumuz Ocak ayı gurubundan tanıyorum CNm simdi hamileni sanırım Rabbim Hayrli etsin gözün Aydın dogru hatırlıyorum dimi![]()
Inş devam etmesine karar verir cnm.halıları atıyordum balkonlara diye anlatmistin bana ilkinde.cok rahattim diye anlatmistin..bana da boL bol yürüyüs yapmamı tavsiye etmistin.. tedavisi yok mu bununİlk gebeliğim berbattı. Bunda başta iyi gidiyordu sonra mahvoldum vaalaha.. Kalp problemim yüzünden doktordan onay almam lazım gebeliğin devamı için.