- 1 Aralık 2014
- 299
- 371
- 133
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #6.101
onu nasıl hesaplıyorsunuz
benm doktor hiçbirşey demedi bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende anlamıyordum önce sonra senin gibi sorunca öğrendim :)arkadaşlar gülmeyin ama bu 5+5 ler 6+2ler ne ? hep konuşuluyor ama hiç anlamıyorum![]()
Son adet tarihin ne canım seninonu nasıl hesaplıyorsunuzbenm doktor hiçbirşey demedi bana
sat (yani son adet tarihine) göre hesaplayan siteler var canım. gebeliğin ilk günü son adet tarihin oluyor çünkü bebeğinin ilk hücresi o yumurta:) ama eğer döllenmen geç olmuşsa sat'ınla bebeğinin haftası uyuşmayabiliyor. gerçeğini öğrenmek için kesen görüldüğünde sanırım doktorun sana bilgi verecektir. henüz çok yenisin:)onu nasıl hesaplıyorsunuzbenm doktor hiçbirşey demedi bana
mesela sat'ına göre şu an 4 hafta 6 günlük hamilesin. yani 4+6; yani 5. haftanın içindesin26 nisan
canım ama adetlerin düzenliyse hesaplayabilirsin benm sata göre 10 haftalık ama normalde 7 haftalık şuan adetlerim çok düzensizdi çünküonu nasıl hesaplıyorsunuzbenm doktor hiçbirşey demedi bana
Bugün itibariyle 7+4 haftalık ta gorduk.Hayırlı olsun cnm kaç haftlksın,yani kaç haftada duydun
Aynen birden midem bomboş hissi oluyo cubuk krakere sarılıyorum bide fazla baharat midemi kötü yapıyorvar canım bulantım bazen çekilmez oluyo. yemekten vs bulanmıyo ama kötü kokular gelince çok fena oluyorum bide bi anda midem bomboş gibi oluyo sanki günlerdir yemek yememişim gibi bide o zaman bulanıyo :)
Maşallah darısı biz bekleyenlere inşallah bende 7+1 de gideceğim inşallah duyabilirimBugün itibariyle 7+4 haftalık ta gorduk.
O zaman duyarsin canım kesin.....Maşallah darısı biz bekleyenlere inşallah bende 7+1 de gideceğim inşallah duyabilirim
İnşallah canım inşallahO zaman duyarsin canım kesin.....
Nodul bendede cikti ama cok kucuk e tabi gitgide buyur....Evt cnm haşimato bebis olmadan 6 ay önce öğrendim tsh 13 çıktı kimbilir nekadar zamandır vardida bukadar yüksek çıktı birde nodul var
Selam :) sizin ne kadar cikti tsh gebelik esnasinda...ilaciniz kac mgBen de haşimatoyum :)
bakalım ne zaman kesilecek.benim adet gecikmesinden önce başlamıştı o yüzden normal geldi bana
ben 62 kiloyla hamile kaldım, bulantılarım başlayınca 61 e düştüm, şimdi tekrar 62 oldum yani henüz kilo almadım başlangıç kilomla aynıyım
ben izmirden finlandiyaya transfer oldum :)
Ben varım. Kusmuyorum ama gün boyu bulantım oluyor aralıklarla.
Gözün aydın, Sağlıkla sıhhatle geçsin hamileliğin
Bende de oldu hala da devam ediyor ama sanki buhafta daha iyi gibiim. salata yiyorum bol bol ekişi ekşi iyi geliyor hem vitamin açığını kapıyorum, karpuz peynir ikinci favorim :) soğuk ve ekşi şeyler bulantıma iyi geliyor. bende işe yarıyor yani. Onun dışında ek gebelik vitamini alıyorum doktoruma sorarark tabii, doktor da söyledi zaten özellikle ilk üç ayda kendini deli gibi yemeye zorlama, dikkat et ama kasmana gerek yok dedi
:) O felaket tellalları hep olacak. bebek doğunca da bu sefer bebeğin başına gelebilecek şeylerden bahsedecekler, o yüzden onları duyma, duysan da ciddiye alma
Herşeyin hayırlısı öncellikle ama dilerim ki inşallah o mucizen gerçekleşir
Ahh uçus, kabin amiri deyince birden atladım mesaja :))) Ben de 17.haftamda Helsinki-İzmir ve 26. haftamda geri dönüş arada da bi izmir istanbul uçusu yapmayı planlıyorum da :) Böyle mesleği uçmak olan hamiş birini görünce endişelerim azaldı, teşekkürlerGerçi doktorumda hiçbir sıkıntı yok dedi ama insan pratik uygulamada birini görünce daha rahatlıyor :) Sağlıkla sıkıntısız bir hamilelik dilerim bu arada
Çok üzüldümİnşallah yanılıyordur doktorlar
Valla ben de başladım iki haftadır evimin işini yapmaya, aşırı zorlamadan yapıyorum, halı yıkama işini temmuzda yapıcam sanırım:) ama türkiyedeki gibi yerlerde debelenmiyorum halı yıkarken, binanın aşağısında özel bir kapalı yıkama alanı var, işi kolaylaştırıcı aletlerde, kolay ve az yorucu oluyor
Bu iş yapmama konusunda biz çok hassasız sanırım, burada hamile ve doğum yapmış çok arkadaşım var gayet normal tempoda çalışma ve ev hayatlarına devam ettiler ki bedenen yorucu işi olanlarda dahil. Doktorlar da zaten ısrarla normal yaşamınıza dönün diyor. Elbette dikkat etmek gerekiyor ancak riskli bir durum olmadıkça çok da pimpirikli olmamak lazım bu konuda diye düşünüyorum benAma tabii herkes kendi vücudunu iyi tanır, beni yormayan bir iş bir başkasına çok yorucu gelebilir, en ideali sanırım vücudu, gönderdiği sinyalleri dinleyip ona göre hareket etmek :)
BENDE ÖYLEYİM AMA KRAKERDE TUZLU ÖDEM YAPIYO DİYE YEMEMEYE ÇALIŞIYORUM :) BAKALIM SONUMUZ NE OLACAKAynen birden midem bomboş hissi oluyo cubuk krakere sarılıyorum bide fazla baharat midemi kötü yapıyor
Canim bende 27 temmuza leyla hanimdan randevu aldim o kadar zaman ne yapacagiz bilmiyorumşimdiden al bence randevunu biz geçen hafta aradık 29 temmuza yer bulduk.
Tüp bebek olduğundan TSH hep kontrol altındaydı. Transfer olduğunda 2,5 tu. Hamile kaldığımı öğrendim ertesi gün baktırdım 5,26 tıydıSelam :) sizin ne kadar cikti tsh gebelik esnasinda...ilaciniz kac mg
2,5 olması lazım en fazlaNodul bendede cikti ama cok kucuk e tabi gitgide buyur....
Bendede 3 senedir var...ilk 25 mg baslamistim simdi 4 gun 100 3 gun 75 iciyorum.Gebeligi ilk ogrendigimde baktirdim o gun ilaci icmeden baktilar 3.50 cikti....Haftaya bidaha baktiricam...Doktorum ayda veya 2 ayda bir bakilmasi lazim dedi..Gebelik süresince kac olmali tsh bilgin varmi canim