- 17 Aralık 2014
- 398
- 308
- 103
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #5.101
Yeni eve geldim kızlar dualarınız iyi dilekleriniz için yanımda olup bana destek verdiğiniz için sizlere cok teşekkür ederim malesef benim hamilelik serüvenim bitti beta hcg değerim cok yavaş yukseliyormus kese iyi durumda yolk sac var ama şansım yüzde birden daha azmış doktor haftaya kürtaj dedi bu gittiğim ikinci doktordu ikiside aynı şeyleri söyledi son bir umut cuma gününe başka bir doktora randevu aldım oda aynı şeyleri söylerse cumartesi kürtaj olucam cok Üzgünüm yıkıldım Rabbim sizin meleklerinize uzun ömürler versin inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrularınızı ben artık ocak annesi olamıycam; sizlerin herşey gönlünüzce olsun sağlıklı hamilelikler diliyorum hepinize hersey için teşekkürler Allaha emanet olu kızlar
BaharKenan35, mesajını görünce çok üzüldüm gerçekten ama Allahtan ümit kesilmez.Ben hala kötü
düşünmüyorum, böyle ornekler olabiliyormuş canım ,sen bir de sonradan pişmanolmamak için 3. bir doktora da görün olmazsa hayırlısı deriz.
Sonuç ne olursa olsun kendini de çok hırpalama ; ben Eylülden bu yana 9 ay içinde 3.kez hamile kaldım ,ikisi düşük oldu ve bu tuttu mesela çok şükür.Çok çabuk hamile de kalabilirsin 1 ay 2 ay gibi zamanda.Tabii ki hayırlısı olsun ..Ama nolur üzülme , çok dua edicem sana ,söz...